Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. Yorumlara baktım. Resmen küfür egzersizi yapmışsınız. Akıllı bir tek yorum yok... boşan bilmem ne. Arkadaşım hatadır olabilir herşwy insanoğluna. Yuva kurmak kolaymı? Yıkmak kolay kurmak zordur... bekara karı boşamak kolaydır. İnsan hata fıtratı üzerine yaratılmıştır. Bağışlayıcı olmak var birde. Burada bu adamın derdi yalan üretmek değil yuva kurtarmak diye algıladım... Bende evliyim bu tür bir hata yapmadım ama yapmayacağım anlamına da gelmez.. nefistir hataya sürükler.. önemli olan hatadan ders çıkartmak. Adama güzelce akıl vereceğinize resen dünyasını katarttınız... Geçen kocamla sorun var ilişkiye girmiyoruz diyen bir gizli kullanıcıya dünya kadar adam yazdı. O evli değilmiydi bayan olarak? Orda asılın sulanın burada küfredin. Dediğim gibi ben burada savunmuyorum bu hatayı aksine çok kötü bir durum.. Ama hata yaptı diyede adamkn üzerine gelmeyin.! Bayanlar içinde aynı bu durum ve söylediklerim. Peygamberimiz ne diyor ;" her ne olursa olsun bir müslüman eşini boşarsa yerler ve gökler öyle ağlarki duysanız ölürsünüz " din bile çok büyük günah saymamıştır zinayı. Evli isen nikah tazele eşinden helallik iste der... konayacaklar olur şimdi beni ama işin özü bu. Bak güzel kardeşim git eşinden özür dile anlat durumu helallik iste ve nikahını tazele. Ama güvendir kendine ve bir daha bu tarz hatalardan uzak kal. 11 yıl diyorsun kolau değil 11 yılı çöpe atmak... sağlıcakla kal.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen hep boş yorum
En İyi Cevaplar
+1 yılYazıklar olsun sana bu yaşa gelmişsin kontrol edemedinmi kendini ilk defamı bir kadın gördün 11 yıllık evliyim diyosun bide nasıl bakacaksın o kadının suratına utan be ilk kendini kaybetmemeyi ögren etrafda binlerce kadın var hepsindemi geçiyorsun kendinden?
1511 Yorumla
Soran+1 yılKadın çok güzeldi türk degil rusdu
- +1 yıl
rus ise olay degişir devam abi
Soran+1 yılsonunda anlayan çıktı
- +1 yıl
bende aldatmıstım sevgilimi bişey olmaz abi
- +1 yıl
Ne yani esiniz sizi yakışıklı biriyle aldatirsa haklimi?
Soran+1 yılo ayrı bu ayrı
Soran+1 yılkadına aşık oldum tutamadım kendimi
+1 yılKimsenin evliliğini yargılamak bana göre değil. Ama "Eşin" e güzel bir dilde artık ona karşı hiç bir duygu beslemediğini söyleyip boşan. Ve gerçekten aşık olduğun kişi ile birlikte ol. Yaşını başını almış bir Adamsın. 2 kişi aynı anda yürütmek hiç hoş bir durum değil. İkisinden birini seçmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 side olmazmı
- +1 yıl
Olmaz yaptığın şey karaktersizlikten başka bir şey değil.
Soran+1 yılbişey olmaz
Pişkinliğin bu kadarı. Birde bizden yalan söylemen, eşini kandırman için öneri ve destek mi bekliyorsun..
Dürüst ol ve evet yaptım de, çünkü hiç bir zaman inanmayacak ve en iyi ihtimalle -inanıyormuş gibi- yapacak.228 Yorumla
Soran+1 yılNapacam peki nasıl söylerim onu :S
Soran+1 yılbir ton susmaz şimdi :S
Soran+1 yılBiri gider biri gelir
Soran+1 yılNe yapiyim güzelin güzeli var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilader papaz her zaman pilav yemez aldatırsın sonuçta 11 sene evlilik dion arada başka bişeyler yapacanki mevzu rutinleşmicek ama yakalanmak mallığın cezasını çekecen aldatmayan kadın aldatmayan erkek yoktur al ben bir karıyla takılıom sevgilii askerde ben başta bilmiodum konuşmaya takılmaya başladık sona öğrendim ama çok şey yaşandı sadece askerdeki çocuğa acıom affeder bir daha yapmıcam de yalvar yakar ya da boşa 11 sene bunaltmıştır zaten karı mı yok sana :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun valla ben zaten biliyorum bunu aldatmayan kız yoık gercekten sevsem o beni aldatacaktı
Cevap sahibi+1 yılya şöle söliim sana bakire biriyle evlendiğini düşün örnek veriom yanlış anlama aha bakire dion arkadan yediği burdan istanbula yol olur hea aldatırmıydı aldatmazmıydı bilemem seviosan mantıklı bir şekilde anlat allah benim belamı versin de bir daha yaparsam ağzım götüme dönsün de söz veriyorum sana de ama sıcağı sıcağına çok üstüne gitme ne kadar üstüne gidersen o kadar geri tepio tecrübeyle sölüom sana eğer seni gerçekten seviosa gerçekten değer veriosa affeder ama gene aldat aldatma demiom ama dikkat et bir daha yakalanma öbür karıya evliyim desen bu halke gelmezmiş zaten evliyim deyince veresi gelio hatunların
gel buraya yüzüne tükürcem ben anlamıyorum sizi size emek veren kadına nasıl ihanet edebiliyosunuz g... zekalı eşimde aynı hatayı yaptı şimdi dibimden ayrılmıyor kimbilir eşinin canı nasıl yandı kuzum benim ya git gönlünü al gerekirse yalvar affetsin ahını alma sakın
33 Yorumla
Soran+1 yılbişey olmaz
+1 yılAlt tarafı tenine başka ten değdi helalin karın belki sen çalısıyorsun gece diye aksam evde uyuması yinede seni bekledi sana dualar etti sense aranızdaki tüm güzel duygulara bütün bağlara bir bıçak atıp ne yedüğü belirsiz bir hatunla işi pisirdin. Ne var ki bundan namus kadında çünkü sadece ve sadece karına yazık..
11 Yorumla
Soran+1 yılöff
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap esinin icin kurt düstüyse olay bitmistir , ne yaparsan yap inandiramazsin !
149 Yorumla
Soran+1 yılyok mu bir şansım bile çiçek filan
- +1 yıl
bir de çiçek diyor ya. miğdem bulanıyor Allah kahretsin seni
Soran+1 yılseni kahretsin
Soran+1 yılbanane oından iş yerindekine aşık oldum
Soran+1 yıliyiki engellememiş
- +1 yıl
Ite bak yaprken iyiydi simdi sansim var mı diyosun nah sans geber git uzuldum kadina
+1 yılYa sen nasıl bir insansın? Birde burada gayet normal bir olaymış gibi anlatıyorsun! Bu yaptığın şerefsizlik! Senin eşin gidip erkekle ilişkiye girse hoşuna gider mi? Tabii ki gitmez! Eşinden özür dile ve o kadın her kimse ondan uzak dur! Eşin onu aldattığına farkına varmasa bile sen ona özür niyetinden küçük küçük jestler yap ve öğrenmemesini sağla gerçekten seviyorsan eşini öğrenmemesi lazım öğrenirse direk boşar veya güvenini kaybeder! Sende bu sırada tabii kendine çeki düzen ver ve o kadından da uzak dur!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılsizin gibi erkeklerin götünü kaldıran bizleriz
sen kimsin de şu kadarcık aklınla kadınlara oyun yaptığını sanıyorsun
o gerçeği öğrenen kadınların sana yapacaklarının şerrinden kork bence
haa kendi aralarındaki münakaşayı da seni paylaşamadıklarını filan sanıp götün iyice kalkmasın
aşk varsa boşarsın aşkının peşinden gidersin
ama ben burada aşk göremiyorum
iç sesimi buraya yazmıcam15 Yorumla
Soran+1 yılYazma bozuk sun çünkü
- +1 yıl
hee senin neren doğru acaba
Soran+1 yılDogru arkadaşıma söyledim o yardım eder artık benim sevgilim bu diye
- +1 yıl
beyin bedava
- +1 yıl
Helal
+1 yılUsta Birisini sevmek zorunda degilsin ama duygulariyla oynamaya hakkin yok O kadin evde butun gece seni dusundu belkide uyumadi sabaha kadar sende uckuruna sahip olamayip baskasinin evine gidiyorsun iliskiye giriyorsun yapmasaydin keske boyle seyler bence daha fazla eşinin hayatini karartmadan ayril sevemiyorum seni de ama kesin boşan icinde biraz vicdan varsa
00 YorumlaBen senin gibilere erkek demiyorum kardeş !! Kadın aldatsa namus gitti diye ortalığı ayağa kaldırırsınız , ama sen aldatınca " yok efendim çiçek alsam affeder mi" al sen o çiçeği münasip bir yerine...
410 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
- +1 yıl
Yalnız benim çözemediğim şey şu.. Hayatın boyunca birlikte olmaya söz verdiğin ( ki erkek adam sözünden dönmez ) kadını aldatıyorsun.. Bu aldatma yüzünden pişmanlık çekmiyor üstüne de pişkin pişkin nasıl gönlünü alırım diye soruyorsun... ve ben terbiyesiz oluyorum öyle mi? Peki ben terbiyesiz isem sen nesin kardeşim?
Soran+1 yılo kadınla tanıstıkdan sonra unuttum eşimi
- +1 yıl
Şimdi geri mi hatırladın eşini? Yazık kadına bari kadının kaderi ile oynama... Erkek ol boşan eşinden.. Bak 11 yıllık evliymişsin, bir kadını en çok üzen.. en çok küçük düşüren ve en çok yaralayan şeydir aldatılmak. Eğer bu 11 yılın küçücük bile bir hatırı var ise eşine karşı dürüst ol ve gerekirse boşan.
- +1 yıl
Hahahahahahahahaha süper laf ama
- +1 yıl
Verdigin yorum cevabi al sok çiçeği diye süper olmuş
- +1 yıl
Ben diyim ozmn şaka gibi adam zaten
+1 yılÇocuğun var mı bilmiyorum ama 35 yaş üstü adamsın aşk geçici hevestir. Eşini seviyormuşsun bile. Bir daha böyle bir şey yapma. Eşine her leyin anlık olduğunu söyle sarhoş olduğunu falan. Evlilik bir düzendir. Senin de 11 yıllık bir düzenin var. Eşinle barış ve evliliğini kurtar. Eşin de sinirle konu komşuya anlatmamıştır umarım yoksa dillere düşersiniz. Umarım halledersin.
00 Yorumla
+1 yılHunharca gülüyorum. Yaşınıza hürmeten saygısızlık olarak algılamayın. Yapacak birşey yok. Bir erkek arkadaşınızdan rica edin. Başka bir numaradan size gece mesaj atsın. Siz bakmayın telefona. l*n sen bana şaka mı yaparsın al sana eşşek şakası vs. Falan filan.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yaptıracam
- +1 yıl
Arkadaşımın başına geldi öyle yırttı hergele :))
Soran+1 yılaynen baska yol yok
- +1 yıl
Kolay gelsin
+1 yılUlan yemin ediyorum sen benim babam olsaydın nefret ederdim senden. Yorumları okudum. Hadi karını sevmiyorsun. Çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Senin gibi babam olsaydı yüzüne tükürürdüm şerefsiz herif.
12 Yorumla
Soran+1 yılSensin o
- +1 yıl
Ben döverdim
Eşini hiçbir şekilde umursama. Yok banane, yok başka biri gelir o gider, yok hiçbir şey olmamış gibi suyun üstüne çık sonra 'karım mesajları gördü' de. Herşeyi sineye çektinde eşinin mesajları görmesi mi zoruna gitti. Tövbe Yarabbim...
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyon be
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gidi pç seni, terbiyemi bozuyorum ama hakediyorsun serefsiz herif senin gibi bir adam baba olmaz olsun be cocuklarından utan yine ayni eve gelip esinin sofrasından yiceksin icceksin utan be pislik utan cocuklarım bende kalsın diyorsun hangi yuzle be hayvan herif 40yasına gelmis neyin kafasını yasıyorsun be beyinsiz cehennemde iyi günler diliyorum sana
16 Yorumla
Soran+1 yılsanada terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılSenden mi ogrencem terbiyeyi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSenden ogrencek biseyim yok benim , sana diyecek bisim yok daha
Soran+1 yılkonusma haksızxsın
Cevap sahibi+1 yılBunu sen mi diyorsun ya saka gibisin
+1 yılkandırınca ne oluyor ya? inşallah inanmaz ben olsam öylesini süründürürdüm, hem bir bayanın gönlünü kırmışsın hemde eşinin Allah ıslah etsin ne diyim
38 Yorumla
Soran+1 yılSeni ıslah etsin
- +1 yıl
neden beni ıslah etsinki? senin hiç canın yandımı söylsene hiç evli değilim diyip kandırıldınmı sevip bağlanıp sonra veli olduğunu öğrendinmi üstüne üstlük o kadar bağlanmana rağmen umut verip sonrada olmaz denildinmi söylesene bana insanlara güvenden kimse bana bahsetmesin
Soran+1 yılKadın çok güzeldi dayanamadım
- +1 yıl
ya gerçektenmi dayanamadınmı Allah birgün aynı acıları yaşatınca güzel dersin merak etme ne o eş nede o sevgili onların halini duygularını anlaman için o acıları yaşaman lazım anlatabildimmi
Soran+1 yılBuldum inandırma yolunu 2 sinide inandırmam gerek
- +1 yıl
Allah senin ve senin gibi olanlardan masum insanları uzak tutsun, tutsun ki böyle insanlar (insan demeye bin şahit) inim inim iliklerine kadar o acıları tatsın çünkü o acıyı sen hiç bir zaman yaşayamazsın belli oldu son yorumunla tekrar söylüyorum Allah seni ıslah etsin
Soran+1 yılSeni ıslah etsin biri gider biri gelir
- +1 yıl
inşallah bir gün benim gibi birinden ah almazsın ahım tutar onun için diyorum Allah'a emanet olasın o acıları yaşamamak için bence bulaşma başka canları yakma
+1 yılSen şerefsizsin deyip şurada şu mesajı kesebilirdim ama insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Sana hiç bir tavsiye veremeyeceğim kim bilir ne kadar güzel bir yuvan vardı deydi mi? Hayır bir o... uğruna hayatının kadınını harcama buda sana ders olsun.
10 YorumlaBir de utanmadan yardım dileniyorsun insanlardan sizin gibi erkekler yüzünden kadınlar sonunda yıkılmamak için genelleme yapar oldu ne zaman böyle bir durum görsem Allah'a havale ediyorum sizin gibi doyumsuz aç göz insanları.
31 Yorumla
Soran+1 yılsensin aç göz pislik
Karda yürücen izini belli etmicen abi senın yaşında var halbuki =( telefonu kapıcaksın eve gelince )
13 Yorumla
Soran+1 yılunutmusum işte ilk defa oldu :s
Soran+1 yıltek elle yazıyorum
Bide çocuğun var. Maşallah sana boyle devam et. O kadinda seninle ilişkiye girmisse evlenmeden allah bilir daha kac kişinin altından geçmiştir. Nasıl bir surtugu sevdiğinin farkında değilsnin. Cok guzel karı olur sana ondan ona layiksn sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiri gider biri gelir
Bu saatten sonra ne yapabilirsin? Diyelim ki eşin inandı ve onu kandırabildin ama şunu hiç unutma karakter yoksunu bir herefsin!
12 Yorumla
Soran+1 yılSensin o terbiyesiz
+1 yılBir dk bu tedirginlik neden? Esiniz ne gibi önem tasiyor hayatiniz da?
23 Yorumla- +1 yıl
Cevap alabilir miyim? Neden bu tedirginlik? Ciddiyim? Boyle bir eyleme girdikten sonra ve memnun iken ne gibi önemi var hayatinizda... Es gecmeyin, digerlerini cevapliyorsunuz amA
Soran+1 yılEşim çocuklarım yüzünden evliyim yoksa önemi yok
- +1 yıl
Cocuklar bahane. Asla cocuklara bahane etmeyin. Cocuklarin istedigi tek sey hayatta annelerinin babalarinin mutlulugu. Birbirlerine gözlerine sevgiyle bakmali. Kopuk bir ailenin bahanesi cocuklar olmamali.
Peki bu sevgilinizde olupta esinizde olmayan sey nedir?
+1 yılSen tam bir şerefsizsin inşallah daha kötüsü başına gelir utanmaz arlanmaz sonra neden erkek/kadın sadakatsiz diye soru sorarlar
GÖR AHALİ GÖR FEYZ AL22 Yorumla- +1 yıl
Kadınların aklı (sende olmayan şey) o kadar analitik çalışıyor ki. s.. sen yediremezsin hicbir yalanı. ve zaten yapbozun parçaları birleştirip büyük resmi görmüştür kadıncağız çoktan
Soran+1 yılSus be terbiyesiz adam düzgün konuş
Beceriksiz...
https://replygif.net/i/1489.gif01 Yorumla
Soran+1 yılAynen unutmusum heyecandan silmeyi
Gecmis olsun. Şarabı içerken iyiydi ohhh mis gibi. Ama iş sarhoş olmaya gelince çekinirsiniz. Valla iyi olmuş.
05 Yorumla
Soran+1 yılNesi iyi oldu bunun
Soran+1 yılYardım etne diyim
Soran+1 yılAynen bnde öyle düşündüm arkadaşıma vermiştim teli ona gelmiş filan diyecegim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yerinde olsam kıçına tekmeyi basmıştım çoktan. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif72 Yorumla
Soran+1 yılbir git suradan
- +1 yıl
Gitmiyorum. En yasal hakkım olan yorum yapma hakını kullanıyorum. İyi akşamlar. :)
Arkadaşlar çok üstüne gitmeyin ya alt tarafı ALDATMIŞ. ne varki bunda her şerefsiz- namussuz-haysiyetsiz erkeğin yapabilceği bişey..
23 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi
Soran+1 yılne trolü ne diyon be
+1 yılHer b. ku yiyorsun ama is itirafa gelince zerre adamligin yok
15 Yorumla
Soran+1 yılevet yok çiçek alıp kandırırım
- +1 yıl
Iyi halt yedin marifetmis gibi anlatma
Soran+1 yılmarifet
- +1 yıl
Yanina kalmaz
Soran+1 yılolabilir
Cok iyi olmus bosanir herseyini alir ibsallah sapiklar
18 Yorumla
Soran+1 yılne diyon be düzgün konuş
Soran+1 yılçocuklarımı versin gitsin
Soran+1 yılgitsin başımdanda naparsa yapsın
Soran+1 yıliş yerindeki kadına laf etmese çocukları bana bıraksa umrumda degil
+1 yılÜzüldüm eger hatanın farkında isen ve bir daha yapmıcaksann kadınına yalvar hata ettiğini bir anlık nefsine uyduguna söyle özür dile etrafında ol seni affedecektir hepimiz hatalar yaparız dersini aldı isen git özrünü dile
00 Yorumla
+1 yılHiçte pişmanmış gibi bir yapın yok ya eşini sevmiyorsun ya da soru troll
16 Yorumla
Soran+1 yılbanane eşimden
Soran+1 yılçocuklar var diye ayrılmıyor
- +1 yıl
İğrençsin, kadın senden kurtulduğuna dua etsin bence
Soran+1 yılöff ne kadar laf ettiniz
- +1 yıl
Allah senin gibileri benden uzak etsin pis herif
Soran+1 yılsensin o
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibilerin şeyi kopsa ne güzel olur. Sevmiyorsan ayrıl kardeşim ya niye kadını aldatıyosun? Iradene sahip oll sahip çık
22 Yorumla
Soran+1 yılçıkamıyom taş gibiydi
Cevap sahibi+1 yılYa bırak allah aşkına ben taş gibiyim diye bana safkan erkeklerle birlikte mi olmam gerekiyo? bu kişilik meselesi güzelim eşlerini ne çirkin kadınlarla aldatan karaktersizler var. Senin de onlardan kalır yanın yok. Eşinin suratına nasıl bakabiliyosun? Bence kendini suçlaman gerekiyo
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yuzsuzmusunuz ya. Nasil inandirabilirim diye soruyorsun bir de. Naparsan yap inanmaz, suphe tek gercektir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,6b cevap paylaştı. Başkasıyla kaçak kesim yaparken riayet edeceğin en önemli kural o kişinin aklı başında biri olmasıdır. Yoksa işte böyle başına bela alırsın.
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun iğrençsin. Bir de alt tarafı aldattım demişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılne dicektim
- +1 yıl
Karına yazık be
Soran+1 yılaldatmayan yokki
- +1 yıl
Millet aldatıyor diye sen de aldatmak zorunda değilsin. Madem böyle bir şey yapacaktın baştan evlenmeseydin
Yoookk inandiramazsin bir kere o mesaji yakaladiysa bir kadin ne yapar ne eder ögrenir gercegi
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşı sokarıum olaya
Soran+1 yılbakacamda iş yerindekjine bişey gitmemesi lazım
+1 yılSen olmalışsın abi git at biyerden kendini herkes kurtulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyon be
, İnşallah karında seni aldatır çatur çutur bir erkeklede o zaman görürsün sen :)
06 Yorumla
Soran+1 yılbanane o kadına aşıgım
Soran+1 yılçok cıkarıyo arkadaşı sokarım oolaya
Soran+1 yılsensin o genclere bak nasıl konusuyorlar
Soran+1 yıloglum var
+1 yılAldatan erkeksin hadım edilsen yeri var.
o kadincagiz seni beklesin sende onu aldat yazık 11 sene bide Allah islah etsin.05 Yorumla
Soran+1 yılseni ıslah etsin terbiyesiz
- +1 yıl
Sizden bize sira gelmiyo senin konusmaya hakkin yok yüzsüz.
Soran+1 yılkonusma terbiyesiz
- +1 yıl
Terbiyeyi senden ogrencek değilim sen ilk önce kendine ceki düzen ver insallah karin seni bosarda baskasnla evlenir oh kina yakarm bende.
Soran+1 yılgit yak
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar küfür biliyorsan onların tonlarcasını kendine et
Beni günaha sokma!!!02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
- +1 yıl
Dinime laf eden bari müslüman olsa!!!
+1 yılnasil o kadini buyuk bir istek ve arzutla becerdiysen si. dideayni iatek ve arzuyla esi in ya ina git durumu anlat Özür dile ayrılmak istedigini esi den duy bitsin kim olursaolsun hatasinin bedelini cekmek zorunda.
00 YorumlaAllah belanı versin.
Ne biçim insanlarsınız amnskym.11 Yorumla
Soran+1 yıltrbiyesiz
İns ayrilirsiniz b*k beyinli uzuldum esine 11 yil nasil katlanmis senin gibi bir gerizkliya
10 YorumlaMaalesef inanmaz artik ne yapsan boş 11yıllık eşin hic mi sevmedin cocklarında vardır eşine sabır diliyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılo kadına dayanamadım
Soran+1 yıleşimi sevmiyodum
Soran+1 yılyaptık bir hata o kadınla tanıstıkdan sonra unuttum onu
Soran+1 yılorası dogrudur ama çok güzeldi
- +1 yıl
Gerçi ne desek bir anlamı olmayacak bu saatten sonra yaptığın yanlışı biliyorsun telafisi çok zor.. rus kzlarndada ne buluyorsunuz anlamiyorum Türk kzı gbisi yokk bence :) eşini sevmiyorsan bunu ona söylemeliydin ortak çözüm bulabilirdiniz ayrılınca istediğini yapardin 11yil ayni yastga bas koymuşunn umarim bundan sonra ayni hataya birkez daha yapmaz nefsine düsmezsin
Soran+1 yılevet :(
Her haltı ye sonra nasıl inandırabilirim. İnşallah inanmaz boşar seni. Sende git o kadınla ne halt edersen et.
12 Yorumla
Soran+1 yılkadın gelse bugun boşarım
yalan söylemyi kıvırmayı beceremiyoruz abi. bunu kabullenip sağlamcı hareket etmek lazım. yanlış gelmiştir diyebilmek için o numaranın kayıtsız olması lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Rezil adam, pislik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaslar bosu bosuna sinirlenip yorum yapmayin yazdiklarindan yorumlarindan belliki fake bir durum bu kurgu yane. gerek yok hic atarlanmaya bos gecelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun
+1 yıl35 inden sonra azdın mı lo olum biraz adam ol
o sana aynısını yapsa hosuna gidermi?00 YorumlaKusura bakma ama kimse sana yardım etmez edilmesi bile doğru olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekar biri gibi hareket etmişsin bu bir
Karını aldatmadan önce o kadını bekarim diye kandirmissin bu iki
Karını aldatmissin bunu ise
İki kadından da olur yalnız kalirsin inşallah bu doorrtt
Daha da beter olursun inşallah bu da beees03 Yorumla
Soran+1 yılsus be napiyim kadına aşık oldum
Cevap sahibi+1 yılBilemem. Troll gibi geldin bana ama Neyse bu durum doğruysa sadece karından değil ikisinden de kork çünkü ikisi de ağzına sicacak
Soran+1 yılkarım zaten o kadınla konustu :s
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkemizde sizin gibi erkek kılığına girmiş yaratıklar oldujtan sıonra evli ve mutlu aileler kalmayacak karının kim olduğunu bilsekte söylesek burdan senin gibi iğrenç biriyle aynı yatağa giriyo YAZIK !!!11
11 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşı katareım araya
Sevmiyosan boşan abi kndinede onada ihanet etmzsn ama bu işin elden ayaktan duşme zamanıda var ozamn biri gelip bakmaz sana
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadınla evlencem
Soran+1 yılaynen öyle
Abi gecmiş olsun. Hatan affedilcek gibi değil ama. Bundan sonra eşine daha cok sadık olursan bu ıkınız acısındanda cok ıyı olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkkadaşı sokacam araya
+1 yılSonuçta ortada yanlış anlaşılma yok. Bizden, sana yalan bulmamızı istiyorsun. Bence eşine ben çok dürüstüm namusluyum eşimi aldatmam şerefimi iki paralık etmem diyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşından başından utan ne diyim ! Eşine acidim yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılBarışmam gerek onunla
+1 yılNe yaptığını kabul et ve o kadından özür dile onun buna hakkı var
02 Yorumla
Soran+1 yılgiderse
- +1 yıl
Bunu yaptıysan gitmesine engel olmaya hakkın yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin hayatından çıkarak onu bir pislikten kurtarmak için daha ne bekliyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılO pislikten de beter
bu gerçek degil dikkat çekmek için yapmışsın. İnsan bukadar pişkin olamaz çünkü. inanılmaz
00 Yorumlahizlandirilmis erotik film bu bildiğin.
hangi filmden yazdın?00 YorumlaTrollemeye çalışmşsn ama olmamş başka sefere inş :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Merak etme bu coğrafyanın kadını inanır hemen başının tacı yapar seni.
01 Yorumla
+1 yılalt tarafı aldattım mı diyosun üst tarafı ne acabaa
02 Yorumla
Soran+1 yılseviştim
- +1 yıl
dünya hayatında tartışılcak şeyler değil bunlar.. eşinle kul hakkı yüzleşmesinde başarılar diliyorm istemesemde başarılı olmanı
- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne