Böyle bir durumda Siz ne hissedersiniz?

Erkek karakter sizsiniz isminize de A kişisi diyelim. Eski sevgilinizle (B kişisi) hâlâ görüşmeye devam ediyorsunuz, ona değer verdiğinizi söylüyorsunuz. Ama tekrar sevgili olmak istemiyorsunuz. B sizi seviyor ve ne zaman bulusmak isteseniz tamam diyor. Bir şeyler yaşıyorsunuz vs. Bir gün akşam siz arkadaşınız C kişisi ile alkol alıyorsunuz. İnstadan eski sevgilinize yazıyorsunuz. O da kız arkadaşıyla ( D kişisi). Dördünüz buluşup B kişisinde okey oynuyorsunuz sabaha kadar. Sabah da siz eski sevgilinizle arkadaşlarınızda ikisi beraber uyuyor. Aradan 3 gün sonra eski sevgiliniz size kendini sadece kullandığınızı düşündüğünü söylüyor. Sizde ona sizin için sıradan bir insan olmadığını söylüyorsunuz. O da diyor ki okey takımını arkadaşına veririm o sana getirir, seni sevmek bana zarar veriyor diyor. 4 gün sonra eski sevgiliniz sizi eve çağırıyor sizde gelemeyeceğinizi ama isterse arkadaşınızı çağırabileceğini söylüyorsunuz. O da ondan banane diyor. Sizde mesajlaşıyordunuz gördüm diyorsunuz. Eski sevgilinizde merak etme seni sevdiğimi biliyor davranışlarından rahatsız oldum samimi davranmaya çalışıyordu o yüzden anlattım eski sevgili olduğumuzu diyor. Arkadaşınız da askerden geleli 1 hafta oluyor. Sizde ne zaman söylediğini soruyorsunuz o da sizi arayıp bir gece C kişisinin evine geldiğini gece uyurken yanına yattığını ama aralarında hiç bir şeyin olmadığını söylüyor. Siz inanmıyorsunuz. O gece arkadaşınızın eski sevgilinizin evine gitme sebebi ise kıza kötü davrandığınız için kız ağlıyor arkadaşınız teselli etmeye gidiyor. Eski sevgiliniz o gece size haber vermek için arıyor durumdan rahatsız oluyor ama siz telefonu açmıyorsunuz. Kıza sinirlenip her yerden engelliyordunuz kız size ulaşmak için 12 farklı numarafan arıyor hepsini engelliyorsunuz. Ama kızın arkadaşınızla bir şey yaşamayacağını biliyorsunuz çünkü sizle sevgili olduğu hâlde bir şeyler yaşamaya çok sonra başlamıştı. Kızla iletişimi kesip, arkadaşınızla bir şey olmamış gibi konuşuyorsunuz. Seven erkek napar?
Böyle bir durumda Siz ne hissedersiniz?