Arkadaşlar hep kızlar için buluşma konusunda bekletir diyorlar ama bekleten erkekler de var bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Bu durumda ne yapsak da beklemesek :) ?
Bu durumda ne yapsak da beklemesek :) ?
Direk Giriş- sonuç bölümüne bakıyorsunuz.
Giriş = Buluşma eylemi
Sonuç = Şu saatte yan yana olma eylemi.
Fakat bunun birde gelişme bölümü var hatırlatırım. ?
Işınlanma makinesi icad edilmedi daha.. Trafik var, hastalık var, sağlık var, hazırlık var vs..
Hiç olmadı belki adamın morali bozuk gece geç yattı?
Bunları da göz önüne alın.
@Egeliii Sen adamın dibisin +1 :) Baltalar edimizdeee !!! Savunun gardaşlarım :D
Erkek adam sevgilisini bekletmez. buluşma saatinden en az 5dk. önce gelmeli. eğer bir erkek ciddiyetsizpikten ya da bilerek geç geliyorsa bence öyle bir erkekle kizlar görüşmeyin. geçerli bir mazeret varsa ona birşey demem.
Ben eski eşimi hep bekliyordum bulusma yerinde evde. Doğuma bir ay kala yakaladım beni aldattığını...
(Tabii her erkek öyle degildir)
K. b seninkide tam serefsizmis ayıp cidden
Bosandık zaten kusura bakilacak bir durum yok @ÇolKartalıEyyubi
vardı öyle bir arkadaş. sevgilim olamadı bu yüzden. bir insan bir kızı 45 dk. bekletir mi ya?
Cevap
8Cevap
ne kadar beklettiğine bağlı
cek git sende birdaha gecıkmez
bugüne kadar bekletmem bir elin parmaklarını geçmez ama kızların bekletmelerini hesaplayamadım:S
Beklemeyip git, bak bir daha gec kaliyo mu, ya da bir erkek arkadasini cagir kıskandır :)
erkek mi dediniz.. sanırım yanlış oldu...
Artık ne yapıyorsak evde :))
işi vardır çocuğun... deme öyle üzülür bak...
müneccimlik mi var nerden bilsin?
Birazda siz bekleyin nolucak :)
İstanbul da ise herkes bekler bunu tadar :)
Valla hic zamaninda yetisemedim
üzülme kardeş olur öyle şeyler
Valla kardes hep basimi agrittilar erkek gecmi kalirmis ben. Kiz halimle. saatinde geliyorum fakan filan :)
@ulubatlı33
aynıyız kardeşim merak etme sen :)
:)) tamm kardesim merak etmiyorum
@ulubatlı33
@soran kuzum malesef kadinlar süsten filan bekletmiyorlar kadinlar bulusmadan cok oncede hazirlanabilir. kadinlari zevk icin bekletiyorlar aksini idda etsende inanmam.
Ha benden bahsedecek olursak inan nasil gec kaldigimi anlamiyorum :) oysaki hep erken cikiyorum
Bu durum yuzunden ayriliyorlar ki :) sevgili pek dusunmuyorum iyi boyle. sagolasn ama. iyi dileklerin icin
vauy yavşak vay :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar