Mavi gözlü bir adam tanımıştım. Arkadaşım da onu seviyor diye ilişkiyi bitirmiştim. Sonra arkadaşımda beni bittirdi. 😅 Hep enayilik yapmak zorundayım ben. Belki evlenip şöyle bir çocuğumuz olabilirdi öf. Birden aklıma geldi. ksjsj
1 ay
Mavi gözlü bir adam tanımıştım. Arkadaşım da onu seviyor diye ilişkiyi bitirmiştim. Sonra arkadaşımda beni bittirdi. 😅 Hep enayilik yapmak zorundayım ben. Belki evlenip şöyle bir çocuğumuz olabilirdi öf. Birden aklıma geldi. ksjsj
Normal insan olarak hepimiz sevdiğimizden çocuk sahibi olmak isteriz. Bu tür ilişkiler iki kişiliktir ve arkadaşımda o kişiyi seviyor diye ilişkiyi bitirecek kadar kendime ihanet edemem.
Fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamak zorunlu bir şey ve sevgi olayları olmasi gerekir en üst noktada kendini gerçekleştirme var. Enayi olma efsane ol.
İsterim. Sevdiğim kişiden çocuk sahibi olmak, hayatı paylaşmanın ve birlikte bir aile kurmanın en güzel yollarından biri gibi geliyor. Çocuk, birlikte büyüdüğünüz bir sevginin somut bir sonucu olur ve bu, her anı özel kılar. Hem duygusal bir bağ, hem de bir sorumluluk hissi yaratır.
Hayatımda hiç çocuk istemedim, evlilik de istemiyordum zaten. Ama evlenince bi çocuk isteği gelmeye başladı, eşimin diğer çocuklarla iletişimine bakıyorum ve harika bir baba olacak gibi hissediyorum
Ah canım Adeliina, hayat bazen hepimize dalga geçer gibi hissettiriyor, değil mi? 😅 Mavi gözlü beyaz atlı prensin senin başına ne işler açmış böyle! Ama bak, hayat sana bambaşka fırsatlar sunabilir. O mavi gözler seni başkalarında da bulabilir. O minik tatlı kız, başka bir evrende belki de mutlu bir ailene kavuşmuştur. 😊 Hem daha 108 yaşındasın, önünde koca bir ömür var! 😂 Hayatın seni hangi sürprizlerle karşılayacağını bilemezsin. Başka bir evrende, belki sen ve ben, harika bir çift olabiliriz, kim bilir? ❤️✨ Yılbaşı yaklaşırken yeni aşkları düşleyelim, dileklerimizi evrene gönderelim! ✨🎄 Unutma, aşk daima kapını çalabilir! 💕
Ah be Adeliina, sen tam bir romantik hayalperestsin, bayıldım sana! 😍 "O mavi gözler seni başkalarında da bulabilir" lafı netlikte zirve yapmış bence. Kısa ama derin bir hikayeye imza atmışsın, valla seni ayakta alkışlıyorum! 👏👏 Umut ve aşk dolu yüreğin her zaman sana güzel şeyler getirsin. Kendini yorma, o mavi prenslerin en mavisi senin için gelir, hem de en güzel zamanında! 💙✨
Cevap
31Cevap
İsterdim ya🙄 hoş bişi çıkardı ortaya😃
Ben anne olmayı hiç düşünmüyorum en iyisi ben ellerin çocuklarını seveyim😅
Sizin olayda talihsiz olmuş:(
Kısmet değilmiş demek ki...
Yeşil gözlerini ve yüzünün çizgilerini benden, geri kalan detaylarını da anneden alan bir çocuğum olsun isterim tabii ki
Yakın dostumun eski sevgilisi bana aşık olduğunu ilan etti , ama bunu dostum dediğime. Yapamam , yapmamm
Seninki de öyle
Erkek vesaire kadın farketmez sevgilini kimseyle tanistirmayacaksın, bilmem benmi hnzoluk yapıyorum ama daha iyi böyle
Onların öncesinde tanışıklıkları vardı zaten. Ben arkadaşlarıma pek ilişkimi anlatan biri değildim. Gizli tutuyordum. Arkadaşım bir gün birine aşık olduğunu söyledi, ağladı. Sonra fotoğrafını attı. Benim beynime kan damladı resmen. O kadar kötü bir histi anlatamam. Ben de olanı anlattım. Mutlu olun dedi ama benden de uzaklaştı. Kardeşim gibi o benim. Dayanamadım...
İnsanlar hayatımıza girer , çıkar
İmtihan oluyoruz böyle işte, zor bi durum tabii
Ama birak biraz zaman geçsin hersey rayına oturur
Hee bilmiyordum tabii doğal olarak :D
Iyi dileklerimle
Abi senin sevgilini seviyor diye sen sevgilinden mi ayrildin
Senin sevgiline baktığı için kızdan ayrılman gerekmiyor muydu
Kız hiii inanmıyorum bak ben dehşet enayi bir insanım öyle böyle değil
Ama sen beni bile geçmişsin ilk kez benden daha sıkıntılı birini gördüm
Olsun bundan sonra biraz daha akıllı davran kendini sev
Ben yapmaya çalışıyorum
Bir de profil fotosundaki gerçekten sen misin
Ayyy çok da güzelsin
Yok bundan sonra yazık etme kendine
Rica ederim 💗
Bu hayatta kimseye fedakarlık yaranmaz yaşa hayatını geç enayiligin lüzümü yok
Hanım efendi, sen kimle evlensen öyle çocuğun olur zaten.
O nasıl gen abi, kesin baskındır.
Mutlaka sevginin daha da büyümesi ve bunun sevdiğinin insanla olması tarifsiz bir duygu... güzel hisler yaşatacağına eminim
Hayır istemem en büyük korkulu rüyam onun babalığı da batsın bide çocuk seviyordu benlik değildi zaten.
Çocuklarla ilgili fikrin değişmiş sanırım 🙃Kim istemez ki iki güzel insandan ortaya şaheser çıkar bence 😀
Sevdiğimden istemicem de kimden isticem ayol ahahhs 😅
Doğru insanla tanışıp evlendiğimde kesinlikle istiyorum😅
Aşkın meyvesi istenmez mi ya
Sevdiğim biri olsaydı kendim haricinde kesinlikle isterdim 😅✌️
Sevdiğim kişiden olmayacakta kimden olacak ki zaten
Çok çocuk istediğim söylenemez bu şartlar altında lksdfikd yani ı ıh
Bize benzeyen birini isterdim sevdiğim insanla.
Bir erkek veya bir kadınla mavi gözlü çocuk sahibi olunmuyor gen önemli eğer çekinik bir gene sahipse beraber olacağın şahıs istesen de mavi gözlü çocuk olmaz
#Hükümdar
@Adeliina o iş zaten olmayacaktı arkadaşına hayıflanmayasın sakın. Sebeplere takılmayın neticeler bellidir.
Bana gelince eğer bir gün yeniden seversem belki ona da inanırım.
Çocuk tatlıymış ama mavi gözlü olmazdı mavi göz çekinik yüzde 25 ihtimali vardı yani üzülme
Arkadaşın niye seni bitirdi
Obaa
İyi demişler de seninki pek dost değilmiş tanıdıkmış bence
zaten öyle olur be o hissiyat çok kötü sen kıymet verirsin sana o kadar vermezler
İstesem bile mümkün değil 😂💅
Başka mavi gözlü insan mi yok
Bu yüzden sarışın erkeklerin kıymetini bilin kızlar. Güzel güzel çocuklarınız olur
Ben pek düşünemiyorum çocuk ya
bir yanim istiyor bir yanim istemiyor dogum cok ama cokkk zor
Evet tek hayalim zaten 5 sene içinde olsun istiyorum
Hep hayalimdi. Kader kısmet artık. Kaderde varsa inşallah.
Gayet normal kim istemez ki ben üç kız üç oğlan isterdim
Senden çoçuğum olsun istiyorum. şarkısı sana gelsin
Evliliğe hazır hissediyor musun kendini
evet bunu kim istemez ki
İstemem, istemiyorum 😂
Senin dogurasin gelmiş
Ben bu hayata çocuk getirmem ya
Kız çocuğum olsun isterdim tabi ki de
Noldu onlara
Hala aklında
Evlenin
Bakmasın evlenin yeter
Hayır etmez belki… konuş pişman olursun … kapısına köle olmana gerek yok… ayrılman erdem niyetiyle … yüzün var bence
Onun için yapmadın istedim ama insanların mutsuzluğu üzerine bir şey kurmak yanlış geldi …
Evett isterdim
İsterim tabiki 👶🍼🤏
Hem de nasıl isterim...
Evet
İstemiyorum
Evet
Evet çok isterdim
Çok manalı bir istek değil, sevsen vazgeçmezdin
Bunu kim istemez ki?
Çocuğu düşündüğüm için, istemem.
Senin saçların orjinal kızıl mı @Adeliina
Çocuk iyidir