Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Yorumları ve verdiğin cevapları da okudum. Madem erkek arkadaşına bu kadar güveniyorsun ve her yorumda savunuyorsun, neden bu soruyu sorma ihtiyacı duydun? Eşine sorman gereken soruyu bize sorup verilen her cevaba da yorum olarak arkadaşını savunman saçma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMadem evli olduğunu ve eşinin olduğunu biliyor niye eşin varken seni davet etmiyor da fırsattan istifade eder gibi eşin yokken davet ediyor? Kaldı ki film izlemek yerine gidip kafede çay kahve de içebilirsiniz neden evine çağırıyor? Bence gitmeyin, niyeti kötü değil diye savunsaniz da erkek milleti hepsi aynıdır. Şu an sizin yoklukta ve boş olduğunuzu düşünüyor olabilir o yüzden bu boşluğu doldurmak istiyor olabilir. Kaldı ki erkekler sevgili olmayacaklari veya cinsel birliktelik yasamayacağı kızlarla arkadaş olmazlar. Ha bir de eşinizin haberi var mı o ne diyor bu duruma? Ben çok olumlu bakacağını düşünmüyorum açıkçası
39 Yorumla- +1 yıl
Aferin tecrübeli bir gacısın
- +1 yıl
@Buttholebreaker ne alakası var ayrıca gaci nedir? Bir kadınla nasıl konuşacağınızı öğrenin.
- +1 yıl
@pandauzgunnnn espri mahiyetinde gacı dedim. Egosal problemlerini psikolog ve diyetisyen eşliğinde cozmeni tavsiye ederim.
Soran+1 yıl@pandauzgunnnn eşimin gitmesini fırsat olarak düşünecek biri değil. Eşimin arkadaşlığımızdan haberi var. Sadece film izledik gittim zaten
- +1 yıl
@Buttholebreaker sizin çöp gibi olan esprinize katılmamış olmam ego problemimin olduğunu göstermez ama sizin çok kötü bir espri anlayışınızın olduğunu gösterir. Siz gidip bir destek alabilirsiniz en azından espri anlayışınız da gelişmiş olur. İyi günler.
- +1 yıl
Gittiğinizden eşinizin haberi var mı?
Soran+1 yılHayır şimdilik yok
- +1 yıl
Typical
- +1 yıl
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve eşiniz de anlayışla karşılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Hey Allahım sen bana sabır ver. İslama göre kadın ve erkek arasında nikah yoksa başbaşa bir ortamda kalamaz çünkü araya şeytan girer. Ya sana tecavüz etse (öyle biri değil deme hiç bilemezsin) ya da ikiniz o an bir şey olursa birlikte olsanız gidin dışarda izleyin erkekler böyle ahlaksız kadınlarla nasıl evleniyor anlmış değilim eşine yazık. Kadın ve erkek arkadaş olmaz. Bir tarafın niyeti illakli bozuktur. Yarın da soru olarak kocamı aldattım pişmaanım gibi bir şey sorma ahlaksızlara öğüt veremeyiz çünkü
42 Yorumla
Soran+1 yılKadın ve erkek arkadaş olabilir tabii ki. Ayrıca ikimiz de kötü niyetli değiliz kimsenin ahlakının bozuk olmasına gerek yok arkadaş olmak gayet mümkün. Ben gittim o arkadaşımın evine hiçbir sorun falan da olmadı hala arkadaşız ve öyle kalacağız. Bahsettiğiniz gibi (yapmaz tabii ki de) bana tecavüz etmeye kalsaydı da kendimi koruyabilirdim. Ben güçlü ve ahlaklı bir kadınım 💪
- +1 yıl
Size takip attım ne güzel böyle haramı helali bilen hala var
Yakın arkadaşın eşinin yanında olmadığımı biliyor ve seni evine film izlemeye davet ediyor ise zaten seni normal zamanda da arzuluyor ve seninle birlikte olmak istiyor.
Şu an çağırıyor olması sana bir mesaj. Eğer onun evinde yalnız kalacağınız bir şekilde film izlemeye gidersen onunla bir kaçamak yapma konusunda senin de hazır olduğunun mesajını vermiş olacaksın ona...
Gittiğin zaman bundan cesaret alacak ve senden isteyecek... Vermezsen de niye geldin ki madem vermeyeceksin muamelesi ile karşı karşıya kalacaksın.
Şuna emin ol, her ne kadar sen onu normal arkadaş olarak kabul ediyorsan da o seni istiyor...
10 YorumlaÇek pijamalarını, patlat mısırını, aç sevdiğin tarzda bir film kendi evinde izle oh mis. Risk almaya gerek yok. Kadınsın sen tüm ihtimalleri ve sonuçları çoktan hesaplamış olman lazımdı. Ağrısız başını ağrıtıp, durup dururken kim için niye risk alacaksın? Bence mantıksız.
12 Yorumla
Soran+1 yılGittim ve geldim zaten sorun yok
Soran+1 yılÇocukluk arkadaşım o
Yanlis oldugunu biliorsun
Ama sen kacamak istiyor gibisin knk75 Yorumla
Soran+1 yılHayır knk istemiyorum evliyim zaten
+1 yılAkşama buraya tekrar soru sorarsın normal arkadaşıma kahvaltıya gittim kanıma girdi beraber olduk üstelik bende evliyim diye
34 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki.. arkadaşım sadece ayrıca o istese ben yapmam zaten
Ayrıca o da öyle biri değil- +1 yıl
İçini bilemezsin sonuçta ateşle barut yanyana ayrıca açık kapısın kocan yok başbaşasınız
Soran+1 yılUzun zamandır arkadaşız öyle biri değil
- +1 yıl
Bilemem artık
Yani niyet önemli ama arkadaşının niyeti çok ortada. Eğer birşeyler yaşamak istemiyorsan gitme tabiki. Birşeyler yaşamak istiyorsan o ayrı tabi ki.
136 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
Soran+1 yıl23 ve 24
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yılÇocukluk arkadaşım kendisi istemiyorum tabiki öyle bir şey
Soran+1 yılİzledik bir sorun olmadı
Soran+1 yılUzun zamandır arkadaşız hiç gereğinden fazla yakınlaşmadık. Olmaz da zaten. Filmi gayet güzel izledik işte nasıl nasıl izledik anlamadım 🙂
Soran+1 yılKoltukta oturup izledik işte.. Sarıldık evet ama düşündüğünüz gibi değil kesinlikle arkadaşça
Soran+1 yılHayır 😅 işin oraya gittiği falan yok, evliyim zaten öyle bir şey düşünmez arkadaşım çünkü. Giderken sarıldık sadece
Soran+1 yılBu ikinci üçüncü buluşmamız değil ki yıllardır arkadaşız 🤙😄
Soran+1 yılKadın erkek arkadaşlığının kanıtıyız adeta 😄
Soran+1 yılAldatacak biri de değilim onu sevsem başkasıyla evlenmezdim
Soran+1 yılOlmaz 😊 ben istesem bile o da istemez zaten evli biriyle birlikte olacak karaktersizlerden değil canım arkadaşım 💞
Soran+1 yılHayır tabii ki yaa hayvan mı bu
Soran+1 yılArzuları falan yok bana karşı yıllardır arkadaşız çocukluk arkadaşım kendisi
Soran+1 yılYok öyle bir şey ben eşime aşığım sadece
Soran+1 yılOnunla mutluyum tabii ki
Soran+1 yılMutsuz olsaydım boşanırdım ama yine de arkadaşımla birlikte olmazdım zaten
Soran+1 yılArkadaşımla aramda arzu diye bir şey yok tabii ki
Soran+1 yılUzak dur demişsiniz hayır uzak durmaya gerek yok
Kesilikle gitme evlisin jiçbirşey yaşanmasa bile arkadaşının bunu söylemesi bile yanlış olur seni nasıl bir duruma sokacagını hiç düşünmemiş bence art niyetli bir istek bunu yapma 👍
16 Yorumla
Soran+1 yılOlsa bunu da yazmazdım ama 😄
Soran+1 yılKötü bir şey olmadı ki ama..🥺
Soran+1 yılFilm izlemek suç mu
+1 yılSadece film izlemekle kalacağını düşünmüyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim zaten yakın arkadaşım sadece
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. İlk defa mı film izlemeye çağırdı. Sonra evli bir kadını yakın arkadaşı da olsa tek başına filme çağırmak nedir. Bu nasıl bir bakış açısı
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakın arkadaşım yıllardır
Soran+1 yılGece değil ki gittim geldim bile
Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Eşini sen Bi kız arkadaşınla sen yokken film izlemeye yollar mısın? Veya esine haber ver bakalım yanlış mı doğru mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılSormalıyım sanırım teşekkürler
+1 yılgidersen sonu yatakta biter de bence sende bundan şikayetçi olmazsın zaten istiyorsun sadece bahane arayıp içini rahatlatmak istiyorsun
115 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki evliyim zaten
- +1 yıl
işte evli olduğun halde neden gitmeyi düşünüyorsun aha da buraya yazıyorum sizin niyetiniz niyet değil
Soran+1 yılÇünkü arkadaşımla film izlemek istiyorum sadece
- +1 yıl
merak ettim bu arkadaşını kocan biliyor mu
Soran+1 yılEvet biliyor
Soran+1 yılSaklayacak değilim
- +1 yıl
flim izlemeye de gideceğini de biliyor mu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
eee o zaman
Soran+1 yılArtık biliyor
- +1 yıl
flimden sonra yaz bana :)
Soran+1 yılGittim geldim bile sorun yok
- +1 yıl
iyi bakalım umarım sorunsuz geçmiştir
Soran+1 yılSorun yok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim bebişim
+1 yılEvlisin ve bir erkek arkadaşının evine gitmen bile yanlış ve film izlemek tam yanlis sinema ya gidin ne diye evde bulunuyorsunuz ki esinin başka bir kadının evine film izlemesine gitmesine tepkin ne olur iyle dusun
20 YorumlaSen bu arkadaşına bekarken de film izlemeye gidiyor muydun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk defa bu
neden yanlıs olsun evını de temızlersın gıtmısken evlı mı o erkek de
11 Yorumla
Soran+1 yılBekar
Tabiki yanlış olur, bir de evlisin. İstediğim kadar evli olan bence niyeti kötü zate
113 Yorumla
Soran+1 yılHayır niyeti kötü değil kesinlikle. Arkadaşız uzun zamandır zaten
Soran+1 yılNe döner ya film izleyeceğiz 🥺
Soran+1 yılBekâr ama öyle bir şey olmayacağını biliyorum kesinlikle
Soran+1 yılNeden ama kötü bir şey değil bence
Soran+1 yılBana güvenmeli
Soran+1 yılGece orada kalmadım ki
Soran+1 yılEvet gidip geldim çoktan
+1 yılEvlisin erkek arkadaş felan yakışık almaz hatta evine gitmek hiç olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşım ama.. Eşim de biliyordu arkadaş olduğumuzu zaten
- +1 yıl
Kim olursa olsun erkek kardeş olmadıktan sonra aynı evde olmaz
- +1 yıl
şu devirde -maalesef- erkek kardeşe bile güvenilmez bence
- +1 yıl
@masumcocuk34 son ihtimal olsun
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılYa eski günleri yad edecek seninle ya da seninle yapmak isteyipte yapamadığı şeyleri yaşamak istiyor :) Sanırım tv. deki film değil de, arkadaşının yaşayacağı film ''mutlu son'' la bitecek ;)
10 Yorumla
+1 yılDaha yere bir sorular bekliyorum Arkadaşlar mesela birlikte yemek yapmaya çağırdı Temizlik yapmaya çağırdı elektrik tesisatını yenilemeye çağırdı Ne bileyim işte yenileyim biraz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşına güveniyorsan sadece film izleyeceksen sorun olmaz bence ama eşinede söylemelisin
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşine söylesen eşinde gelse daha doğru olur sanki
Soran+1 yılEşim başka şehirde
+1 yılNe olcağını sende biliyon saf ayağına yatıyon ya da oy birliğiyle vicdanını rahatlasın istiyon eşine söyle o da başkasına film izlemeye gitsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaklından illa ki o malum ihtimal geçecektir. heh işte senin aklından %1 olarak geçiyorsa karşı tarafta %30 olarak geçiyor o ihtimal. ona göre git, sonra "hani sadece film izleyecektik" modunda olma :D
013 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılHayır tabii ki
Soran+1 yılUzun zamandır arkadaşız ayrıca eşim yanlış anlar mı diye soruyorum böyle bir şey olmayacağını biliyorum zaten
- +1 yıl
o zaman hiç gitme ve o ihtimal sıfıra insin.
Soran+1 yılAma gitmek istiyorum hem neden derse ne diyeyim ki?
Eşim yanlış anlar mı diyeceğim- +1 yıl
sana güvenmediğimden değil ama eşim yokken sana tek başıma gelmem pek etik olmaz, içim rahat etmez diyebilirsin.
Soran+1 yılAyıp olur sanki niye için rahat etmedi bile der alınır bozulur 😅
- +1 yıl
sen eşine söyle onun seni çağırdığını, bakalım eşin git mi diyecek gitme mi diyecek. zaten gitsen de gitmesen de habersiz yaptın mı bu daha çok şüphe uyandıracak hiç bişi olmasa bile.
- +1 yıl
hem gitme derse bahanen de hazır olmuş olur top senden tamamen çıkar :)
Soran+1 yılEşim izin vermiyor mu derim yani öyle olursa
- +1 yıl
uygun dille söyle işte. ya da işim var de planım var de, sen bilirsin
- +1 yıl
Tabii ki de yanlış anlar, duyduğunda delirir çılgına döner, bunu uzaktayken duyarsa ne kadar uzakta olursa olsun çıkar gelir. Senin o arkadaşını döver ya da öldürebilir. Hiçbir şey yapmamış olsanız ve ve bunu biliyor dahi olsa seni boşar yuvan yıkılır. canımsın mısın sen kızım...
Soran+1 yıl@Savvron arkadaşımı mı döver yok artık bir de öldürür demişsiniz eşim canavar değil
+1 yılKesinlikle yanlış birde arkadaşın erkek kesin bir bok döner sonra pişman olacağın bir şey yaparsın
12 Yorumla- +1 yıl
Bak kardeş naneyi yiyince dersin ama biz arkadaştık diye
- +1 yıl
Karşı cinsle arkadaşlık sakat burada pek çok soruda yorumda şahit oldum alkol alıyorlar birden kendilerini kaybediyorlar karşı cinsten arkadaş olunmaz sen bilmesen bile gizli gizli arzuluyor olabilir bir erkek beğenmese bir kadınla arkadaşlık kurmaz
+1 yılArkadaşınız sadece sizi çağırmışsa bence yanlış olur. Eşiniz bunu duysa benim tahminim hoşuna gitmeyecektir. Benim de gitmezdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzlenen filmin sonunda siz film çekmeyinde :)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBı arkadaşın evli mi bekar mı?
Soran+1 yılBekar
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun :)
Neler oldu ne yaptınız? :)
Soran+1 yılGittim geldim film izledik sorun yok tabii ki de
Cevap sahibi+1 yılBişeyler olmadıysa iyi bari :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfilmi kendiniz çekersiniz.. part 1 den başlar, peryodik olarak bölüm bölüm devam eder.
128 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki arkadaşız ve evliyim ayrıca
Cevap sahibi+1 yılonun için , senin bu durumun dahada çekicidir.. nryse. sen bilirsin napıcaanı.. kafanda hangi filmin olduğunu bile hesaplamışsındır..😏
Cevap sahibi+1 yılkurgu değil gerçekse bu durum, vericen işte🤷♂️daha ne evirip çeviriyosun lafı. aaaaaaa😠
Soran+1 yılSaçmalamayın ya evliyim diyorum
Cevap sahibi+1 yılhe hee.. empati yaptımda.. üff..
Cevap sahibi+1 yılsen genede kişisel temizliğini özenerek yap, parfüm sık, öyle git gideceksen..
Cevap sahibi+1 yılyalan.. bu saatte. sağ çıkman imkansız..😀
Soran+1 yılİyi insanlar da var 😄 ayrıca bir sorun olsaydı sağ çıkarmayan o olurdu 😂💪
Cevap sahibi+1 yılooo gizli güç..:))) sen varya seeennn.. süpersin.. aaaah ah..
Soran+1 yılÖyleyim teşekkürler sjbsbdb
Cevap sahibi+1 yılgizliden çık. asılıcam sana😛
Soran+1 yılEvliyim evli 😅
Cevap sahibi+1 yıloooll.🤷♂️çıkıcam bak gizliden😀
Soran+1 yılOnu döverdim demek istedim bu arada yanlış anlamayın 😅
Cevap sahibi+1 yılfilm izlemeye çağırmam korkma.. zaten kime gidiceeni iyi bilirsin..🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılanladım öyle dediğini.. ama... pffffff😒
Soran+1 yılBen eşini aldatacak kadar iğrenç bir insana mı benziyorum. Ayrıca tanımadığım birine niye bana asılması için şans vereyim üstelik evliyim diyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılbenzemiyosun.. gibi... yapıyosun.. tanımadığın biri en tanıdığın birine dönüşebilir.. şans lazım
Soran+1 yılEvet film izlemek için kime gidilir biliyorum 🤙
Cevap sahibi+1 yılben seni sinemeya götürücem.. pop corn eşliğinde?
Soran+1 yılSiz ciddi misiniz ya 😅
Ben arkadaşıma film izlemeye gittim dedim diye beni... sandınız herhalde
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️kendi kendine yorumlama yapıyosun.. üstelik bu sorunun sahibide sensin.. unut soruyu.. sana asılmak istiyorum🤷♂️ bu kadar açık😀
Soran+1 yılKızınız yaşındayım sanırım
Ayrıca öyle olmasaydı da olmazdı zaten buradan kimseyle çıkmam bu şekilde çok saçma..
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️ aşkolsun. gömdün yani beni
Cevap sahibi+1 yılhiç bişii saçma değil bence.
Soran+1 yılSizi kırdıysam özür dilerim ama evli birine yürünmemeli iyi günler
Cevap sahibi+1 yılkırıldım.
Cevap sahibi+1 yılama iyi ve vicdanlı bi kızsın.. keşke izin verebilseydin buna.. neyse, sanada iyi günler
+1 yılsoruynu bi daha oku ve tekrar düşün bakalım dğru mu değil mi?
cevap çok zor değil inan20 YorumlaBence git büyük ihtimalle sadece film izlersiniz sonra sarılıp uyursunuz fazlası olmaz sonucta evlisin.
210 Yorumla
Soran+1 yılSarılıp uyumayız eve dönerim
Soran+1 yılHayır tabii ki evliyim
Soran+1 yılHayır sarılıp uyumam anlamında dedim. Gittim geldim bile 😄
Soran+1 yılNe olacak film izledik işte 🙂
Soran+1 yılÖyle ama 💫
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Evli kadınlarında bu soruları sorması ayrı bir mid ebulandırıcı ne olacagını biliyorsun ne yapman gerektiğinide ama yok şeytan dürtüyor ya yapıp yapıp sonra buraya gelip kocmaı aldattım napıcma diye sorarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kocan gittiği yerde kız arkadaşıyla film mi izliyor
112 Yorumla
Soran+1 yılHayır 😄
Soran+1 yılHayır sadece arkadaşız
Soran+1 yılEvli bir kadın neden yapamıyormuş ki bunu kötü bir şey mi ayrıca bir kadın kısıtlanmamalı bence gideceğim galiba
Soran+1 yılGideceğim
Eğer arkadaşının evine gidip izlersen eşine çok büyük bir yanlış yapmış olursun eğer arkadaşın sizin eve gelip izlerse hiç bir sıkıntı olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılSöyledim ona zaten. Ayrıca erkek bir yakın arkadaşım olduğu biliyordu zaten
yoo ne yanlış olacak ikinizde çıkarın üstünü başınızı iç çamaşırınızla rahat rahat film izleyin
11 Yorumla
Soran+1 yılBuna güldüm 😂
Sen eşinin yerinde olsan buna nasıl bir cevap verirdin
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı oldunuz artık kızlara güven denilen bişey kalmıyor artık
12 Yorumla- +1 yıl
Trol bence
- +1 yıl
İnşallah öyledir ne diyelim Allah korkusu olmayan insanlardan korusun rabbim
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCaizdir 👍gidin doya doya keyifle filmi çevirin şey pardon izleyin 🙄🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Ali İhsan Yavuzun dediği gibi hiçbişey olmasa bile muhakkak bişeyler olur 🙄🙄
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün insansa bir şey olmaz ama değilse hiç gitme derim
10 Yorumla Fitneye ve hayırsızlıga yol açacak davranışlarda bulunmayın. Gitmeyin. Hem haram.
10 YorumlaKocana üzüldüm ya adam gitsin çalışsın sende git başkasının evine seviş
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki yok öyle bir şey
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz yapma boyle bu şeyi aklından geçirmen veya arkadasinin teklif etmesi bile yanlis yani hic atesle barut yan yana kalabilir mi
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunun kararını sen vermelısın nıyetı nedır bılemem bırde esın ogrenırse ne olur onuda dusun
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımın kötü bir niyeti yok kesinlikle umarım eşim yanlış anlamaz
- +1 yıl
yalnız olacagnız ıcın yanlıs anlaması ıhtımal
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet yanlış olur.
eşin orada olsa da yanlış olur.
10 Yorumla Sinemaya değilde neden evine çağırıyor?
39 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü yakın arkadaşım ve evde izlemek daha rahat
Soran+1 yılGittim bir sorun olmadı 🙂👍
Soran+1 yılEvet ama başka arkadaşım olsa gitmezdim onu küçüklüğümden beri tanıyorum i yüzden 😅
Soran+1 yıl😂😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılS... ler öyle arkadaşı affedersiniz ağır belki ama flilm bahane ve sende biliyorsun ki bu film izleme olayı değil buradaki herkes ergen de değil
10 Yorumlayani aslında normal ama buraya gelerek bunu yazmak işin masumiyetini çıkardığı için gitmemen kocan için daha iyi olur yoksa adamı düşüncelerin ile bile aldatmış olursun
110 YorumlaSinemaya davet etseydi daha romantik olurdu bence. Ön yargılı olmak da istemem ama bunun altında başka bir sebep ararım en azından günümüz insanlarına perspektif bir şekilde baktığımızda.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYakın erkek arkadaşım beni bile eve film izlemeye çağırsa gitmem. Kesin ziker ya kesin 😔
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocana sor, o karar versin
Sonra yanlışlıkla ilişki falan yaşamayın 😅
00 Yorumla
+1 yılFarklılık, kaçamak ve farklı zevkler olsun dersen git...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBekar olsaydın eyvallah ama evliysen sakıncalı bir durum bence gitmemelisin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli gitmek de istiyorsun zaten 😂
116 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi 😂
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Zevkli mi geçti 😂
Soran+1 yılEvet tabii oldukça zevkliydi 🙂
- +1 yıl
Ne yaptınız demicem 😂
Soran+1 yılTamam 😂
- +1 yıl
Zevk aldıysan sorun yok da farklı tatlar denemeyi seviyor musun
Soran+1 yılNeyden bahsediyorsun film izledik sadece 😄
- +1 yıl
Tabi tabi 😂😂😂
Soran+1 yılGerçekten isterseniz inanmayın 😊
- +1 yıl
Banada gel o zaman valla sadece film izleriz 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılSizinle o aynı değil 😂
- +1 yıl
Farkı fiyatı mı 😂
Soran+1 yılNe nasıl yani?
- +1 yıl
Onun farkı ne?
Soran+1 yılArkadaşım olması tanıyor ve güveniyorum çünkü parayla ne ilgisi var anlamadım gerçekten. Sadece film izledik yakın arkadaşımla. Sizinle niye izleyelim çok saçma yanlış anladınız herhalde
Neden yanlış olsun git izleyin sende film seversen
126 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ya eşim yanlış anlar mı diye sordum
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılHiçbir şey yapmak zorunda değilim
Soran+1 yılGittim
Soran+1 yılEvet 👍
Soran+1 yılBirkaç saat kaldım aksiyon filmiydi
Soran+1 yılHayır tabii ki sadece oturup film izledik o öyle kötü, iğrenç erkeklerden değil 🤙😄
Soran+1 yılŞu an bilmiyor eşim
Soran+1 yılEtmeyiz herhalde niye edelim
Soran+1 yılTeşekkürler her şey için 🤗
Soran+1 yılRica ederim ☺️
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Film min baş rol oyuncusu sen olma finalde
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki arkadaşız sadece eşim yanlış anlar mı diye soruyorum
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle başlar
18 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır arkadaşız ama
- +1 yıl
Hiç şaşmaz hep öyle başlar
Soran+1 yılEvliyim zaten
- +1 yıl
Sen inanıyormusun gerçekten
Soran+1 yılNeye
- +1 yıl
Sadece film izlemekle kalacağına
Soran+1 yılEvet tabii ki de
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum ama sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTroll büyük ihtimal ama yine de cevap vereyim git ve güzelce saatlerce sevişin
10 Yorumla
+1 yılEşine sormalısın bence çünkü sen bile yalnış olduğunu düşünüp sormuşsun buraya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVericeksin işte adama ne burada yalandan soruyon
11 YorumlaSenin niyetin gitmek gibi o kadar kişi yorum yapmış yanlış diye hala Çıkar yol arıyor gibisin
10 YorumlaNeden evli olunca yanlış bisey yaşanmayacağını düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz, sonra kendinizi kucak ve başka şekilde bulmayınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmasaydım da bir şey olmayacağını düşünürdüm zaten yakın arkadaşım olduğu ve güvendiğim için
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hamile kalabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olabilir...
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli ohaa
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama lütfen evlisinn
Cevap sahibi+1 yılTabi troll soru degilse
Cevap sahibi+1 yılYokk
Soran+1 yılGittim ve bir sorun olmadı sakin olun djsjn kimseyi aldattığım yok
Cevap sahibi+1 yılDoğru değil ama eşinin haberi var mı
Soran+1 yılŞu anda yok ama söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılPeki
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Eşine sor gidebilirsin derse git.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSöyleyeceğim zaten
Soran+1 yılİyi geçti bir sorun yok
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası