Bir kızın senden hoşlandığını veya arkadaş olarak gördüğünü anlamak?

Arkadaşlar ciddi bir şekilde yardıma ihtiyacım var. 6 ay önce online da tanıştığım bir kız var. Kendisiyle ara sıra online bilgisayar oyunu oynardık bazen mesajlaşırdık vs o zamanlar pek güvenmezdi bana evinin adresiyle ilgili bir konu açıldığında ya katilsen diye şaka yapardı. Aynı ülkede bile yaşamıyoruz dolayısıyla yüzyüze hiç görmedim. Türkiye'ye gittiğimde gelmemi istemişti fakat bir kaç nedenden dolayı gidememiştim. Her neyse artık güvenmeye başladığı için adresini vermişti ben ona hediyeler falan gönderdim çok sevinmişti bu eylül ayında. Son 1 aydır benle sürekli telefonda konuşmak istemeye başlamıştı. Son 15 gündür bugün itibariyle 5. defa telefonda konuştuk. Konuşmaktan kastım şu; beni ben işteyken arıyor, yatasıya kadar kapatmıyoruz yaklaşık 9 saat falan sürüyor. Hatta bugün aramıştı şu an telefon hala açık yarın okulu var uyuyakaldı ben de birazdan kapatacağım ki telefon açık yatmıştı zaten yani hedefi uyumaktı ama kapatmamıştı. Bana ara sıra fotoğraflarını atıyor. Son 4 aydır her gün aralıksız düzenli günaydın mesajı atıyor ki ben de atıyorum hangimiz önce kalkarsak. Hayatında herhangi bir erkek olmadıgını biliyorum (arkadaş dahil). Geçenlerde cinsele yönük bir test bile çözdüğünü söyleyip sonucunu atıp bana da çözdürmüştü ki bunu kızlar karşı cins arkadaşlarıyla yapıyor mu hiçbir fikrim yok. Yetişkin içerik anlamlı olsa da komik diye reelsler falan atıyor bildiği halde yani rahatsız olmuyor. Gününü anlatıyor fırsat buldukça bana inanılmaz hoşuma gidiyor. Bugün mesaj atmış diyor ki arıcam seni günümü anlatcam hahahaha 😀. Kendini kediyle bağdaştııryor bazen o da çok hoşuma gidiyor. Dün sanırım hediye almış bana zorla yurt dışındaki adresimi yollattı mesaj geldimi falan dedi oradan anladım ne aldı hiçbir fikrim yok. Merak ettiğim şey şu, erkek arkadaşlarınızla bu kadar yakın oluyormusunuz? yoksa ben gerçekten bunun altında farklı bir şey aramalıyım? Açık konuşayım kendisinden çok hoşlanıyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Aramızda bir şey olmasa bile arkadaşım olarak kalmasını isterim çünkü hayatımda en iyi anlaştığım insan o. Mizah seviyemiz bile birebir aynı. Bir şey söylüyorum tam onu söyleyecektim diyor. Bir şey çözüyorum onunla aynı sonuç çıkıyor. Bana her mesaj attığında okurken öyle bir sırıtıyorum ki. Yüksek lisansını benim yaşadığım ülkede yapmak istiyor. Bir çok şeyimiz birbirimize çok benziyor ve bunu kendi de diyor. Ya ben çok safım anlamıyorum ya da çok anlam arıyorum bazı şeylerde bilmiyorum. Geçenlerde kız arkadaşım hayatıma resmen böyle girdi diye patlamalı bir post beğenmiştim onu görmüş bana yolladı birini mi buldun :O tarzı bir şey yazdı hayır falan dedim işte sonra biraz şakasına birini bulsam da ona söyleyemem çekinirim tarzı şeyler dedim işaretler veririm o karşılık vermiyorsa napayım ben birini bulacağımı düşünmüyorum bu gidişle falan dedim umudunu kaybetme , belki de karşı taraf işareti anlamıyodur falan dedi biraz muallakta kaldı o da.

Güncellemeler
1 yıl
Bir daha Türkiye'ye geldiğimde kesinlikle yanına gitmemi istiyor birlikte yürüyüş yaparız şuraya gideriz burada yemek yeriz falan diye söylüyor bana. Gerçekten onu kaybetmek istemiyorum o yüzden direkt hoşlanmakla ilgili bir soru sormak istemiyorum ona. O şuanda aktif konuştuğum arkadaşlarım dahil 3 kişiden birisi ve en değer verdiğim dolayısıyla kaybedersem ciddi bulanıma gireceğim psikolojim darmadağın olacak. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Çok uzun oldu özür dilerim yazmadığım daha bir
Güncellemeler
1 yıl
çok şey var
Bir kızın senden hoşlandığını veya arkadaş olarak gördüğünü anlamak?