Arkadaşlar sevgilimle üçüncü buluşmamız olacak benimle oda şeklinde sinemalar var ya ona gitmek istedi. Biraz erken mi acaba bana farklı yaklaşırsa diye biraz çekindim. Ben de buraya gitmesek mi oda şeklindeymiş dedim kötü mü ettim? Halam oralar yakınlaşmak için gidilen yerler diyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eninde sonunda yapacan şimdi yapip kötü oluyon sonra yapinca iyi oluyon diye bir sey yok annen başta elletme sonra mi
Ellet dedi sana
Yok ben cinsel istemiyorum
Hii iyi o zaman tamane baştan reddetmen iyi olur kızlar artık önce ilk başta yok diyorlar zaman geçtikten sonra yapalım diyorlar zaman geçince ne oluyorsa artık
Evet öyle ama biraz yakınlaşın bişe olmaz erkeni falan yok bu işin
Evet sevişmek için gidiliyor oraya
Sence bu konuda kapalı olduğumu ve ciddi ilişki niyetinde olduğumu ifade etmeli miyim bu arada dün bungolov eve gitmek isterim tarzı bir şey de geçti
Acaba niyeti mi değişik çok aşık gibi hallerde
Basbaya seninle seks yapmak istiyor
Sence bu konuyu ona açmalı mıyım bitecekse de biter
Bu sefer ben sana seks yapalım mı dedim der mi
Der yani
Bunu ona nasıl demeliyim
Uymuyorsak baştan bitsin istiyorum
Sen sevişmeye mi karşısın yoksa sekse mi
Sekse ama sevişme de hemen olmaz
Bir kaç buluşma sonra git o zaman
Ama hemen de sevişmem istemem o demişti herkes ilk gün ister ben birinci günde sevişmek isterim demişti
Tabiki erkek bu bence gitme sonra tek git
adamın derdi sevişmek işte sevgili falan hikaye
Benim de amacım tam tersi ciddi ve bakire biriyim eşimle istiyorum bunu ona demeli miyim
deme ama onunlada sevişme reddet eğer terslerse tepki trip vs yaparsa senin aradıgın biri değildir ve zaten başka kız aramaya başlar sevişcek
Beni zan altında bırakıyorsun bunu söylemedim say başka bir şey yaparız dedi şu an aşkımlar havada uçarken hiç bir şey demeden mesaj atıyor
Yatağa atana kadar aşkımlar havada uçar
Gitmemelisin.
Ben bakireyim böyle şeyleri de eşimle yaşamak istiyorum bunu ona ifade etmeli miyim saçma mı olur diyecek ki ben seks mi yapalım dedim
Ayrıntı vermeden gitmek istemediğini söyle.
Söyledim başka şey yapalım demedim say dedi ama cinselliğe açık birini mi istiyor acaba ya dün de bungalov muhabbeti geçti
Niyeti cinsellik zaten orası belli.
Nasıl bu konuda kapalı olduğumu anlatabilirim
Uymuyorsa baştan bitsin istiyorum
Böyle tekliflerini kabul etmeyerek tavrını koymalısın. Eğer trip atıp soğuk davranırsa zaten seni sevmiyor demektir.
Dün bungolov muhabbetine da kal geldi o an şimdi mi şu an olmaz erken dedim sonra gideriz gibi düşündü büyük ihtimalle
Ama bence mesafe koyacak birkaç kez böyle konu açtı duşa girme konusu sonrasında uyuyacağım hastayım demişti sonradan toparlamıştı
Seven erkek bungalova gitmeyi teklif etmez diye düşünüyorum.
Doğru cidden büyük ihtimal gider ben sana diyim amacı farklılaşıyor gibi zaman geçtikçe
Amacı cinsellik ise, sen istemediğin zaman direkt soğuk yapmaya başlayacaktır. İşte o zaman yol ver gitsin.
Çok ilgiliydi belki diyorum gerçekten masumca film izleyecektik ama bilmiyorum ilk tanıştığımızda hemen cinselliğe sevişmeye karşı olduğunu demişti
Herkes ilk gün ister ben bininci gün sevişmek isterim kafalarımız sevişsin demişti
Sinema ve bungalov bana cinselliği çağrıştırdı ama yinede sen bilirsin.
Bana da öyle gitmem ama gör bak bana soğuk yapacak konu açılırsa diyeceğim ama
Halanda işi biliyor
Evet ya ben bir erkek bana cinsel yaklaşsın hiç istemem ama bunu ona nasıl derim
Mesafeni koru , halana sor o daha iyi bilir kadınların istemediğinde uzak durduğunu
Uzaklaşırsa sevmiyordur değil mi
Sırf özel odada sinemaya gitmediğin için uzaklaşıyorsa sevmiyordur amacı farklıdır
Artık güzel söz demiyor aşkım derdi ben nasıl davranayım sence
Sende soğuk yap biraz mesafe koy eğer nedenini merak edip sana yakınlık göstermiyorsa sevmiyordur zaten
Haklısın o gün de buna benzer durum oldu bu arada duşa girecekti ben de girecektim dedim beraber girelim gibi bir şey oldu fesstlıkla demedim falan gibisinden oradan anladı beni bence uyuyakaldım falan dedi konuşamadık
Yaşlar kaçki sizin?
29 o 28
Zamana bırakıp ona göre değerlendirmen lazım fakat davranışları pek ileriye dönük değil gibi
Benim de isteğim şu gerçekten öyleyse baştan bitsin alışırsam çok üzülürüm
Biraz ölçersin hareketlerini ona göre karar verirsin ama sürekli konuyu çarpitarak çaktırmadan da olsa cinselliğe getiriyorsa amacı farklıdır zaten
Yalan yok şimdiye kadar konuşmadık hiç öpüşmedik de
Ama hareketler söylemler o yönde gibi
Erken bence
Gidiniz