Kemaller şekil değiştirir huy değiştirmez. Şüphelerin doğru mudur he. Bi aydınlık gerekiyo buraya acil. 😝
Özellikle teyo emmi cevaplasın. 🥳
Kemaller şekil değiştirir huy değiştirmez. Şüphelerin doğru mudur he. Bi aydınlık gerekiyo buraya acil. 😝
Özellikle teyo emmi cevaplasın. 🥳
İlişkilerde şüphe duymak, genellikle güvenin zedelenmesine demek. Şüphe duyduğumuz anda, birini hemen terk etmek ya da "kemal'im yapmaz" modunda olmak arasındaki denge, kendimizin seçimlerine ve ilişki dinamiklerine bağlı☺️
Eğer güven sorunu varsa, önce bu duyguların nedenini anlamaya çalışmak gerekir. Açık şekilde iletişim kurmak, şüpheleri gidermenin en sağlıklı yolu bana kalırsa. Fakat, sürekli bir güvensizlik durumu varsa, bu durum ilişkide uzun vadeli sorunlara sebep olabilir. Kişisel sınırlarımız, değerlerimiz ve ilişkiye yönelik beklentilerimiz doğrultusunda sağlıklı bir karar almak önemli olan.
Sağlıklı olanı ayrıldıktan sonra lahmacun, ayran içmeye gidip üzerine nohutlu pilav yiyip manzara izlemek 🤣🤣 oyyşş seni de götürüyom gelll
Ahahah meloş valla sevdiğim yemekleri yazdın🤣
İndiririm ben onları mideye geliyorum😄😄
Üçüncü gözümü açınca bele şeyler yaşıyom 🤣🤣
Ahahah kapanmasın gülen gözlerin💖
Kapanmiiiiyy 🤣🤣🤣
İfiriinn yivrummm🤣🤣🤣
İnsanlar genelde şüphelendikleri şeyde yanılmaz. Bizim tüm aptallıklarımıza rağmen insan beyni koruyucu görevini yerine getirip karşımızdaki kişiyle ilgili uyarılar verir. Bazıları bunu görür bazıları görmez. Aldatılan herkes öğrenmeden önceki sinyalleri görmüştür ama konduramamıştır. Kime sorsan aslında anlamam lazımdı falan der :))
Hissettiysem ama henüz ortaya çıkmadıysa terk etmem. Onu bulur öyle terk ederim.
Beynimizin kullanamadığımız kısmı bazen bize dostluk yapıyo. 🤣
Erkekleri anlamak çok kolay ki. Onlar niyetlerini çok açık bir şekilde belli edip hatta direkt söylüyorlar. Biz bile bile lades oluyoruz kızlarım. Dolayısıyla karşımdaki erkeği anlamam çok zor olmuyor. Açıkça bana ne istediğini söylüyor, ben de şutluyorum. Sonrasında da evlilik düşünüyorduk biz aslında diye peşimde koşuyorlar. Sen o şansı kaybettin beybisi jsjs
İki Melo beğendi seni kızım 🤣
Harbi he. Allah Meloları başımdan eksik etmesin kdkdjd
Bitirmezsek yanarız kadın her türlü ikna eder yoksa onu yaparken milyon tane yalan hazırlamıştır zaten, - ne var ya bilardo oynadık arkadaşımla azıcık gibi, en ufak şüphede buharlaşırım o yüzden.😂 Eyşanla kemal bir mi şimdi.
Biri gül, biri dikeeenn 🤣🤣
Cevap
27Cevap
Şüpheye düştü isem boşuna değildir, rahmetliyi severdim..
Rahmetliyi seviyosan niye öldürdün he müstakbel başkanım da başkanımm. 🤣🤣
Şüphe onu öldürmüştür, ben niye öldüreyim.. 😂
Öldürdün işte durup dururken 🥹🤣🤣
Hak etmiştir, sebepsiz değildir.. 😅
Sen insan sevmiyon zaten normal 🤣
Kemalim yapmaz diye inandırıldık afedersin iyi eşekmisim. Eski sevgilisiyle konuştuğundan şüpheleniyordum. Ayrıldıktan sonra eski sevgilisine geri döndüğünü duydum. Arkadaşlar bisi hissettiyseniz doğrudur deyin geçin. Hisler harbiden gerçeği yansıtıyormuş onu fark ettim.
Sen iyi kalplisin ondan gerçek bir his ile müjdelendin kızım
Bu bi müjde mi başka bisi mi bilemiyorum artık ahsja
Şüphe de bir gercektır mıydı neydı bır söz vardı unuttum havalı bır sozdu ondan ben suphelenırsem deserım ve bır sey cıkar ıllakıııı
🤣🤣🤣🤣🤣
Bir kere kuşku duserse olay kapanır. yanmayan sobaya döner izlemeye koyulurum sonrasında da hadi byee olur.
Kestane tarifi geldi aklıma hey gidi zaman 🤣🤣
Yaptın mı kestaneyi yaptın mı :))
Yapdım da çok yapmışım hâlâ yiyoz 🤣🤣🤣🤣🤣
Yi yi can boğazdan gelir fsff
Eyvallah kral. 🤣
Herkes herşeyi yapar. Kolay kolay şüphe duymam öyle biri değilim zaten eğer ben böyle bir duyguya girdiysem kesin haklıyımdır yol veririm.
Aklı başında insanlara ayranım
🌺
detayda beni belirttiğin için teşekkürler melocum, ilişkiyi bitiririm tabi ki 7 den 1 eksilirse 6 kalır ve kalan sağlar benimdir melocum
Sen ne çok melocum dedim olm şüphelendim a şimdi 🤣🤣
Şüphe duyulacak bir şey varsa eyvahlar olsun. İnsanın böylesi durumlarda muhakkak iç sesini dinlemeli kesinlikle haklıdır çünkü
İç ses de düşman oluyo çoğu zaman 🤣
Yok benimki hep doğruu
Bize de bundan amin 🤣
ama gerçekten Kemalim yapmaz 😂😂 şüphe duyduğumda illa ki doğrudur demem, şahitlik önemlidir 🤨
🤣🤣🤣🤣
Şüpheleniyosam doğrudur ula ateş olmayan yerden duman çıkmaz ne savunacam elin uşağını benden mi çıktı sanki de savunim anası savunsun onu😂
Aynı ben ya bu kız. 🤣🤣
komiser şekspir gibi adamım ben. şüpheyle işim olmaz. bir ilişkim varsa onda kanun da benim pamuk prenseste
Pamuk musun gerçekten 🤣🤣
Yine de demirden ağırsın 🤣🤣🤣
Bitirmem beklerim son darbe muhteşem olmalı
Tam beklediğim gibi. 🤣
Şüphe edip sonra tespit edip s. kip ayrılırım ahsh
Ula bunlar nasıl yorumlar. 🤣🤣🤣
bizde böyle melaike :D
Hoşuma gidiy 🤣🤣🤣
uuu like it 🤣🤣
Herkes her şeyi yapar valla da şüphe duymayacağım birisi ile sevgili olmak istiyorum ben.
Aynısından istiyom.
Boşu boşuna şüphe duymadım hiç fakat sevdiğim insansa eğer, öyle tak diye kestirip atamamak lazım, konuşur eder çözerim bir şekilde ya sorunu ya da komple onu çözerim :d hayatımdan çıkartarak :D
Şöyle, karşımdaki kadın olduğu için baştan "nasıl olsa bir bahane bulup gidecek" diye bakıyorum olaya, gittiğinde de canım acımıyor, çünkü kadının doğası böyledir diyorum bunu icsellestirdim
Ula niye gizlendin. 🤣🤣
Şüphe duymakla kalmam sorarım ona yani sürekli sorular sorarım şüphe duyduğum konuyla alakalı
Bi an vurdum mu oturturum der gibisin diye düşündüm 🤣 şiddetli biri misin
kavgaci denilebilir. Yani birsey olursa yanlış birsey affetmem adamı.
Var ya bildirimi gördüğüm an hissettim he 🤣
Kemal ' im mi dedi birisi. Evet ben Kemal. Babanın oğlu Kemal 😀😀
Altarın oğlu Kemal he.
Şüphe ettiğim an bi soğurum ama yaptığı şeye emin olmadan ayrılmam melom
Aramızdaki en mantıklısı sensin he. 🤣
Yaa dkkdkdkd
Şüphe en büyük gerçektir çiçeğim. Samimiyet azalır. Çoğu durumda böyledir.
Samimiyet gitti, ortaklık bozuldu oluyo.
Kemal'im yapmaz dediğim herkes yaptı artık kimseye güvenmem ve inanmam 💅
Aferin len.
Iliskiyi bitirmekle kalmam onu ciktgi yre s... melo o kimmis ki bana boynuz takacak 😡😠
Dur sakin ol öyle bi şey yok. 🤣🤣🤣
🤣🤣 nerden biliyosunn haaa
önce boynuzlarımın aynada görünmesini beklerim
Bize de göstert dosdik
İlla kurban olcam diyon peki. 🤣🤣
Şüphe edecek bir ilişkiye girmemeyi tercih ederim deneme yanılma kafasını doğru bulmuyorum bu konularda
Valla iyi atıyorsun
@askkadini1222 atar o atmayı seviyyy 🤣
Günahımı alın da kalmasın djdjjd
Bedavadan olmaz. Bana para ver.
Troll ordusu kurup kendime haterlık mı yaptıracağım
Ben tek başıma orduyum ula 🤣🤣🤣
Orası doğru gerçek trol dönemlerin çok iyidi … sonra duygusala bağladın kızçelerin yüzünden … aklı başında sorulara giriştin sjsnnd
He ya beni sevdiler diye bi haller oldu bana 🤣🤣🤣 hesabı kapatıp yine aynısını yapsam yine o dönemleri yakalarım. Hep bele olir oynamim ben ühühühhü kız tarikati kurdum ula 🤣🤣🤣🤣
Ama kimse yokken ben vardım hakkımı ver dnnddbdbdb
Ozamanın soruları efsaneydi dkdkdkjd
Ula taktın o zamanın sorularına şimdilerde de efsaneyim. Ben konuşuluyomuşum yüksek mertebede 🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl yani djdjdn
Söylemem sır yakında admin olursam seni de yanıma sekreter alcam 🤣🤣🤣🤣
Admin olursan siteye hissedar olduğumu kimse bilmesin ozaman sjsjjssn
Şaka yapıyorum
@askkadini1222 🤣🤣🤣🤣 hadi buna da cevap ver 🤣
@askkadini1222 kız nabtı bu herif sana. 🤣
@askkadini1222 güvenmemiştir belki. Niye güvenmedi. Sen niye bu hale geldin he
Güvenmesi ne alaka kaç zaman konuştuk kendi hesabımı verdim mal mı bu adam ya da adam değil kadin mi beğenmezsen silersin dimi bunda oda yok ya evlidir ya da kadındır net
@askkadini1222 🤣🤣 ben yaşının küçük olduğunu düşünüyom sadece erkek olduğunu da düşünüyom 🤣
Kızım sen safsın ya da bu adamın bir tanıdığı o kesin
@askkadini1222 ula kızım güvenmeyeceksin bu erkek milletine. Prens falan hak getire. Hepsi aynı karakter bunların 🤣🤣 aşık mı oldun sen bu çoccua
O yazsın anlatmaya bende her seferinde sahtekarlığını yüzüne vuracağım
@askkadini1222 oy kıyamam ula. Duygularınla mı oynadı 🥹
@askkadini1222 ula takip etmiyom da boş ver ne yaptıysa kendi karakteriyle alakalı. Sen de güvenme bi daa böyle elinde dövme olanlara 😝🤣 az gömim fırsatını bulmuşken 🤣🤣
@askkadini1222 🤣🤣🤣🤣🤣 kesin emo perçemli bi şey he 🤣
Sana birsey diyim mi bu adam normalde kadınların yüzüne bakarken çekilmiyorsa ben aşk kadını değilim burada ozguveni oluyor
@askkadini1222 ula otistikler de bakamayabiliyo sormak lazım bi 🤣 kaçırdın zaten çoccuu
@askkadini1222 boşuna etiket yapma kaçırdın uşaa 🤣🤣
@askkadini1222 geldim
Oooooo @melankolikmelaike bunlar ne?
İftira hakaret 😅
Bir gittim geldim 150 bildirim arasında yeni gördüm ….
Öncelikle şu hakaret kısmını kaldıralım soruda ki moderatörlerden ricam …. @adeliina
Sonrasında @melankolikmelaike melo bu kim? Bu biraz şaka ölçülerini aşıyor… beni sorulardan bildiğin kadarıyla bu biraz fazla kaçtı baldız 🙄
1) hiç bir yerde fake hesabım yok kimseyi eklemedim konuşmadım alakasız…
2) fake falan değilim, şerefsiz hiç değilim
3) bu troll kişi kim merak ediyorum herkese iftira tutmaz…
4) dövmem falan yok sallamaca iftira ayıp tutmaz…. Bu tarz kişiler erkek hesaplarının fake hesabı.. komik değil
@melankolikmelaike baldız sana da biraz yakıştırmadım 🙄 alet oluyorsun
Şüphe üzerine harekete geçen tek başına ölür.
👍
Tek başına ölmek isteyen şüphe mi duyar he
Şüphe zaten insanı öldürür 👍
Karsi taraf gizli saklı iş çeviriyorsa alıp karşına konuş.
Ene seni bildim.
Gerçekten bildin mi?
Şüphem kesinleşene kadar bitirmem. Şüpheler bazen gereksiz şeylerden dolayı olabiliyor, kesinliğine emin olmak lazım.
Bitiririm, şüphe ettiysem vardır herhalde bi şey :D
Herkes herşeyi yapabilir. Kemallerde dahil🙂
şüphelenirsem öğrenmye çalışırım sorarım bir şekilde ögrenirim yani
Şüphe varsa sorgularım. Direkt yargılayıp bitirmek bana uygun değil.
Şüphenin olduğu yerde güven olmaz , güven olmayan ilişkide hoşaftandır.
Şüphe varsa stres, sinir sahibi oluyorum gelemem ben buna aman direkt sil geç birde iyice ilişkilendiysem mümkünatı yok devam etmem.
Şüphe duyduğum saniye bitiririm. Bitirdim de.
Eneeeeee ulan seni kötüledikten sonra mı oldu böyle şeyler.
He ya ocağımı başıma yıktın melo aşsldja
Vay hayin. Ne diye kötüle diyon abuziytin.
Ben bir teraziyim öyle hemen kolay bitirmem 😃
kemalim yapmaz modunda takılırdım eskiden.
Eskiden mi ne kadar eskiden
birkaç sene önce
Benim Kemal'im yapmaz.
Oyyyşş 🤣🤣
Kemalin yaptı mesudeeee
Biliyom ha. 🤣
Birinde kemalim yapmaz dedim
🤣🤣🤣🤣🤣
Kemal kesin yapmistir 😂
🤣🤣
Sen hic aldatildin mi 😂
Yioooo. 🤣
Hic aldatilan ya da aldatan tanidigin oldu mu 😂
Anında siler atarım 😹
Eferin kız. 🤣
Suüphe düştüyse mutlaka bır şey çıkıyor ama yine de delil bulurum önce sonra bırakırım
Şüphe duyarsam kendisine sorarım
En mantıklısı. 🤣🤣
Kemalim yapmaz beee 😂
Oyyyş be. 🤣🤣🤣
Şüphe herşeydir
Şüphem varsa buluncaya kadar araştırırım
Koyar geçerim bitirmek ne 😄
bitiririm ben
Şüphe başlarsa kafada biter o ilişki ama durumu netlestirip kalpte bitirmeyi beklerim
Kemal öyle yaparki ruhun bıle duymaz
Bunu kemalleri olanlar düşünsün 🤣
Dedektif gadget modundayım 😂
Aha şıştın.
Kurcaladıkça daha kötüsü çıkar çünkü. 🤣
Tikerim 😃
Tikme. 🤣🤣
Bitirmek en güzeli zaman kaybetmessin
Şüphe tek gerçektir
Kemal'im yapmazmışım ben🥲
Linçlemek yok seni. O emoji toy olduğunu belli ediyo. Bi şey olmaz. 🥳🤣
Ben şüphe bile duysam bitiririm sanıyordum, gözüme soktu yine sen yapmazsın dedim. Hangi akla hizmet acaba sgfhhhdjjjfj neyse kurtuldum şükür umarım bidaha yapmam öyle mesudelikler😁
Yaparsın. 🤣🤣🤣🤣
Evet bitirim
Direk bitirmem ki niye kesip atayım
Araştırirım
Maziye atarım
Seeennn. İmkansız atamazsın. Tanıyom seni. 😝
çıkarıma göre
Vay seni.
Eee hayat sartlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?