Aşk İlişkileri Boşanmada kadının konut izni ne kadar sürer? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çocukta var Boşanmada kadının konut izni ne kadar sürer? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilgim yok ama iş boşanma aşamasına gelmiş ise aynı evde olmanın bir anlamı yok bence.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 0 0 Yorumla
Seroooo06 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Allah yardimcin olsun buna mahkeme karar veriyor kadinin maddi durumuna psikoljik durumuma gore 0 0 Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Bence bir an önce ayrıl 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gitcek yer yok Yorumla Poinelifes 1 yıl Nasıl yok Yorumla Soran 1 yıl Yok bildiğin Yorumla Poinelifes 1 yıl Konuşmak ister misin peki Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. avukata sordunmu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O dedi zaten de yinede aklımda sorular var ya karşı taraf itiraz ederse diye Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Niye boşanıyorsun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ayrılmak istiyo Yorumla Soran 1 yıl Evin eksiklerini görmüyor Yorumla tugrul3461 1 yıl Ne kadar evli kadınız çocuk var mı? Yorumla Soran 1 yıl 2 sene olcak nerdeyse adam çıkmadı çocuk daha Yorumla tugrul3461 1 yıl Ailen ne diyor bu duruma kavun değil ki haklısın Yorumla Soran 1 yıl Anne babada ayrı gitcek yer yok Yorumla tugrul3461 1 yıl Bu durum cidden zor 😞 üzüldüm Şu an nerde yaşıyorsun sen nasıl yardımcı olabilirim size Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkür ederim bebeğimin eksiklerini karşılıyorlar iyi kötü banada ailem yardımcı oluyo Yorumla tugrul3461 1 yıl Peki Yorumla tugrul3461 1 yıl Bebeği öp benim içinde 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilgim yok ama iş boşanma aşamasına gelmiş ise aynı evde olmanın bir anlamı yok bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardimcin olsun buna mahkeme karar veriyor kadinin maddi durumuna psikoljik durumuma gore
Bence bir an önce ayrıl
Gitcek yer yok
Nasıl yok
Yok bildiğin
Konuşmak ister misin peki
avukata sordunmu
O dedi zaten de yinede aklımda sorular var ya karşı taraf itiraz ederse diye
Niye boşanıyorsun
Ayrılmak istiyo
Evin eksiklerini görmüyor
Ne kadar evli kadınız çocuk var mı?
2 sene olcak nerdeyse adam çıkmadı çocuk daha
Ailen ne diyor bu duruma kavun değil ki haklısın
Anne babada ayrı gitcek yer yok
Bu durum cidden zor 😞 üzüldüm Şu an nerde yaşıyorsun sen nasıl yardımcı olabilirim size
Yok teşekkür ederim bebeğimin eksiklerini karşılıyorlar iyi kötü banada ailem yardımcı oluyo
Peki
Bebeği öp benim içinde 😃