Bu adam bana ilgi mi göstermiş sizce?

Bi iş için başvuruya gittim karı koca işletiyorlar. Kadının kendi asistanı var bende eşinin asistanı olucakmışım gidince öğrendim. Adam kadından 2 3 yaş küçük. Tanıştık benle konuşurken şöyle bi ilk izlenim olurya bi baktı sonra konuşmaya başladı neyse ben işe başladım ama bana öğretecek kadınla asistanı da bi yanımızda oluyor çoğu zaman başbaşa kalıyorum adamla dipdibe bilgisayarda sistemi anlatıyor uzun uzun dönüp gözlerime baka baka böyle ne biliyim yanlış anlaşılacak bi durum böyle espiri falan yapıyor mesela bi şeyi bilgisayardan anlatıyorsan ordan göstererek olmaz mı adam bana doğru dönük bende kadınla asisranıyla normal konuşuyorum adamın yanındayken iş dışında sessiz kalıyorum eşine şikayet ediyor bahane yapıyor sessiz diye sanki işten çıkarmak ister gibi sadece adamın yanında sessizim önceki asistanla samimilermiş kadın iyi düzgün birini istiyorum ne kızlar geldi müşteri ayarttı falan demiş bende konuşmam gereken yerde konuşuyorum bana ilk gittiğimde öğrenene kadar izle beni 2 3 aya kurdu olursun dedi 2. gün işime son verdi sessizsin diye neden sizcee

Bu adam bana ilgi mi göstermiş sizce?