Bekleyen erkek seviyor mudur?

Sevgilimle beş aydır birlikteyim beş aydır yurtdışındayım ve beni bekliyor. Onu gerçekten çok seviyorum ama onun bana olan sevgisinden emin değilim. İlişkimizin ilk ayında bir olay yaşandı ve onu aldattığımı zannetti lakin onu aldatmadım aldattığımı düşünmesine rağmen benimle birlikte sevgisini çok gösterebilen biri değil aksine daha çok sert olan biri bana söylediği çok büyük yalanlar var annesin ölmüş olduğunu söyleyip ölmemesi gibi ve bazen eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum sürekli göndermeli sözle kumrala yazılmış (sarışınım) şarkılar falan ve daha bir çok benzeri şey ha birde yakın bir kız arkadaşı var kucağına yatıp saçıyla oynayan arkadaşı olduğunu iddia ettiği biride var beni gerçekten seviyor mu bilmiyorum sevmiyorsa niye bekliyor ya da bir keresinde kavga ederken bana ağır bir şey söylemişti ve ona iğreniyorum senden demiştim, ağlamıştı. Bilmiyorum beni gerçekten seviyor mu sevmiyorsa neden benimle neden benim için ağlıyor ya da neden böyle yalanlar söylüyor onu gerçekten çözemiyorum.
Bekleyen erkek seviyor mudur?