Ozel harekat bir adamla tanistim kendisine karsi arkadasca bir yaklasimim var o da biliyor bunu ama o benden hoslaniyor birkac kere bulustuk oyle kotu biri de degil. Evini cok guzel sinema ortamina cevirmis bu aksam birlikte film izliyelim falan dedi. Cafelerde oturmayi seven biri degil ben de ayni sekilde. Birkac gun once bulusucaktik ben istemedigim icin ektim onu bugune soz verdim. Ama kararsizim gitsem mi gitmesem mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gidersen olacak olan belli. Arzular asker polis dinlemiyor. Hatta onlar daha fazla vurkaç yapıyor
Oyle bisey yasamaya gitmiyorum ki. Evet ne kadar sacma gelse de arkadasca takilmaya gidiyorum ben o kafada degilim.
Tamam ama maalesef o şekilde anlaşılmıyor. Bazı erkekler eve geliyor kesin verecek gözüyle bakıyor. O yüzden dikkatli ol derim. Tabi ki hayat senin hayatın.
Sence o da oyle mi dusunuyor? Ona oyle bir yaklasimim olmadi o sekilde dusunemez bence. ikimiz de cafede oturmayi sevmiyoruz o genelde dogaci veya kampci. Baska bir yere gidicektik aslinda ama hava kotu diye evde film izleriz dedi tamam dedim. Ona karsi hep mesafeliyim de
Tanımadığım bir kişi hakkında yorum yapamam belki de çok iyi niyetli biri. Ben genel konuştum sadece
Ya iyi niyetli bana zarar vermez biliyorum. Ama erkek iste yalniz kalinca sadece duygulariyla haraket edebilir. Bir yandan gitmek istemiyorum ama gecen gun yine ektim onu bugun kesin gorusuyoruz falan dedi o surekli gorusmek istiyor beraber biseyler yapmak istiyor ama ben genelde mesgul oluyorum. Bugunde olmaz dersem artik arkadasligimiz bitebilir ben bitmesini istemiyorum arkadas olarak cok iyi biri.
Özel harekât olduğundan emin misin bari kendini polis asker olarak tanıtıp ta çok farklı pozisyonlarda çıkan var
Eminim ya canım biri degilim merak etme.
Filmin sonu kötü biticek üzülen sen olcaksn pişman olacagin şeyi yapma cnku karar bile verememissn
Ya o tarz seyler yasamicaz o istese bile ben izin vermem.
O anda onu dusuncek halin olmaz emin ol ateş barutyan yana olmaz heleki evde
Ona karsi o tarz hislerim yok. Kendimi de biliyorum oyle bisey yapmam. Aradayim iste ya simdi gitmesem tekrar ekmis olucam onu ve arkadasligimiz bitebilir ama ben ona deger veriyorum
Ozaman yanına guvendign birini al buna itirazı olursa ya da yüzünü aşar sitem ederse anlaki amacı belli ☺️☺️
Yani onun evine gidecegimi hicbir arkadasim bilmiyor. Bilseler bile birine gel diyemem. Baska yerde bulusalim dedim hava soguk sanki ne olacak dilm izlicez falan dedi of kafam cok karisik
Bana kalsa ısrarcı ol bunu yapman icin bir sebebin yok en doğal hakkın gitmemek Takma kafana gelemiyorum dışarda görüşelim diceksin trip atması bile emeline ulasamadgndan ölücak seviyorsa değer veriyorsa kırmaz seni hava soğuk cafeler sinemalar sıcak dışarı neden gelmiyor
Aslinda ben pek israr etmedim kendisine guvendigim icin. Ama arada kalmaktansa disarda gorusmek daha mantikli. Tesekkurler yardimci oldugun icin 😊
Rica ederim nedemek belli bir resmiyet olmadıktan sonra bir kızı eve çağırmak sadece cinselliği rahat yaşamaktır acı ama gerçek bunu son nesil daha çok yapıyor ve berbat bir durum
Adam 30 yasinda ama 😅
Ya ne kadar iyi niyetli olursa olsun zaten benden hoslandiktan sonra bas basa kalmak yanlis
Maşallah az xper yok varya anlatcak coksey varda burada olmuyor
Nasil yani anlamadim
Gizlisin ondan ☺️
Evine gitmedim o da israr etmedi zaten basta sen sanki cekiniyorsun disarida bir yerde oturalim dedi. Bie cafede oturduk
İki film izlemiş olursun
Derken
Senden hoşlanıyorsa birşeyler olur
Hayir ben istemedikten sonra olmaz.
Emin olma knk
Ben kendimden eminim
Tecavüze uğrayinca gelen pişmanlık hissi
Yok daha neler
Tamam git sonra tekrar bu yoruma yaşananlari anlat
Tamam anlaticam
Bekliyorum
Ya bekliyorum neee 😅😅sanki cidden oyle bisey yasicam da