Depresyondaym
Eşimi aldattım pişmanım ve en kötüsü iş arkadaşımla napim yardm edin istifamı verimmi?
Depresyondaym
Yaşanan her ne ise bu sizin seçiminiz, ona sahip çıkma yürekliliğini göstermelisiniz.
Hiç bir insan her şey yolunda giderken içimden geldi diye aldatmaz, bunu da belirleyelim.
Bana göre aldatma eylemini ilgisizlik, hor görme, umursamazlık gibi sevimsiz davranışlar destekliyor.
Birisi ile birlikte olmuşsun pişmanım diyorsun. Onu arzulayıp yapmasan da başka bir pişmanlık yaşayacaktın.
İnsanın başkasını önemseyerek pişman olmasındansa kendisini önemseyerek pişman olması daha mantıklıca.
Seni bu koşullara iten ilgisiz kişi düşünsün. Sorunu yaratan o..
Ablacim oncelikle keske yapmasaydin. neyse yapmissin bir hata. ama istenn ayrilmani tavsiye etmem sonicta cocuklarin var para laxim be onlarin gelecegi soz konusu
Bosluga düsmüssün ve bir baskasinda o boslugu doldurmussun tabikide yapdigin affedile bilir birsey değil istifani istemek hata olur isine normal bir sekilde devam etmelisin bence is arkadasinlada bu konuyu konusup bir hata yapdinizi ve bu konu üzerine ufak birsey konusmak istemedini söyleyebilirsin ama bence isine devam et
soran bir hata etmişsin çok adice
ama eşin şimdiden seni hor görüyorsa bir de istifa edip işsiz kalırsan daha da ezmeyecek mi
anlaşamıyorsan mutlu değilsen boşan
bu ortamda çocuklarında mutsuz olur sizde yıpranırsınız
boşanmadan böyle rezillik yapma
Cevap
35Cevap
Herhalde bu aldatma yeni oldu ve olayın sıcaklığı ile pişmanlığın en üst seviyede.
Sence herşey yoluda evli çocukl bir kadın ya da bir erkek eşini aldatırmıydı.
Sen aldattıysan bu senin değil kocanın sucu. Sana gereken ilgiyi gosterseydi bence asla aldatmazdın.
Yaptığın tabi doğru değil ama pişman olma. Yaptığın hata ama suç değil sende insansın seninde isteklerin var
bence zamanla aldattığın kişiyle dahada yakınlaşabilrsiiz önemli olan birlikte hareket etmeniz.
ya da eşlerinizin sizin kıymetini bilmesi.
Eşin sana böyle davranıyorken kadınsın duygularına yenik düşmen ve bir başkasına kapılman çok normal. Ayrıca, işini bırakma derim, bu devirde iyi kariyer ve iş bulmak çok zor.
Bir erkekten çekiyorsun yeteri kadar, işini bırakarak ikinci erkekten de çekeceğini çekmiş olursun. Normal medenice konuş ve konuyu kapat, kısa sürede hafızandan silinir o olay zaten.
Once karsina al oturun guzel guzel her seyi konus yaptiginizin bir hata oldugunu pisman oldugunu ve bir daha asla boyle sey yapmayacagini soyle oda tamam derse kabul ederse normal hayatina ve isine devap et aksini soylerse istifa etmen en dogru karar olur ama o kiside senin kararina saygi duyup anlayisla karsilamali sayet iliskinizin bitmesini kabul etmezse istifa etmedinde faydasi olmaz
Bu yaptığına bahane bulmana ve vicdanını rahatlatmak için kendine kötülük etmene gerek yok. Nerdeyse her evliliğin rutini. İşler bir süre sonra bu noktaya geliyor. Hayatına devam et ;)
suç kocanda arkadaş. yapcak bişiy yok. sevişmeye devam et. zaten bir yerden sonra doygunluğa ulaşacaksın. arkadaşlığın kaldığı yerden devam edecek. ya da kocayı boşayıp ona gideceksin. kimseyi düşünme nasıl mutlu oluyosan öyle yaşa.
yaaa kızım ne derdın var ulan ılla ılgımı olacak ılgı olmasa bıle bunu serefsızlıgı yapmak zorunda mısın colugun var cocugun var ayıptır gunahtır beeee. ılgıde gormeyı ver ne olacak dunyanın sonu mu. sımdıde pısman olıyorsun tabı olursun allahtan oldun haa bunu beklemıyordum demekkı ınsanlık var mıs
kocanin hatasi bosver hata yapmissin ama olmus bir kere, istifa falanda etme, hatani anladiysan sorun yok, rahat ol
* "İhanetin mazereti olmaz. "
* "Ölüm gibidir sadakat, pazarlığı olmaz. Bir kere çizgiyi geçtin mi yoktur dönüşü. "
Eglence gibi dusun. Oldu bitti. Takmayin bu kadar. Isinize devam edin. Ikibizde birbirinizi istediniz ve aniii yasadiniz. Orada kalmali. Unutun gitsin...
sizin gibi insanları gördükçe evlilikten soğuyorum. kadınlara bakışım değişiyor. demek en küçük soğuklukta başkasına gidiyor bu kadınlar.. belkide evlenmemek en iyisi...
her kadın ilgiye muhtaçtır. sen de bu sebeple onun sana karşı ilgisizliğini ona bu şekilde ödetmişsin. yaptığın hareketi doğru bulmamakla birlikte başka çıkar yolu bulamamış olmana bağlıyorum bu yaptığın yanlış hareketi.
ilişkinizin kötü gidiyor diye mutluluğu niye başka kollarda ararsınız bende sizi anlamıyorum. yani bir çaba gösterin uğraşın, uğraştığınız halde olmuyorsa eğer boşanın herkes yoluna gitsin. çocukları bahane etmeyin.
Malesef arabim ve bizde bosamak tek erkek yapar oxa istemiyor
yaşadığın ülkede kanunlar sadece erkekler için mi var?
Evet, ama artik tek carem cocuklarimi alip turkiyeye yerlescem ondan ayri olmak en dogrusu
Inan hayatim cok kotu davranisi benimle kotu detayli yazmadm telefonmdan yaziyorum himayemi detayli yazmadm kisaca bikac sozle anlAtmaya calistm
ne yaşadın ya da yaşamadın bilmiyorum ama yani bunu türkiyeye gelerekte halledebilirsin. ayrıl ondan sonra ne yaparsan yap. evliyken böyle bir şey yapsam vicdanım rahat etmezdi benim
Ondan sonra diyorlarki bu erkekler evlilikten neden korkuyor.. korkma sebeplerimden biri de bu. evliliği düşünüyorsan işinden ayrıl.
Is arkadasindan uzak dur ama isinden ayrilma kariyerin iyiymis bunu kaybetme. aldatmakta haklisin kocandan ilgi gormuyorsan hakkin. yarin obur gun esinden bosanicak olursan o kariyerin senin ayakta durmana yariyacak...
Aldatmanın haklılığı mı olur?
Boşan ne yapıyorsan yap. Senin eşin aldatsa hakkıdır mı diyeceksin?
Yaw he he.
Maalesef ki yalniz degilsin, bence gerçekten pismansan bence kapt o defteri ve daha fazla yıpranma.
kadınlar çalışmasın dediğimizde tepki görüyoruz işte sebebi,
aranız kötü diye aldatmak zorunda değilsiniz.
Aynen sana ilgi duyuyor esin ilgilenkiyor diye birseyler hissedebilirsin insan kalbine soz geciremez ama is ten temasina gecince baska dusununce bile urperiyor insan nikahsiz biri sana nasil dokunur nasil dokundurursun bu sevgiye aykiri sizinki hayvani gucuden baska birsey degil ben baskasini sevmem bile uzaktan severim cunku bilirimki kalbe soz gecmez ve ask sehvete hayir demeyi gerektirir saf ve masumsa eger..
@cicem
haklısın.. kalbe söz geçmez üstesinden gelemesende içine at bunuda beceremiyorsan en azından işten ayrıl.
@cicem oro. spu
Tabi kide ayrıl işten nasıl buyle birşey yaparsın ya biz de evlenmekten korkuyoruz sizler gibi kızların yüzünden Allah seni nasıl yakar ya
yazınızı, itirafınızı okuyunca gecmişte 4 evli iş arkadasımın cinsellik ve yakınlaşma teklifini anlamazlıktan gelme ve reddetmemi iyi ki yapmışım dedim. ne yaptınız neye karar verdiniz
Kocandan ayrılsaydin ya.. ayip yaptiginn.. inşallah sende yasarsn ayni seyi..
olan oldu dövünmenin anlamı yok ta vicdanin rahatsa sorun yok zaten. Herkes yıpranır hayatta kocanda yıpranmıs o yuzden ilgisizdr bence.
senin gibiler insanı evlilikten soğutuyor iyi b*k yedin diyorum sadece aynaya bak kendinden iğren
Evlilik akdi altında bunu yapman ahlaki değil, yapacaksan ayrıl öyle yap. İşinden istifadan önce evliliğindne istifa et.
Olan olmuş istifa etme herşey daha kotu olur yüz ustu kalirsin
hayatını yaşa bence. sana ilgi göstermiyorsa ilgi gösterene git
Mesafe koy, işinden de ayrılma.
Bir daha da o b*ku yeme sakın.
Yapmışsın olmuş bitmiş.
Ne diye istifa edeceksin güzel işin varsa?
Yapmadan önce düşünmeliydin bunu.
şeytan boş durmuyor cehenneme 2 insan daha götürmeye ugraşıyor akıllı ol bacım boşan kocandan allaha tövbeler etki affetsin
Ilgi göstermiyorsa bosanin.
mutlu değilsen boşan gitsin aldatmakta nedir?
Bizde erkek bosanmadan bosanamazsin urdunluyum kuveytte yasiyorum bir kac kez istedm bosanmayi o kabul etmiyor
davanı açarsın mahkeme boşar bu kadar basit
günahı çok büyük. allah korkusu olsa yapmazdın sen
Önce bir tövbe et de
recm
oh pompa
alırım bir dal
insanlardan kaçmak kolay, kendinden kaçamazsın..
allah ıslah eylesşn...
ne oldu hayatında değişme?
ah seriyat ah kuran ah recm gel artik
nerede nasıl fırsat buldunuz
olan olmuş
Keske geriye donusum olsaydi
Bir noktaya getirince seni cok soguyorsun cook ve hic sevmezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar