5 Yıldır rüyalarımdan çıkmayan o şahıs?

Merhabalar, ben 14yasimda bi kıza ilk görüşte aşık oldum, tabi aşkmı denilir tam olarak bilmiyodun, sürekli kapısının önünde takılır, çıkmasını beklerdim, çıkınca beraber bi 30 dk felan takılırdık ama o 30 dk bana bi ömür gibi gelirdi, çok seviyodum sonra ona onu sevdiğimi söylemeye karar verdim ve taşınmışlardı, neyse gel zaman git zaman unuttum ondan sonra 3 ilişkim oldu, hiç aklımın ucunda bile değildi, 1.5 yıllık ilişkim biteli 6 ay olmuştu ve rahat bir kafayla odağımı işime ve okuluma vermiştim, neyse bi sabah uyandım ve rüyamda onu görmüştüm, beni uçurumdan kurtarıyodu, içimde bi şeyler yeşermiş gibi oldu, kahvaltımı yapıp okul için otobüse bindim ve onu otobüste gördüm, ne yapacağımı bilmiyodum ve elim ayağıma dolanmıştı, ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissetim, hiç bi şey demeden otobüsten indim, normal bişeydir diyip geçiştirdim ama 1 ay boyunca hemen hemen her gün rüyama girdi, en son instasını bi yerden çözüp yazdım, amacım içimdekileri söylemekti, dedim içimi dökersem belki kurtulurum diye, ona "çok küçükken seni seviyodum ve içmde kalmasın diye söylemek istedim" tarzında mesaj attım ve anlayışla karşıladı, bende ztn söyledim kurtuldum kafasındaydım, 1 yıl geçti aradan aynı şekil rüyalarıma girmeye başladı, içimdeki duygunun tam olarak ne olduğunu bilmediğim için karar vermek istemiyodum, şu an 19 yaşındayım ve hala aklımdan çıkmıyor, bir türlü unutamıyorum, yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum, ayrıca eski hesabını kapatmış, yeni hesabına istek atmıştım geri dönmedi, tekrar istek atıp sapık gibi görünmekte istemiyorum. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun... (Kızlar siz bu durmda olan bir erkeğin size nasıl yaklaşmasını tavsiye edersiniz?)
Güncellemeler
1 yıl
Unutmak için ilişki yapmak gibi bir işe kalkışmayacağım, diğer kızın ahını almak istemiyorum.
5 Yıldır rüyalarımdan çıkmayan o şahıs?