Kimsenin ilgisini çekmemeye çalışın, çekilir… #Tersdöngü

Sizi çeken şey ne oluyor? İlgi mi, Umursamazlık mı, çaba israr mı, nezaket mi, sabır mı, laf atmaca mı? Ne?
Kimsenin ilgisini çekmemeye çalışın, çekilir… #Tersdöngü

Sizi çeken şey ne oluyor? İlgi mi, Umursamazlık mı, çaba israr mı, nezaket mi, sabır mı, laf atmaca mı? Ne?
Ergen gibi olcak ama böyle aşırı beğendiğim ünlüler var onlara benzer birini görünce baya beğeniyorum artı kişilik olarak bana yakın fikirleri varsa soğuk zor biriyse
Öncelikle kendilerine güvenmeleri önemli. Kendilerini doğal bir şekilde ifade etmek, samimi ve saygılı bir yaklaşım sergilemek, genellikle etkili olur. Ayrıca, karşıdaki kişiyi anlamaya çalışmak ve onun değerlerine saygı duymak, iyi bir izlenim bırakır. Güleryüzlü olmak, nazik ve dikkatli olmak da, ilişkilerde önemli rol oynar. Karşı cins, her zaman olduğu gibi, dürüstlük ve samimiyetle yaklaşmalı, gösterişten kaçınarak gerçek kimliklerini ortaya koymalılar.
✅✅✅✅✅ çok güzelmiş her zamanki gibi
Teşekkür ederim 🙏
Ben teşekkür ederim
Eril enerjisi yüksek olsun yeter ahabnzzn
Eril enerji✅
Cevap
4Cevap
çekemez ilgimi falan.
Bakışları ve fiziği, giyimi ilgimi çeker. Güleryüzlü ve sosyal, konuşkan cesur kızlar herzaman bir adım önde
Evet umursamazlığa tav oluyırum böyle bana bi şey geliyor anlatamam böyle hiç bi şekilde umursamasın hele deli falan oluyorum hjk
Herkes ona ilgi gösterirken kendini bozmayan cool tipler ilgimi çeker
Öyle de oldu. Çekmemeye calistim. O kadar çekmemeye çalışmışım ki karşı taraf daha çok bağlandı. Kötü oldu tabi
İlgi , nezaket, bakış bunlar üçü
Çok güzel üçlü
Bilmem onu çok düşünmedim
ÇekmeZ.
Çekmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?