Sevdiğim kızla aramda 19 yaş var. Güzel anlaşıyoruz muhteşem bi kafa uyumu var ama ailesi karşı çıkıyor. Genç sevmek suç mu? Sonuçta çocuk değil. Aklı yaşıtlarına göre fazlasıyla olgunlaşmış bu kişi. Bizim toplumda neden çocuk muamelesi yapılıyor anlamıyorum. yetişkin ve doğurganlık olarak kadında en sağlıklı yaş. Sadece hayat tecrübesi eksik ama olgun düşünceleriyle 40 yaş adamdan daha sağlam düşünen farkındalığı yüksek biri. ben yaşlanmışım sanırım ondan karşı çıkıyorlar. Bence boş yere kendinizi kandırmayın yaşlılık 70 de oluyor diye. 35-40 a gelmişsen toplum nazarında yaşlısın kardeşim, genç bir kadınla evlenmeye hakkın bile yok. Gerisi kendini kandırmaktır. Babası yaşındasın haklılar diyecek olanlar dışarıda oynasınlar. Ben kimseyle evlenmedim kimsenin de babası değilim. Geç evlenmeyi tercih etmek, evleneceğin genç kadının babası yaşında olacağı anlamına gelmiyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
On yaşa kadar normal sonra fark arttıkça iyi olmayacaktır. Şimdi sen 50 yaşına geldiğinde fit ve dinamik olabileceksen sorun yok 25 yaş fark da olsa sorun çıkmaz ama sen o potansiyelde misin ya da sadcee fiziksel olarak değil ekonomik olarak da aynı şekilde. Toplum genç kızı verir vermesine ama bunu hak ediyor musun gerçekten. Sevdim seviyorumla iş bitmiyor
Yaşından genç görünen biriyim. Göbek salmış şişko kel biri değilim, fit görünüyorum. kız zaten beğendi.
Anlamadın heralde suanki durumundan bahsetmiyorum. Babamin 30 yaşındaki fotoğrafıyla şu an 55 yaşındaki hali başka kişiler gibi mesela. Saçları ağardı ve seyreldi göbek çıktı kemik erimesi var boyu biraz kısaldı. Babamın karısı yani annem 49 yaşında ona fark etmez bu saatten sonra göbek mobek. Sen 50 yaşındayken kız 31 olacak. Sana bağlılığı devam edecek mi? Ayrıca bazı genç kizlar küçük yasta 18 yaşını geçmiş bile olsalar akılvari düşünemiyorlar aşk meşk hayat iyi görünüyor. Diyelim evlendiniz kız 25 yaşına geldiğinde boşanma ihtimali çok yüksek olacak. Zaten sen de ömürlük değil gittiği yere kadar genç kızla takılmış olursun muhtemelen sen zaten ne kadar tutabilirsem diye düşünüyorsundur
Yo anladım demek istediğini. Haklısın o konuda ama beslenme ve sporla kendime yatırım yapan biriyim. Gıda takviyeleri kullanıyorum. Bilinçliyim bu konuda yani. Saç beyazlamasını önleyecek takviyeler bile kullanıyorum. Uzun süre yaşlanmadan kalabilmek için az yemek yiyorum ki bunun dünyada örnekleri de var, açlık yaşlanmayı iyice yavaşlatıyor 60 yaşına gelip de 30 bile göstermeyenleri gördüm, tamamen fazla yemeden yaşantı sürmüşler hep. Bol hareket ve az yemek genç kalmanın anahtarıdır bunu unutma. Kendime dikkat ettiğim sürece 50 ye de gelsem pert olacagımı sanmıyorum yani.
Sen yaşlı değilsin ki o daha çocuk. Ailesi onun doğru kararlar alabileceğine inanmıyordur.19-20 yaş 35-40 ile evlenebilir uyumlu olabilir. İstediğin kadar olgun kafalı de onun için, evet bazı konularda olgun düşünüyor olabilir ama hayat tecrübesi düşük olduğundan saçma sapan %100 haksız olduğu şeylerde haklı olduğunu ve bu yüzden seninle tartısacağını görebilirsin. Ailesini ikna etmek için yaşının verdiği olgunluğu kullanabilirsin.
Yaşından ötürü çocuk gibi görüyorsun onu. Tecrübesiz biri olabilir fakat farkındalığı ve zeki düşünce yapısıyla 50 yaşındaki tecrübeli adamı cebinden çıkarır. Bu yaş farkı bizim ülkemizde tabu sadece. Fatih sultan mehmet dediğin adam 21 deyken istanbulu feth etti. şu an kimse 21 yaşındaki bir genci ordunun başına geçirmez çünkü yaşadıgımız dönem için toplum yetiştirme kültürü değişmiş. Siz çocukluk ile gençlik denen tanımı karıştırıyorsunuz. Çocuk demek aklı ermemiş olana denir. Tecrübesiz olması çocuk olduğu anlamına gelmiyor. Buna yol açanlar toplum ve aileden kaynaklı bozuk düşünce yapısı
Sen de çocuksun. Fatih sultan mehmet dediğiniz adam diyorsun. 3 yaşından beri dünyanın en iyi hocalarında türlü eğitimler almış 11 yaşında 6 dil bilen ve o yaşına kadar tüm hayatını yönetim eğitim strateji gibi konularla geçirmiş, tekrar söyleyeceğim dünyada bilinen en iyi hocaların gözetiminde yetiştirilmiş sonsuz parası ve ağırlığı olan bir hükümdar ile kendini kıyaslayan kişi net ergendir. Ayrıca o kadar ergensin ki yukarıda yazdıklarımın seni desteklediğini bile anlayamamışsın. Bence ailesi haklı. Sen olgun irisi olsaydın doğru kişi olsaydın tırmalar kızın ailesini de ikna ederdin çok net. Kimseyi gözünde kutsallaştırma büyütme. 19 yaşında ki bir kadının 23-26 arası tüm dünyevi görüşleri bile değişebilir. İyi bildiğine kötü diyebilir. Sevdiği şeylerden nefret edebilir. Destek için yazıyordum ama bir şeyleri yanlış anladığında ya da anlamadığında senin sorununa yorum yapıp fikir belirten emek veren insanlara davranısıını görünce ailesine hak vermiyor değilim. İyi günler...
Git yaşına göre birini bul pedofili
Al işte. pedofiliysem senin devletin neden 18 yaşıtı reşit sayıyor? 25 ine girmeden reglden kesilip menapoza giren kızlara şahit oldu bu kişi. Artık büyüyün çocuk değilsiniz.
Aranızda 19 yıllık tecrübeden dolayı doğru değil
Kime göre neye göre? Ben de tecrübeli biri sayılmam, dışarda kadınlarla sürtüp durmadım kendi halimde bir adamım. Toplumun çoğundan farklı düşünen ve ayrışan biriyim, o da benim gibi düşünüyor. Bunun tecrübeyle alakası bile yok. Bu, milletin ağzına sakız gibi dolanmış klişe bir laf.