Aklımdan bi türlü çıkmayan sürekli rüyalarıma giren balık burcu erkeği?

Sen çok konuşuyosun 2aydır imanımı sktn senin yanında peygamber kalsa ateist olur mevlana görse döne döne bi çakar ağzının ortasına boş konuştuğun için dedi sonra ds Seninle parlak bi gelecek göremiyorum ikimizde birbirimizin vaktinden çaldık bu hatayı daha fazla sürdürüp mutlu olucağımız zamanlardan çalmayalım kendine iyi bak mutlu olman dileğiyle diyip gitti arkasından allah be la nı ver sin dur bi diye bağırdım kulaklığı takıp müzik dinleyerek yürüdü yanına koştum eliyle itti beni azıcık gururun varsa uzak dur benden defol gözümün önünden dedi eve gitti donakaldım arkasından 1haftadır ayrıyız canım yanıyor hergün rüyama giriyor bugün rüyamda elinde bıçakla kendini bıçaklıyodu hem kendi vücudu hemde benim vücudum aynı yerden kanıyodu sevgilim diyip bana şeytan gibi gülüyodu ona evet birtanem diyip sarılıp ağlamıştım. Ve buna benzer şekilde hep rüyalarıma girdi ve hâlâ giriyor. Yanındayken sürekli çok konuşurdum onu konuşturmaya çalışıyordum sesini duymak ve yüzünü görmek beni o kadar çok mutlu ediyoduki anlatamam yanında olmadığımda hergün arardım sanırsam benim yüzümden sınavı geçemedi öfke krizi geçirmişti bi kaç gün içti benide aramadı ablası odasında içip kafasını duvarlara vurduğunu ne yaptım ben çok çalıştım diye bağırarak isyan ettiğini odasının girişindeki kapıyı yumruğuyla paramparça edip elini sakatladığını söyledi. Yanımada elini cebine sokup gelmişti işte o bana son sevgisini gösterdiği andı ondan sonra bidaha buluştuk orada ayrıldı benden. Ben bi ikizler kadını olarak bu balık burcu çocuğa çok bağlandım ya aşığım çok seviyorum ben hata ettiğimide düşünmüyorum bana en doğru yol en çok yakışan eş o balık burcu çocuk (ismini vermek istemediğimden burcunu söylüyorum) sanki o benim diyer yarım tamam olmak için nasıl geri dönmesini sağlarım.
Aklımdan bi türlü çıkmayan sürekli rüyalarıma giren balık burcu erkeği?