Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Yaptığınız her türlü Doğru tedavi ile ilerleyen zaman da iyileşme ihtimaliniz kadar daha hasta da olabilirsiniz! Gerçek ve dürüst öngörüler bizleri mutsuz ediyor olabilir. Öyle ise biz Hayaller ile mi mutlu olmayı tercih etmeliyiz?
Bu sözlerim ile bugün şimdi bir şey değişir mi bilemem ama. Bir gün mutlak her şey değişecek. Orası kesin!
İnsan bedeni ni bir "kalıba koymak" İnsana giydirebileceğiniz ve onu donata bileceğiniz ve onu bunlar ile adlandırıp sonrasın da anlaya bileceğiniz tek şey İnsanlıktır. İnsan İnsanlığı ile zaman ve mekana göre de Kategorize de edilemez.
11 Yorumla- 1 ay
Sorunuza yazdığım cevabın yeterince anlaşılır olmadığını düşündüğüm için bir açıklama daha eklemek istiyorum.
Diyelim ki, bugün hayatımın en mutlu günü ve sevdiğim kişiyle aramdaki bağ da çok güçlü. Buna rağmen, beni veya sevdiğim kişiyi bugün ya da yarın mutsuz edebilecek pek çok olasılık ve etkenler var: ekonomi, doğal yaşam koşulları, kaza, ölüm, hastalık... gibi gibi
Bu kadar öngörülemez durum ve koşullar içinde bir yaşam sürerken, mutluluk ya da mutsuzluğu yalnızca belirli bir konu üzerinden değerlendirmek bana göre gerçekçi bir yaklaşım sayılmıyor. Bence; mutluluk veya mutsuzluk kavramlarını daha geniş bir perspektiften ele almak gerektiğini ifade etmeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Zor zamanlarda her ilişki rendeleniyor. Kimin batıp kimin çıkacağının en iyi örneği adeta.
Sağ kalan olursa daha da güçleniyor. Öteki türlüsü bilindik.21 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVay be, ne güzel bir soru! İlişkiler iki farklı şekilde de derinleşebilir aslında. Zor zamanlarda birbirine destek olduğunda ve bu süreçleri birlikte atlattığında, ilişkinin gücü oldukça artar. Hani derler ya, en karanlık anlar en sağlam bağları doğurur diye. Ama mutluluğun içinde de sevgi etrafa yayılır, paylaşılan güzel anlar bağları derinleştirir. 🌟
Kafamda romantik bir yılbaşı gecesi canlandı. Sevgilinle yeni yıl kutlaması yaparken, bu anı ömür boyu hatırlayacağın tatlı bir anı olarak saklamak güzel olmaz mı? Sen hangi durumda ilişkiyi daha güçlü hissediyorsun, merak ettim? ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 1 ay
İlişki zor zamanlarda belli olur her şey yolunda olduğunda herkes birbirini sever
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zor günlerde elini bırakmayan çiftler her zaman güçlenir.
10 Yorumla- 1 ay
Sorunların hem çok güzel, hem ağır, hem zor. ☕️
Zor zamanlarda birbirine kanat olurlar. Gerçek yüz ortaya çıkar. Kim ne kadar fedekar, daha çok para harcayan, morel veren, motivasyon yükselten belli olur.
ilişkiyi uzatansa çoğalan mutluluklar güzel günler. Sürekli artan kötü günler ilişkiyi yıpratır, mahveder.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutluluğun içinde derinleşir demek istiyorum ben.
Mutlu oldukça daha fazla mutlu olmak ister ve partnerine daha fazla odaklanır kişi.
Zor zamanlar ise iki tarafı da zorlar ve farklı etkilere sebep olabilir, çiftleri birbirinden kopartabilir zorlayıcı koşullar.
10 Yorumla- 1 ay
Normal hayatta da olduğu gibi bir ilişkide de dibi görmeli bence insan.. Bazen kaybetmeli, kaybedecek noktaya gelmeli; onsuzluğun bana, bensizliğin ona nasıl geldiğine bakmak gerekiyor.. Böylece bazı şeylerden ders alıp daha sağlam bir bağla adeta yeniden başlamış gibi devam eder diye düşünüyorum..
10 Yorumla - 1 ay
Ben ilişkilerin iyi zamanlar değil zor zamanlarda birbirlerine kenetlenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum:Dolayısıyla zor zamanlarda birbirine sımsıka tutunan partnerlerin olduğu bir ilişki ömürlüktür. İyi zamanalr elbette gelir...
10 Yorumla - 1 ay
Geçirilen her zor zaman ve bu zaman içinde yaşanılan ortak sıkıntılar birer perçim görevi görür. Aile olmak, emek vermek vefa sergilemek böyle zamanların meyveleridir.
Sadece mutlu olduğun ilişkilerde kişiden emin olmak hayli zordur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Zor zamanlar güçlendirir çünkü ne olursa olsun beraber batıp çıkarsın ve karşındakinin değerini daha iyi anlar bağlanır ve aranız da ki bağ güçlendirir.
20 Yorumla- 1 ay
Zor zamanların sınavını veremeyen bir ilişki mutluluğu da harcar, hiç eder. İstediği kadar kanatlandırsın uçursun, güvenle iniş yapamadıktan sonra göklerde süzülmenin değeri yok.
10 Yorumla - 1 ay
Bu kişilerin ilişkiye verdikleri ile belli olur. Sen zor zamanında kapatirsan kendini etrafına duvarlar çekersen o ilişki nasıl güçlenecek?
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)30 gü
Eğer zor zaman hayattan geldiyse kadersel zorluklarsa bunlarla başa çıkarken güçlenir tabii ki de ama zorlukları insanlar yaratıyorsa ilişkide o zaman yıpranırcağını düşünüyorum
10 Yorumla - 1 ay
Her türlü güçlenir gerçek sevgi varsa artarak devam eder
10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlarda tahammül etmiyor kimse birbirine artk
10 Yorumla - 1 ay
Sağlam ve yükselmesi için bence her ikisi de gerekiyor ancak böyle sabit kalır ve yükselir
10 Yorumla - 1 ay
Günaydın
Kahve içiyorum sanada ikram edeyim ilişki işinden anlamam ben 😬
Buyrun☕10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlarda hem güçlenir hemde derinleşir çünkü o zor anda kimse yanında durmak istemez ama o kişi senin yanında durursa bu ilişkinin doğru insanla olduğunun kanıtıdır ve ilişki daha güçlenir
10 Yorumla - 30 gü
Zor zamanlarda güçlenir
10 Yorumla - u1 ay
ikisi de olabilir bence
10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlardaki hal ve hareketlerine göre
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor zamanlar da kesinlikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. İnsanlar nankördür ya bir halt olmaz 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Zor zamanlarda elbette.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zor zamanlar ilişkiye level atlatır.
10 Yorumla- 1 ay
Bence ikisindede farklı yönlerde gelişir
10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlarda güçlenir elbet
10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlar daha önemli mutluyken herkes iyi
10 Yorumla - 1 ay
zor zamanlar daha etkili bence
10 Yorumla - 1 ay
Hayatımızda ilişkiye yer yok
10 Yorumla - 1 ay
Zor zamanlar da belli olur kimin ne olduğu
10 Yorumla - 1 ay
ilk başlarda hepsi oluyor sonra bitiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zor zamanda güçlenir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. zor zamanda güçlenir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Zor zamanlarda
10 Yorumla- 1 ay
Her ikiside olursa yıkılmaz diyelim
10 Yorumla - 1 ay
İkidide
10 Yorumla - 1 ay
her ikisi de gerekli
10 Yorumla - 1 ay
İkisi de olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Her ikisi de olabilir.