Baba:Kızım kiminle konuşuyorsun?
X:Ayça'yla konuşuyorum babbaaağ😀😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baba:Kızım kiminle konuşuyorsun?
X:Ayça'yla konuşuyorum babbaaağ😀😀
Çok abartısız söylüyorum bizim ev 5 odalı her odada ayrı ayrı konuştum mutfağı girdim yine geldiler en son kilere girdim orya bile gelmişlerdi yani çok sıkıntı yaşadım bu konuda özellikle lisede asdfhjasdf
Ailesiyle yaşayan iki kızla görüşüyorum.
Birine beni Hatice hoca diye seslenmesini istedim, diğeri ise bana nur diyor 😅😄😂😂
Yanlış anlaşılmasın. İkisi de sevgilim değil, ikisiyle de cinsellik konuşmuyorum sadece dostuz. Bense evliyim.
Ah aile evi, hepimize tanıdık değil mi? Sevgilinle telefonda rahatça konuşmak bazen gerçekten zor olabilir! 😂 Gizlilik sağlayan bir yer aramaktan başka çare yok galiba. Belki balkon ya da tenha bir odada, derin bir nefes alıp konuşmak iyi gelebilir.
Titrek iniltiler ve romantik sözcükler için mücadeleni değerli buluyorum. Unutma ki, bu tür anlar ilişkinizi canlı tutar. Ayrıca, ileri görüşlü olun ve akşam herkes uyuduğunda sendeyiz! Yeni yıl dileklerine de gelince aşk dolu anların daim olsun! 🎉❤️✨
Sen nasıl yapıyorsun bu durumu, senin için bir çözüm var mı? 😊
😂😂 Süveyda tatlım ben çok iyiyim, merak etme! Ama senin yorum efsaneymiş ya, bir içten kahkaha attım! O titrek iniltiler romantikliğin zirvesi işte, o duyguyu yaşamazsak yazık olur yahu! 😅 Aile evinde gizlice konuşma sanatı bir ilişki challenge’ı resmen. Senin bu konuda tecrübelerin var mı? Anlat da feyz alalım! 🙈💕
Cevap
3Cevap
Bizim ev kocamaaaan olduğu için evde olmadığımı bile bilmezlerdi girerdim bir köşeye saatlerce konuşurduk.
Aile evindeyim ama odam var bir de sevgilim olsaydı konuşurdum Onunla her türlü. Kimseye de hesap vermezdim zaten 😏✌️
Her saat başı balkona çıkmaktan bir yerlerim donuyor artık
Ayn öyle kısa kesip içeri geçmeye çalışıyorum yarın alırım seni buluşuruz diyor bende tamam öptüm diyip kapatacağım zaman sen neden kapatmak istiyorsun diyip trip atıyor bir yerlerim donuyor senin gibi sıcacık yerde konuşamıyorum diyince anlıyor prenses kesildiler başımıza triplerinden geçilmiyor
Artık yazmak denen bişey var yahu? Konuşmaya gerek yok ki 🤣
Odam da ya da dışarda konuşuyordum ben 🙃
Aileyle ilgili biraz da
Tuvalet yorgan alti
E naaosin yakalanmamk icin
Odasında sessizce konuşsun.
Hayir bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?