Kocamla aram iyi degil napabilirm?

Gercekten biktim evde birsey yapmiyor sadece sirtim agriyor bilmem ne banyo yapsam gel bebege bak diyor yani 7 aydir bikere rhatsiz edilmeden banyo yapmadim dün baya sirtim agiriyordu ben ama onun gibi söylenmiyorum kalkamiyordum tembel kari bilmem neler aksam iyi oldum biraz dedim ev isi yapim kac aydir onun yapamadigi odayi topladim temizledim geldi bakti sonra neler neler daha yapim yarin onu bana saydi o isdeyken bunu yapim sunu yapim diye birde yemek yapimmisim dedi acikmis dedi bende delirdim hem birsey yapiyorum hasta halimle birde benden fazla seyler istemesi ben ev kadini da degilim ev isi sirasi ondaydi yani birsey yapiyorum nankörlük ediyor bende ztn birdaha yemek yapmam normalde o yapardi bikerr

yemek yaptim diye görevim sandi artik dün nevresimleri degistirdim pis corablari ile girme dedim girdi sonra uyudu uyandi giti cips cikolata aldi yatakta yedi git dedim kötü olcak gitmedi bende dövdüm onu siseyle pet

benim elimde bebek emziriyorum bir yumrukladi beni yani sürekli kavga ediyoruz ama biktim artik ya ben geceleri uyuksuzim birkere kalkmadi bebek bakmaya yani

Kocamla aram iyi degil napabilirm?