Daha önce hiç sevgilim olmadı, ve çok çekingenim yardım edin lütfen...

Merhaba KS halkı ben şuan 18 yaşındayım ve 18 yaşıma kadar bir tane bile sevgilim olmadı, kızlar ile konuşurken utanıyorum lafımı geri yutuyorum bende artık bir aşk yaşamaya başlayıp hayatımı paylaşacağım birisini bulmayı istiyorum bir tane kızı çok seviyordum ve kız bana okul kantininde felan sürekli bakıyor ama ben ona bakamıyorum kafayı başka yöne çeviriyorum ayak uçlarıma bakıyorum, kızla sınıflarımız ayrı ama sınıflarında birşey felan isteyeceğimde soramıyorum bile 1-2 tane erkeğin yanına gidip onlardan istiyorum kız ile konuşamıyorum bile, ve kızın beni sevebileceğini düşünerek kıza facebooktan yani internet üzerinden teklif ettim utandığım için yüz yüze konuşamadım, ve kız bir gün düşünmeme izin verir misin dedi bende elbetteki dedim. Ve ertesi gün kıza o soruyu sorduğum için utanıp okula bile gitmedim ve okuldan eve dönüş saatini denk getirip kıza mesaj attım ve olmayacağını söyledi, şimdi ben bu kız ile nasıl rahat bir şekilde konuşabilirim bazen utandığım için sınıflarına bile giremiyorum yani kız ile nasıl ve ne konular üzerinde rahat rahat sohbet etmeye başlamalıyım nasıl o kıza sevgimi belli edebilirim çünkü kız bana bakarken ben ona utancımdan bakamadığım için sevmediğimi düşünüyordu belkide ona sevgimi belli edip onunla sevgili olmak istiyorum ve evlenmek istiyorum evet çoğu diyecek evlenmek kutsal bir olay öyle hemen olacak bir iş değil bir birinizi iyi tanımalısınız felan ama onun hareketlerini o farkında olmadan incelediğimde onun ruh ikizim olduğunu düşünüyorum gülüşleri beni sarhoş ediyor yanımda gördüğümde yada öz güven patlaması yaşayıp onunla 1-2 kez konuşmuşluğum oldu ve kalbim fırlayacak gibi oluyor ve dilim dolaşıyor karnımda çamaşır makinası çalışıyor gibi oluyor ve yürüyemiyorum sarhoş oluyorum :'( kızı ne kadar süredir tanıyorsun diyorsanız lise 1 den 4. sınıfa yani bu seneye kadar bu sene okul başladığında onun gözünde geçen 3 seneden farklı birisi olduğumu yani ona karşı ilgisiz değilde onu gerçekten çok sevdğimi kanıtlayıp onunla ortam kurup sevgili olabilirim ? :'(

eğer bu senede kanıtlayamazsam lise bitiyor ve ben birdaha onu belki göremeyeceğim bile o beni unutup gidecek belki ama ben onu unutamayacağım çünkü 3 senedir platonik aşk yaşıyorum :S

Gerçekten yardımlarınıza muhtacım ks halkı.
Daha önce hiç sevgilim olmadı, ve çok çekingenim yardım edin lütfen...