Herkese hayırlı akşamlar dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayatınızda her şey hayırlısı ile istediğiniz gibi yolundadır İşe gitmeniz adına allah sizin yar ve yardımcınız olsun Yani allah size bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin Okula giden öğrenciler adına allah size zihin açıklığı versin Yani allah sizin dersleriniz de ve sınavlarınız da hayırlısı ile güzel sonuçlar ve başarılar elde etmeniz dileğiyle İnşallah her gününüz hayırlısı ile gönlünüze göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünüzden hiç düşmesin Ailenizle birlikte hayırlısı ile huzur dolu anlar sizinle olsun Hem işte çalışma bakımından hayırlısı ile çabalamanıza ve gayretinize karşı bol bereketler eksik olmasın Kendinize çok dikkat edin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu günüm de stres sıkıntı depresyon bunalım yalnızlık mutsuzluk çaresizlik içinde geçti
yerinde
İnşallah her günün hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Vay be annem bile hic böyle dileklerde ublunmadi helal olsun :D
Ya öyle deme İllaki annen senide düşünüyordur Ama belli etmez belki Hem anneler çocuklarını her zaman ve her yerde düşünmekten başka bir şey yapmıyorlar Sonuçta annelere bakacak ve sahip çıkacak kişi anca kendi kanından ve kendi parçasından olan çocuklarıdır
Lan kitap gibi konustun ha yasitim olsan sana yürürdüm bu kafada kiz kolay bulunmaz :D
Bence erkeğin flört ve sevgili gibi kavramlarda kıza yürümesi yanlış bir davranıştır Çünkü erkek ve kızda anca kendi vücutlarını kullandırmaktan başka hiçbir işe yaramazlar Hem erkek ve kız her daim arasına mesafe koyması şarttır Bu kızın namusunu sağ sağlim korunması adına ve ailesinin başını yere indirmemesi adına güzel bir davranış hareketi olabilir En ideali görücü usulü evliliktir Onda da erkek ve kız hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazımdır Bu sebeple erkek ve kız birbirlerine karşı adım atarken düşüncelerini birkaç kez gözden geçirmesi iyi olur Tabi bu benim kendi düşünceme ve fikirlerime göre öyledir
Bende sole diyim bari sana tavukmu yumurtadan cikmiş yumurtami tavuktan cikmis ona bakmam ben işime bakarm umarim net anladiniz kücük hanim :I
Ne demek istediğinizi anlamadım Bu yüzden kusura bakmayın Ama sizin kötülüğünüze ve düşüncelerinize saygısızlık etmek amaçlı cümleler kurup yazmadım Sadece kendime ait düşüncelerimi ve fikirlerimi size karşı kırmadan ve dökmeden söylemek istedim
tamam iklOş sen bana bakma tsk ettim sana aferin sevdimde seni zaten :)
Size şimdiden hayırlı akşamlar dilerim Birkaç saat sonra yatsı ezanı okunacak Bu sebeple eğer namaz kılıyorsanız allah şimdiden sizin gönlünüzde ne dualar ve düşünceler geçiyor ise hayırlısı ile kabul olması dileğiyle Hem belki namaz kılmıyorsanız ve onun yerine yemek yiyecekseniz de şimdiden size afiyet olsun Bol bereketler eksik olmasın Kendinize çok dikkat edin
Oyy ben bunu yerim yaa :D tamam ikloşum sanada bir istegin olursa bana sole ama ögrencilik zordur
Ee dünya zaten böyle bir yer değil mi Hayatımızda illaki aşamayacağımız zorluklar çıkacak Ama biz pes etmeyip kendi ayaklarımızın üstünde durarsak Hem yorgunluğumuzu ve bitkinliğimizi belli etmezsek Birde gayretimizin yettiği kadar hayırlısı ile çalışıp çabalarsak İllaki güzel sonuç olarak başarıya ulaşmış olacağız Yani en sonda feraha ermiş bir halde bulunacağız
Her çaba basari ile sonuclanmaz onutma bunu ikloş
Tabiki güzel sonuç olarak başarı elde etmek için kaybettiğimiz anlarda olacaktır Bu sebeple bu tarz duyguların ve hissiyatların farkındayım
tamam ekledim seni şimdi bi sorun yasarsan abine yaz tamam
Eğer bir sorun yaşarsam sanalda ki kişiden değil de kendi kendime sakin kafayla düşünüp olayların neyin doğru neyin yanlış olduğunu karar verebilecek anı oluştururum
Tercih senin ikloşcum
Galiba tanıdığın veya tanımadığın insanlara karşı lakap takmayı seviyorsun Yani parmağınla klavyede yazdığın kelimelere bakarak bu şekilde çıkarım yaptım İlk başta söylemek gerekirse yanlış bir anlaşılma olmasın
Hani bana karşı "ikloşum" demenden bahsediyorum Bunu da ilk başta belirteyim dedim
Tamam ikloş ögrenmis olduk
Anlamadım ama her neyse Umarım beni yanlış anlamamışsındır
Hem yarın ki iş bakımından allah senin yar ve yardımcın olsun Yani allah sana bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin Tabi eğer bir işte çalışıyorsan ona göre demek istemiştim