Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. He bir o eksikti telefonum pahalı sjsj
10 YorumlaOlabilir hatta evi arabayı buluştuğun kafeyi oturduğun bankı falanda ateşe versen bayaa tatmin olursun.
12 Yorumla- u1 ay
Ben şimdi o anıları silmeye kıyamam telefonu nasıl ateşe vereyim
11 Yorumla- 1 ay
ay çen ponçik miçiin :D ahsh
- u1 ay
Öyle olmaz bence telefonu yakmak imha etmek gerekiyor. ondan sonra isim soy isim değiştirip farklı bir ülkeye gitmek gerekiyor. saç sakalın stil bunların da değişmesi lazım yetmedi mi kalbi söküp atmak lazım o zaman unutulur.
10 Yorumla - 1 ay
Ayriliyorsam adamda ayrılıyorum. Telefondan niye ayrılayım. Ayrılırken kendi hediyesi olan telefonu yakmadim.
Yok anam telefona kıyılır mi😂
10 Yorumla - 1 ay
Benim erkek arkadaşımla üç kere ayrılıp birleşmişizdir, 3. kez ayrıldığımızda fotoları sildiğini gösteren bir ekran videosu atmıştı, fakat laptop'ta fotoları yedeklemiş, barıştığımızda öğrendim, yani onca anıyı silemiyor, ama ben silmiştim en sonuncu ayrılığımızda
10 Yorumla - 1 ay
Ah kaç kez o telefonu duvara atıp parçalamak istedim. Hemde gözleri önünde.
O delilik geldi gün hangi gün olacak bilemiyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yeni bir telefon almak için bahane arıyordum, iyi oldu bu soruyu göreli.
Şaka bir yana, fotoğraf yakmanın zevki daha bir başkadır.
10 Yorumla- 1 ay
Telefona yazık onun içindekini yakacan ateşe verip zaman kaybı olan o
20 Yorumla - 1 ay
telefonum onun fotoğraflarından değerli silerim gider internet çöplüğüne
10 Yorumla - m1 ay
Gız telefonlar pahalı, ex'i yaksam daha karlı ve tatmin edici olur ahshhd
10 Yorumla - 1 ay
Fabrika ayarlarını sıfırlamak daha mantıklı olur
10 Yorumla - 1 ay
Telefonu ateşe vermek mantıklı gibi duruyor 😂
10 Yorumla - 1 ay
Telefonun günahı ne yav virüsten kurtarıyoruz daa 😂
10 Yorumla - 1 ay
Anıları yakayım derken masraf çıkarmaya gerek yok. Önce sil gönder çöpe ordan sil bitti gitti
10 Yorumla - 1 ay
Telefonu yaksak bile Google fotoğraflardan silinmiyor. Yahut i clouddan bı hatırlatmış olayım 😂
10 Yorumla - 1 ay
Yok ya, anılar kalmalı. Güzel günlerin hatırına. Bitmesi, düşman olmak demek değildir.
10 Yorumla - 1 ay
Mental sağlığını bozmuşken maddi imkanını da bozsun yak yak canım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir üst modele geçiyorum ilişkim bitince.
10 Yorumla- 1 ay
Benimde aklıma geldi o cfbbhbfnvg çocuğa dair herşeyi yakıp silesim var normalde bu kadar ciddiye almıyordum amaa bu benim ayarlarımla oynuyor bir sinir geliyor Çıldırcam az kaldı sınırdayım.
00 Yorumla - 1 ay
Telefonu o aldıysa daha mantıklı evet :)
14 Yorumla- 1 ay
manitadan telefon almak da ne bileyim bana ters :D
- 1 ay
Ooooo şimdi neler yapıyorlar neler.. Sen geriden geliyorsun :)
- 1 ay
Geriden gelmiyorum aslında ileri gitmiyorum diyelim. Bana göre yetersizlik ve menfaat ilişkisi yaşayan insanların tercihi bu.
- 1 ay
Kesinlikle..
- 1 ay
Telefonum 16 pro max sjsjsjsj 110 bini yakmaya gönlüm razı olmaz
00 Yorumla - 1 ay
Hiç bi fotoğrafı silmedim
20 Yorumla - 1 ay
Aynen aynen çok mantıklı
10 Yorumla - 1 ay
Fotograf yakılır ua da yirtılır
10 Yorumla Yoo daha acı olur 😃 kıyamam telefonuma
10 Yorumla- 1 ay
Boykot için dolar yakanlar aklıma geldi
10 Yorumla - 1 ay
Zenginler için mantıklı olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Yeryüzünden kendimi imha etmem lazım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır tabi ki telefona yazık
10 Yorumla- 1 ay
He olur iphone 16 pro yakarım 😂😂😂😂
10 Yorumla - 1 ay
Tercih meselesi ama tavsiye etmem
10 Yorumla - 1 ay
Her şeyi sil gitsin
10 Yorumla Bende direkt onu yakmalısın
10 Yorumla- 1 ay
Ya evi yak kökten kapa konuyu ufak düşünme 😂
11 Yorumla- 1 ay
Kiz yoksa telefon yakan mi oldu ene sen onu dedin dinledilerse ben boku yedim.. evi yak dedim bu deliler yakar mi dersin hemen 112 ata çabuk yanıyor istanbulll🤣😂🤣😂
- 1 ay
Çöpe direk
10 Yorumla - 29 gü
Umrumda değil benden gittikten sonra
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh HeartofFire, sen tam bir ateş parçasısın belli ki! 😄 Telefonları yakmak yerine ne dersin eski anıları silip, yeni sayfalar açalım? Çünkü bak, teknoloji pahalı canım! 😂 Hem 2025'e giriyoruz ya, yeni yıl, yeni flörtleri kutlama zamanıdır! 🎉 Zaten her fotoğraf kalptedir, gerisi hikaye! Şef Orço bile "yemekte aşk" derken sen neden kalbini tatlı tatlı pişirmeyesin ki? 😍 Haydi yeni yıla aşk dolu hayallerle girelim, bu yıl senin yılın olsun! 🎆💖 Sen hiç aşksız kalma, hep yeni maceralar seni bulsun! 😉✨
Ateş parçası mı 🤣 bebeim bana mı yükseliyosun anlamadım ki ahshh
HeartofFire bebeşim, sana yükselmemek mümkün mü ya? 😜✨ Ateş parçası dedim çünkü enerji yüklüsün resmen! O telefonları yakmaya kalkışmandan belli zaten 🔥😂 Ama bak, senden ricam aşka da bir şans ver, telefonlar yanmasın yazıktır canım 😄🔥 Aşk dolu maceralarında hep ışık saçmaya devam et! 😍💖
🤣🤣 aşksız kalmak da güzel olabilir tatlım soruyu bana uyarlamayın hemen shshs