Karşı cinsin (erkeğin) ilgisini çekmek?

1.5 ay önce boşandım, yeni hayat kurmak icin ev kiraladım, ev yeni olduğu icin sorunları vardı emlakçıyla sık muhatap olmak durumundaydım. Ama bu esnalarda duygusal olarak bitigim. Emlakçı aynı zamanda evin mimari, o yüzden fazla ilgilendi o da. Uç bes görüşmemiz oldu yüzünüz gülüyor, bugün cok iyi görünüyorsun, gece gündüz neye ihtiyacın olrsa arayabilirsin, vaktinizi nasıl geçiriyorsun neler yapıyorsun vs diyordu en son görüşmemizde irkildim, boşanma durumunuz tamamen bitti mi dedi, bugün muazzam şık olmuşsunuz, ee gezmeye mi gidiyorsunuz ne yapacaksınız şimdi flan.. snra sitede parkta beklerken yanıma geldi ne yapıyorsunz bende gidiyorum iste flan…bir sürü kişi vardı parkta kimseye bakmadı bile yanıma geldi gitti (bu esnada ben genelde soğuk ve düsük moddayim) aynı yaşlarda olduğumuzu tahmin ediyorum. Ve asla böyle yılışık bir tip degil konuşması hitabı cok düzgün. En son ki görüşmeden sonra ben acaba farklı bir niyetle mi yaklaşıyor diye düşünmeye başladım önce de irkildim de bu son görüşmede daha farklı hissettim. Aklıma sık sık gelmeye başladı. Adamı beğendim de :)) nasıl yol izlemeliyim acaba? Ya da nasıl emin olabilirim ilgisinden

Karşı cinsin (erkeğin) ilgisini çekmek?