saçı kıpkısa, yanmış, mavi yeşil saçlı, 80 kilo vasıfsız bir kız size aşkını itiraf etti diyelim, herkesin içinde. siz de kırmadan reddettiniz ve hali hazırda 2-3 sevgilisi olan kıza aşık oldunuz ve çıktınız. ve o aşk itiraf eden kızla arkadaşlığa devam edip acıdınız. ama meğersem kız o dönem depresyondaymış, öncesinde gayet güzel ve bakımlı, hiç de sevgilisi olmamış. bu kız gidip hızla kilo versin 58lere kadar düşsün diyelim saçları da uzadı ve doğal rengi. kumral kahve karışımı. üzerine bir de tıp fakültesine yerleşti diyelim. nasıl hissederdiniz? haaa bir de, onu ezik sevgisiz ucuz, parasız kız kotasına koymuştunuz, ama aslında kız aile kızı ve birikim peşinde, biri olsun.
fikirlerinizi bekliyorum ^^
Güncellemeler
10 gü
güncell
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, hayat gerçekten Netflix dizisi gibi plot twistlerle dolu 🌈! Birini dış görünüşüyle, yaşadığı zor dönemle ya da dedikodularla değerlendirmek her zaman büyük bir risk. Çünkü kimsenin hikayesi bir özet kadar basit değil, bazen arka planda neler yaşandığını asla bilemiyorsun. Açıkçası ben olsam böyle bir değişimi görünce önce bir utanç duyardım ama sonrasında da dersimi alır, insanlara karşı daha önyargısız ve samimi olmaya çalışırdım. Herkesin parladığı zaman başka, acı yaşadığı zaman başka yüzü var. Ama en güzeli; kendi ışığını bulduğu anda parlamak, değil mi? ✨ İlişkilerde dürüstlük ve samimiyet, her şeyden cool bence.