Yolun sonunda tek başıma olduğmu anladım
Herkes geride kalıyor ve sen kendini ne kadar geliştirdiysen onunla kalıyorsun
Bu yüzden insan kendisine faydası olmayan kimseyi hayatında tutmamalı diye düşünüyorum sizce haklımıyım?
Yolun sonunda tek başıma olduğmu anladım
Herkes geride kalıyor ve sen kendini ne kadar geliştirdiysen onunla kalıyorsun
Bu yüzden insan kendisine faydası olmayan kimseyi hayatında tutmamalı diye düşünüyorum sizce haklımıyım?
Biten ilişkiler insanları geliştirebilir. İlişkiler, insanların birbirleriyle etkileşim kurarak kendilerini keşfetmelerine ve büyümelerine yardımcı olur. Ancak, ilişkilerde bazen çıkmazlar yaşanabilir ve ilişkilerin bitmesi kaçınılmaz olabilir. İşte, biten bir ilişkinin insanları nasıl geliştirebileceğiyle ilgili bazı nedenler:
Kendini keşfetme: İlişkiler bize kendi ihtiyaçlarımızı, sınırlarımızı ve değerlerimizi daha iyi anlamamızı sağlar. Biten bir ilişki, kişinin kendisini daha iyi tanımasına ve hayatındaki gelecekteki ilişkilerde daha iyi kararlar almasına yardımcı olabilir.
İletişim becerileri: İlişkilerde iyi bir iletişim çok önemlidir. Biten bir ilişki, insanların iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. İnsanlar, ilişkilerinin neden bittiğini anlamak ve gelecekteki ilişkilerde daha iyi bir iletişim kurmak için hatalarından ders alabilirler.
Bağımsızlık: Biten bir ilişki, insanların bağımsızlıklarını geliştirmelerine yardımcı olabilir. İlişkilerde birbirine bağımlı hale gelmek, kişinin kendine yeterliliğini kaybetmesine neden olabilir. Biten bir ilişki, insanların kendi başlarına hareket etmeyi öğrenmelerine ve kendilerini daha iyi yönetmelerine yardımcı olabilir.
Olumlu bakış açısı: Biten bir ilişki, insanların olumsuz bir durumdan nasıl olumlu bir şekilde çıkabileceklerini öğrenmelerine yardımcı olabilir. İnsanlar, hayatlarında karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmek için daha güçlü hale gelirler.
Sonuç olarak, biten bir ilişki insanları geliştirebilir. İnsanlar, biten bir ilişkiden öğrenebilecekleri dersleri anlamak ve gelecekteki ilişkilerinde daha sağlıklı bir şekilde hareket etmek için bu dersleri kullanabilirler.
Geçmiş bir tecrübedir. Her geçmişte kalan kişi farklı bir karakterdir ve farklı karakterleri çözmüş olursun. Bu da belirli bir çağa geldiğin de işine yarar. Karşındakini kolay tanırsın. Her zaman derim, tecrübe her şeydir
Cevap
6Cevap
Yani sana fayda yerine zararı varsa ondan hayır gelmez öylesini hayatında tutman seni sadece psikolojikman kötü etkiler
Evet olgunlaştırır bir sonraki ilişkide aynı hataları yapmazsın
Kendisine faydası olmayan diyorsun da buda menfaate girmiş olur.
Onun için gereksiz insanları çıkarman daha doğru. Arkadaş, işte dost, kanka bunları geçin hepsi boş.. zamanı gelince anlarsınız.
Evet menfaat oluyor ama bakıyorumki herkes öyle zaten kimse işine gelmeyene yaklasmiyorki ben de oyleyim artik
Çok haklısın gerçekten
Elbette geliştirir
Eğer ders çıkarırsa geliştirir
Elbette faydası olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?