Çekişmeli boşanma kaç ay sürer? 2,5 aylık bebeğim var ve boşanmak istiyorum. Eşim giyim tarzıma hayatıma karışıyor. Telefonumu kontrol etmeye çalışıyor. Ondan tiksiniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sakın boşanma felan demeyin bir adam için giyim tarzımı hayatımı kısıtlatamam
Çekişmeli boşanma kaç ay sürer? kaç celse de biter?
hakkınızda hayırlısı olsun eğer başarabilirseniz eşinizi anlaşmalı boşanmaya ikna edin tek celsede bitiyor çekişmeli boşanmalar yıllar sürebiliyor kanıtlar tanıklar eğey uğraşırsınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Boşanmak o kadar kolay değil zaten sende Boşanmak kelimesini anlayabilecek kapasite olsa , "" Eşim giyimime karışıyor Telefonumu kurcalıyor "" demezsinki hiçbir Hakimde bu Bahaneyi iplemez
Eşin giyimine müdahale etmek, eşin giyimine karışmak da sosyal şiddete birer örnektir. Zira eşin sosyal hayatına müdahale ederek giyim kuşamına oldukça fazla müdahalede bulunmak boşanma sebebi olabilecek niteliktedir.
Merakımdan soruyorum erkekler ona karışmasın buna karışmasın ne arıyosunuz siz Size para akıtacak ama size söz geçiremeyecek bi koyunmu , tamam hayatında herşeye karışamazsın ama karısılması gereken şeylerde var
Asıl erkekler koyunmuş gibi kadını yönetmeye çalışıyor para akıtması değil evi geçindirmesi deniyor ona benim açık giyindiğimi biliyordu kapalı giyinen biriyle evlenseydi
Canım buna sahiplenme diyolar , Bir erkek kadını sahiplenemiyosa o kadına eş değil Fahiş muamelesi yapar hos sizdeki bu zihinyetle zaten bi cacık olmaz ya neyse
Madem Müslümansın ve inanıyorsun o zaman sana bir şey göndereceğim oku açarsan mesaj kutunu Ayrıca bebeğinin kız olduğunu zaten tahmin etmiştim Şunu unutma ki senin yaptığının aynısını kızın büyüdüğünde ona da yapacaklar Maalesef ki bunun acısını Hem kızın ve annesi olarak hem sen çekeceksin
Tamam anladım Sana bir şey anlatılmaz Sen Müslümanım diyorsun ama Müslümanlığın mesini yaşamıyorsun saymıyorsun istemiyorsun sen çok ayrı bir dünyada yaşıyorsun Allah ıslah etsin yazık kocana acıyorum diyecektim ama sen ondan daha acıklı bir durumdasın her şeyi Boşandıktan sonra göreceksin bu dünya toz pembe değil senin için tozu gidecek pembesi kalacak olan sana olacak Son pişmanlık fayda vermeyecek buradaki ağırlık çıkacak tek kişi kocan olacak yani boşamak istediğin kocan
Müslüman olup müslüman gibi yaşamayan kadınlar sizi ilgilendirmez herkes istediği gibi yaşamakta özgür buna bir erkek karışamaz çok istiyorsanız müslüman gidin kapalı kadınlarla evlenin
Erkek kaş inceltir mi kaşları kalın diyor 🤣 Kaşları benden daha kalın olan yakışıklı diye ölüp bittiginiz tonla adam vardır. Kaş meselesine katılmıyorum normal bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hakkınızda hayırlısı olsun eğer başarabilirseniz eşinizi anlaşmalı boşanmaya ikna edin tek celsede bitiyor çekişmeli boşanmalar yıllar sürebiliyor kanıtlar tanıklar eğey uğraşırsınız
Boşanmak o kadar kolay değil zaten sende Boşanmak kelimesini anlayabilecek kapasite olsa , "" Eşim giyimime karışıyor Telefonumu kurcalıyor "" demezsinki hiçbir Hakimde bu Bahaneyi iplemez
Kavga ediyoruz
Anlaşamıyoruz
Eşin giyimine müdahale etmek, eşin giyimine karışmak da sosyal şiddete birer örnektir. Zira eşin sosyal hayatına müdahale ederek giyim kuşamına oldukça fazla müdahalede bulunmak boşanma sebebi olabilecek niteliktedir.
hee o zaman Şiddetin durumuna göre değişir fiziksel darp varsa hemen boşarsın ama o yoksa avukata basvur
Merakımdan soruyorum erkekler ona karışmasın buna karışmasın ne arıyosunuz siz Size para akıtacak ama size söz geçiremeyecek bi koyunmu , tamam hayatında herşeye karışamazsın ama karısılması gereken şeylerde var
Asıl erkekler koyunmuş gibi kadını yönetmeye çalışıyor para akıtması değil evi geçindirmesi deniyor ona benim açık giyindiğimi biliyordu kapalı giyinen biriyle evlenseydi
Karışılması gereken bir şey yok siz erkekler haddinizi bileceksiniz
Eve para getiriyorsunuz diye kadınlar tasmalı köpek değil
Canım buna sahiplenme diyolar , Bir erkek kadını sahiplenemiyosa o kadına eş değil Fahiş muamelesi yapar hos sizdeki bu zihinyetle zaten bi cacık olmaz ya neyse
Ben eşya değilim bir erkek beni sahiplensin? Ben insanım ve köle değilim
he ama ,, öyle biriyle evlenseydi dediğin kısım dogru olabilir konusacaktınız
Bıktık siz şu erkeklerin özgüven eksikliğinden kadınları bulsanız eve kapatacaksınız
tamam canım sana bu kafayla başarılar
Konuşmamıza rağmen kabul etti sonradan rahatsız etmeye hakkı yok
Asıl sana bu kafayla başarılar cahil yobaz herif
Tamam o zaman kabul ettiyse sen haklısın
Giyime karışmak psikolojik şiddettir hakim boşar bilmeden akıl vermekte ne bileyim.
1 ila 5 yıl arasında değişmektedir. Tamamen davanın durumuna göre değişir. Sizlere bu konuyu daha iyi anlatmak için bir video buldum.
https://www.youtube.com/embed/kvi3qRtKEzwboşanma sebebi ne merak ettim?
Giyim tarzıma hayatıma sürekli müdahale ediyor telefonuma bakmaya çalışıyor bana güvenmiyor
tek sebep bu mu?
Evet çok rahatsız oluyorum kavga ediyoruz sık sık
doğru yıpratır insanı günden güne kolay değil psikolojini mahveder sinir hastası eder insanı
Yaşattığını yaşayacaksın farkında mısın
Ne yaşattım ki ne yaşayayım aldatmadım ki
Bebeğin kız mı? Zaten anlasaydın böyle bir işe kalkışmazdın. Ayrıca Müslüman mısın ve inancın var mı Ona göre bir şey söyleyeceğim
Müslümanım evet bebeğim kız
Açık giyinen kadınlara saygı duymayı öğreneceksiniz
Kızımı da modern yetiştireceğim
Madem Müslümansın ve inanıyorsun o zaman sana bir şey göndereceğim oku açarsan mesaj kutunu Ayrıca bebeğinin kız olduğunu zaten tahmin etmiştim Şunu unutma ki senin yaptığının aynısını kızın büyüdüğünde ona da yapacaklar Maalesef ki bunun acısını Hem kızın ve annesi olarak hem sen çekeceksin
Ne acısından söz ediyorsun bir insanın özgürlüğünü kısıtlamak doğru mu isteyen müslüman gibi Yaşar istemeyen yaşamaz saygı duymak zorundasınız
Kadınlar tasmalı köpek değil ki hep erkeğin dediği gibi yaşasın bu ne bencillik böyle
Tamam anladım Sana bir şey anlatılmaz Sen Müslümanım diyorsun ama Müslümanlığın mesini yaşamıyorsun saymıyorsun istemiyorsun sen çok ayrı bir dünyada yaşıyorsun Allah ıslah etsin yazık kocana acıyorum diyecektim ama sen ondan daha acıklı bir durumdasın her şeyi Boşandıktan sonra göreceksin bu dünya toz pembe değil senin için tozu gidecek pembesi kalacak olan sana olacak Son pişmanlık fayda vermeyecek buradaki ağırlık çıkacak tek kişi kocan olacak yani boşamak istediğin kocan
Müslüman olup müslüman gibi yaşamayan kadınlar sizi ilgilendirmez herkes istediği gibi yaşamakta özgür buna bir erkek karışamaz çok istiyorsanız müslüman gidin kapalı kadınlarla evlenin
Öfff sana laf anlatılmaz
Delil var mı dikkatli ol bu süreçte
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu. Evlenilmez
Sen de tipsizsin
Seni kim alsın
Gayet iyiyim sallama
İyi değilsin tipin yok
Kendini güzel sanan bir kıl yumağı egoya gel ya
Eliyle barısık biri o canım boş ver
Babam iki sene de bitirmiş.
Senelerce sürüyor çekişmeliler
Ne kadarlık bir birliktelik
Haklisinn karisamazz
İyi avukatla 1 ay
Cekismeyin sizde
Ay değil yıl sürer
Birkaç yıl sürebilir
5 yıla kadar sürer
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu. Evlenilmez
@Tersab aynı sorun erkekler için de geçerli
Sen de tipsizsin Türk kızı bile bakmaz sana
Hiç üzerime almadım
Ya Allah aşkına en tipsiz haliyle Türk kızı sana bakmaz sen kendinde aptal özgüveni taşıyorsun tipin yok havan çok geri* zekalı
Hayırdır neremizi beğenmedin mesela? Söyle biz de bilelim 🤣 Biz eleştiriye de açığız
Kaşların kalın saçların seyrek ve yüzün güzel değil gülümsemeyi de unutma fotoğraf çekerken an* gut gibi bakılmaz
Erkek kaş inceltir mi kaşları kalın diyor 🤣 Kaşları benden daha kalın olan yakışıklı diye ölüp bittiginiz tonla adam vardır. Kaş meselesine katılmıyorum normal bence
Kürtlerin kaşları kalın olur ve çok tipsizler
Erkek dediğinin kaşı normal olur kalın olmaz
Bizde kürtlük yok kürt konusunda ben de aynı fikirdeyim. Jon Kartajenera diye bi adam vardı. İspanyol model. Aç da bak adamdaki kaşa.
Bana bunları diyosan...🤣
O adam yakışıklı sen kendinle onu bir mi tutuyorsun 😅
Yakışıklı olsan yakışıklısın derdim sana karşı bir düşmanlığım yok ki
Ya hayır. Niye bir tutuyum.
Kaş dedin ya, adamın kaşı benden bin beter. O yüzden kaş yüzde çok önemli değil bence. Onu demek istedim.
İnce de olsa çok bişey değiştirmez yani. Tahminim...
7 celsede