Evli erkekle ilişki yaşamak?

Merhaba arkadaşlar, ben bir restoranda çalışıyorum aynı anda işe başladığımız müdür de var. adam boylu poslu yakışıklı evliydi tabi ki. İlk başlarda bana yürüdüğünü hissettim çünkü sürekli hadi gel kahve içelim diye teklif ediyordu ya da çok güzel olduğumu Ruslara benzediğimi söylüyordu benimle ilgileniyordu ben de kıramayıp kahve içme teklifine olur dedim adam sonuçta müdür gitmesen ayrı dert neyse gittik oturduk kahve içiyoruz adam çok ilgili tabi ki alttan alttan baya yürüyor. Daha sonra bir kaç kez daha kahve içtik kafede. İlk önce arkadaş gibi yaklaştı ama yürüyor sohbet ediyorduk kafamız da uyuşuyor. Neyse daha sonra bana açıldı. Ben seninle çok mutlu hissediyorum bana çok iyi geliyorsun dedi evlisin ama dedim bana ne kadar mutsuz olduğundan bahsetti zorla evlenmiş kadınla karısı bundan hamile kalmış hatta karısı bir ara yurtdışına gitmiş çocuk belki de benden bile değildir dna testi bile yaptırmadım dedi. Çocuklar biraz büyüsün ayrılıcam dedi küçükler psikolojilerinin etkilenmesini istemiyorum dedi. Bir sevgim de kalmadı ona dedi. Eşi aradığı zaman azarlar gibi konuşuyor yanımda hatta eşi arayınca mutsuz oluyor. Ben de görmüştüm tabi ki. Her buluşmamızda daha da yakınlaştığını hissettim ben de ilgisinden çok etkilendim. Arkadaşlar ne yapacağım bu ilişkinin bir sonu olmaz ben gittikçe adama daha çok bağlanıyorum ne yapmalıyım

Evli erkekle ilişki yaşamak?