Yakın bir erkek arkadaşım beni evine film izlemeye çağırdı, gitmem yanlış olur mu?

Evliyim ama eşim şu an burada değil. Sizce arkadaşımın evine gidip film izlemem yanlış mı olur?
Yorumları ve verdiğin cevapları da okudum. Madem erkek arkadaşına bu kadar güveniyorsun ve her yorumda savunuyorsun, neden bu soruyu sorma ihtiyacı duydun? Eşine sorman gereken soruyu bize sorup verilen her cevaba da yorum olarak arkadaşını savunman saçma.
Madem evli olduğunu ve eşinin olduğunu biliyor niye eşin varken seni davet etmiyor da fırsattan istifade eder gibi eşin yokken davet ediyor? Kaldı ki film izlemek yerine gidip kafede çay kahve de içebilirsiniz neden evine çağırıyor? Bence gitmeyin, niyeti kötü değil diye savunsaniz da erkek milleti hepsi aynıdır. Şu an sizin yoklukta ve boş olduğunuzu düşünüyor olabilir o yüzden bu boşluğu doldurmak istiyor olabilir. Kaldı ki erkekler sevgili olmayacaklari veya cinsel birliktelik yasamayacağı kızlarla arkadaş olmazlar. Ha bir de eşinizin haberi var mı o ne diyor bu duruma? Ben çok olumlu bakacağını düşünmüyorum açıkçası
Aferin tecrübeli bir gacısın
@Buttholebreaker ne alakası var ayrıca gaci nedir? Bir kadınla nasıl konuşacağınızı öğrenin.
@Pandauzgunnnn espri mahiyetinde gacı dedim. Egosal problemlerini psikolog ve diyetisyen eşliğinde cozmeni tavsiye ederim.
@pandauzgunnnn eşimin gitmesini fırsat olarak düşünecek biri değil. Eşimin arkadaşlığımızdan haberi var. Sadece film izledik gittim zaten
@Buttholebreaker sizin çöp gibi olan esprinize katılmamış olmam ego problemimin olduğunu göstermez ama sizin çok kötü bir espri anlayışınızın olduğunu gösterir. Siz gidip bir destek alabilirsiniz en azından espri anlayışınız da gelişmiş olur. İyi günler.
Gittiğinizden eşinizin haberi var mı?
Hayır şimdilik yok
Typical
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve eşiniz de anlayışla karşılar
Cevap
85Cevap
Çek pijamalarını, patlat mısırını, aç sevdiğin tarzda bir film kendi evinde izle oh mis. Risk almaya gerek yok. Kadınsın sen tüm ihtimalleri ve sonuçları çoktan hesaplamış olman lazımdı. Ağrısız başını ağrıtıp, durup dururken kim için niye risk alacaksın? Bence mantıksız.
Gittim ve geldim zaten sorun yok
Çocukluk arkadaşım o
Yanlis oldugunu biliorsun
Ama sen kacamak istiyor gibisin knk
Hayır knk istemiyorum evliyim zaten
Hey Allahım sen bana sabır ver. İslama göre kadın ve erkek arasında nikah yoksa başbaşa bir ortamda kalamaz çünkü araya şeytan girer. Ya sana tecavüz etse (öyle biri değil deme hiç bilemezsin) ya da ikiniz o an bir şey olursa birlikte olsanız gidin dışarda izleyin erkekler böyle ahlaksız kadınlarla nasıl evleniyor anlmış değilim eşine yazık. Kadın ve erkek arkadaş olmaz. Bir tarafın niyeti illakli bozuktur. Yarın da soru olarak kocamı aldattım pişmaanım gibi bir şey sorma ahlaksızlara öğüt veremeyiz çünkü
Kadın ve erkek arkadaş olabilir tabii ki. Ayrıca ikimiz de kötü niyetli değiliz kimsenin ahlakının bozuk olmasına gerek yok arkadaş olmak gayet mümkün. Ben gittim o arkadaşımın evine hiçbir sorun falan da olmadı hala arkadaşız ve öyle kalacağız. Bahsettiğiniz gibi (yapmaz tabii ki de) bana tecavüz etmeye kalsaydı da kendimi koruyabilirdim. Ben güçlü ve ahlaklı bir kadınım 💪
Size takip attım ne güzel böyle haramı helali bilen hala var
Yakın arkadaşın eşinin yanında olmadığımı biliyor ve seni evine film izlemeye davet ediyor ise zaten seni normal zamanda da arzuluyor ve seninle birlikte olmak istiyor.
Şu an çağırıyor olması sana bir mesaj. Eğer onun evinde yalnız kalacağınız bir şekilde film izlemeye gidersen onunla bir kaçamak yapma konusunda senin de hazır olduğunun mesajını vermiş olacaksın ona...
Gittiğin zaman bundan cesaret alacak ve senden isteyecek... Vermezsen de niye geldin ki madem vermeyeceksin muamelesi ile karşı karşıya kalacaksın.
Şuna emin ol, her ne kadar sen onu normal arkadaş olarak kabul ediyorsan da o seni istiyor...
Akşama buraya tekrar soru sorarsın normal arkadaşıma kahvaltıya gittim kanıma girdi beraber olduk üstelik bende evliyim diye
Hayır tabii ki.. arkadaşım sadece ayrıca o istese ben yapmam zaten
Ayrıca o da öyle biri değil
İçini bilemezsin sonuçta ateşle barut yanyana ayrıca açık kapısın kocan yok başbaşasınız
Uzun zamandır arkadaşız öyle biri değil
Bilemem artık
Yani niyet önemli ama arkadaşının niyeti çok ortada. Eğer birşeyler yaşamak istemiyorsan gitme tabiki. Birşeyler yaşamak istiyorsan o ayrı tabi ki.
Evliyim
23 ve 24
Ne alakası var
Çocukluk arkadaşım kendisi istemiyorum tabiki öyle bir şey
İzledik bir sorun olmadı
Uzun zamandır arkadaşız hiç gereğinden fazla yakınlaşmadık. Olmaz da zaten. Filmi gayet güzel izledik işte nasıl nasıl izledik anlamadım 🙂
Koltukta oturup izledik işte.. Sarıldık evet ama düşündüğünüz gibi değil kesinlikle arkadaşça
Hayır 😅 işin oraya gittiği falan yok, evliyim zaten öyle bir şey düşünmez arkadaşım çünkü. Giderken sarıldık sadece
Bu ikinci üçüncü buluşmamız değil ki yıllardır arkadaşız 🤙😄
Kadın erkek arkadaşlığının kanıtıyız adeta 😄
Aldatacak biri de değilim onu sevsem başkasıyla evlenmezdim
Olmaz 😊 ben istesem bile o da istemez zaten evli biriyle birlikte olacak karaktersizlerden değil canım arkadaşım 💞
Hayır tabii ki yaa hayvan mı bu
Arzuları falan yok bana karşı yıllardır arkadaşız çocukluk arkadaşım kendisi
Yok öyle bir şey ben eşime aşığım sadece
Onunla mutluyum tabii ki
Mutsuz olsaydım boşanırdım ama yine de arkadaşımla birlikte olmazdım zaten
Arkadaşımla aramda arzu diye bir şey yok tabii ki
Uzak dur demişsiniz hayır uzak durmaya gerek yok
Kesilikle gitme evlisin jiçbirşey yaşanmasa bile arkadaşının bunu söylemesi bile yanlış olur seni nasıl bir duruma sokacagını hiç düşünmemiş bence art niyetli bir istek bunu yapma 👍
Olsa bunu da yazmazdım ama 😄
Kötü bir şey olmadı ki ama..🥺
Film izlemek suç mu
Sadece film izlemekle kalacağını düşünmüyorum
Evliyim zaten yakın arkadaşım sadece
İlk defa mı film izlemeye çağırdı. Sonra evli bir kadını yakın arkadaşı da olsa tek başına filme çağırmak nedir. Bu nasıl bir bakış açısı
Çok yakın arkadaşım yıllardır
Gece değil ki gittim geldim bile
Eşini sen Bi kız arkadaşınla sen yokken film izlemeye yollar mısın? Veya esine haber ver bakalım yanlış mı doğru mu?
Sormalıyım sanırım teşekkürler
Evlisin ve bir erkek arkadaşının evine gitmen bile yanlış ve film izlemek tam yanlis sinema ya gidin ne diye evde bulunuyorsunuz ki esinin başka bir kadının evine film izlemesine gitmesine tepkin ne olur iyle dusun
Sen bu arkadaşına bekarken de film izlemeye gidiyor muydun
Hayır ilk defa bu
Tabiki yanlış olur, bir de evlisin. İstediğim kadar evli olan bence niyeti kötü zate
Hayır niyeti kötü değil kesinlikle. Arkadaşız uzun zamandır zaten
Ne döner ya film izleyeceğiz 🥺
Bekâr ama öyle bir şey olmayacağını biliyorum kesinlikle
Neden ama kötü bir şey değil bence
Bana güvenmeli
Gece orada kalmadım ki
Evet gidip geldim çoktan
Evlisin erkek arkadaş felan yakışık almaz hatta evine gitmek hiç olmaz
Yakın arkadaşım ama.. Eşim de biliyordu arkadaş olduğumuzu zaten
Kim olursa olsun erkek kardeş olmadıktan sonra aynı evde olmaz
şu devirde -maalesef- erkek kardeşe bile güvenilmez bence
@masumcocuk34 son ihtimal olsun
Ya eski günleri yad edecek seninle ya da seninle yapmak isteyipte yapamadığı şeyleri yaşamak istiyor :) Sanırım tv. deki film değil de, arkadaşının yaşayacağı film ''mutlu son'' la bitecek ;)
Arkadaşına güveniyorsan sadece film izleyeceksen sorun olmaz bence ama eşinede söylemelisin
Eşine söylesen eşinde gelse daha doğru olur sanki
Eşim başka şehirde
Ne olcağını sende biliyon saf ayağına yatıyon ya da oy birliğiyle vicdanını rahatlasın istiyon eşine söyle o da başkasına film izlemeye gitsin
Kesinlikle yanlış birde arkadaşın erkek kesin bir bok döner sonra pişman olacağın bir şey yaparsın
Bak kardeş naneyi yiyince dersin ama biz arkadaştık diye
Karşı cinsle arkadaşlık sakat burada pek çok soruda yorumda şahit oldum alkol alıyorlar birden kendilerini kaybediyorlar karşı cinsten arkadaş olunmaz sen bilmesen bile gizli gizli arzuluyor olabilir bir erkek beğenmese bir kadınla arkadaşlık kurmaz
Arkadaşınız sadece sizi çağırmışsa bence yanlış olur. Eşiniz bunu duysa benim tahminim hoşuna gitmeyecektir. Benim de gitmezdi.
aklından illa ki o malum ihtimal geçecektir. heh işte senin aklından %1 olarak geçiyorsa karşı tarafta %30 olarak geçiyor o ihtimal. ona göre git, sonra "hani sadece film izleyecektik" modunda olma :D
Hayır tabii ki
Uzun zamandır arkadaşız ayrıca eşim yanlış anlar mı diye soruyorum böyle bir şey olmayacağını biliyorum zaten
o zaman hiç gitme ve o ihtimal sıfıra insin.
Ama gitmek istiyorum hem neden derse ne diyeyim ki?
Eşim yanlış anlar mı diyeceğim
sana güvenmediğimden değil ama eşim yokken sana tek başıma gelmem pek etik olmaz, içim rahat etmez diyebilirsin.
Ayıp olur sanki niye için rahat etmedi bile der alınır bozulur 😅
sen eşine söyle onun seni çağırdığını, bakalım eşin git mi diyecek gitme mi diyecek. zaten gitsen de gitmesen de habersiz yaptın mı bu daha çok şüphe uyandıracak hiç bişi olmasa bile.
hem gitme derse bahanen de hazır olmuş olur top senden tamamen çıkar :)
Eşim izin vermiyor mu derim yani öyle olursa
uygun dille söyle işte. ya da işim var de planım var de, sen bilirsin
Tabii ki de yanlış anlar, duyduğunda delirir çılgına döner, bunu uzaktayken duyarsa ne kadar uzakta olursa olsun çıkar gelir. Senin o arkadaşını döver ya da öldürebilir. Hiçbir şey yapmamış olsanız ve ve bunu biliyor dahi olsa seni boşar yuvan yıkılır. canımsın mısın sen kızım...
@Savvron arkadaşımı mı döver yok artık bir de öldürür demişsiniz eşim canavar değil
En İyi Cevap