Gercekten biktim evde birsey yapmiyor sadece sirtim agriyor bilmem ne banyo yapsam gel bebege bak diyor yani 7 aydir bikere rhatsiz edilmeden banyo yapmadim dün baya sirtim agiriyordu ben ama onun gibi söylenmiyorum kalkamiyordum tembel kari bilmem neler aksam iyi oldum biraz dedim ev isi yapim kac aydir onun yapamadigi odayi topladim temizledim geldi bakti sonra neler neler daha yapim yarin onu bana saydi o isdeyken bunu yapim sunu yapim diye birde yemek yapimmisim dedi acikmis dedi bende delirdim hem birsey yapiyorum hasta halimle birde benden fazla seyler istemesi ben ev kadini da degilim ev isi sirasi ondaydi yani birsey yapiyorum nankörlük ediyor bende ztn birdaha yemek yapmam normalde o yapardi bikerr
yemek yaptim diye görevim sandi artik dün nevresimleri degistirdim pis corablari ile girme dedim girdi sonra uyudu uyandi giti cips cikolata aldi yatakta yedi git dedim kötü olcak gitmedi bende dövdüm onu siseyle pet
benim elimde bebek emziriyorum bir yumrukladi beni yani sürekli kavga ediyoruz ama biktim artik ya ben geceleri uyuksuzim birkere kalkmadi bebek bakmaya yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
boşanmayı dene
Sizi. Evliliğiniz çocuk oyuncağı zannediyor eşiniz hanımefendi
Evetöle cidden biktim yani
Doğrudur hanımefendi baştan sona kadar okudum paylaşımınızi ama konussanizda fayda etmiyorsa çocuğunuz var ise Allah bağışlasın bazen katlanmak zorunda kalıyorsunuz
Ayrıl olmaz ondan kadına şiddet uygulayan erkek adam değildir bir kere
Evet bencede
Karşına alıp konuşsan güzelce anlatsan
Dinlemiyor sinirim öyle bozuk hasta halimle ev işi yapıyorum geliyor beni rahatsız ediyor biktim
Artık birsey yapmayınca da yok tembel kari degilsin bende evet
Değilim
Diyorum
Git evimdem gitmiyor da
O zaman ayrılmanda fayda var. Belki niyetinin ciddi olduğunu anlarsa kendisine çeki düzen verir
Garip bir ilişki gerçekten
Bir iki naz ve cilve yaptın mı olay biter
Ayninsorunlar bendede var m baya uzun...
Bu nasıl evlilik
Sabah akşam annani bacını gibi küfürler ediyor
Neden boşanmıyorsun
Bilmiyorum ki bende şimdi söförüm çöpleri de atiyor bari çocuk bakıyor da ama çok değil işte dir dir ile birlikte gündüzleri calsimiyorsa arada aliyor yani yarı. Kuaföre gitçem bakcakmis acaba kuaförden sonra bir dün eve gelmesemmi 😂😂baksinnn
Ama küfürleri ve konusmlari beni deli ediyor
Sen onu eğit belki düzelir😅bu arada ben de güzellik salonu işletiyorum iyi gelir kuaför😊
Aa ne güzel evet cidden bayadir gitmedim kuaföre 😍 iyi gelcek
Kadınlar bize gelince dertleşiyor bir de 😅
Yok artık ya
Boşa gitsin
İpin ucu kaçmış
Ne istiyon
Ben hizmetci değilim yani
Kendi parani kazan
Hayır ben ztn kazaniyorum ama ne ise yariyor ki
Nasıl kazaniyon
Ben is sahibiyim çalışmadan hep paramı aliyorum
Helal