Çok sevdiğim bir adamla 2 yıllık ilişkimiz var. 33 yaşındayım.
Bana evlenme teklifi etti. Kararsız kaldım, cevap veremedim.
Onu çok seviyorum, hem de çok. Ama çocuğunu sevemiyorum. Çocukları genel olarak çok seviyorum ama başkasından yaptığı çocuğu sevemiyorum.
çocuğu onunla kalmıyor ama gelecek ne getirir bilmiyorum. Bu beni güvensiz hissettiriyor.
ayrıca şu an çocuğu var, bu bizim bir aile olamayacağımızı, bir karar alırken hep engelimiz olacağını hissettiriyor.
Teklifini reddetmeliyim değil mi? Reddettiğimde muhtemelen uzaklaşacak benden, bu yüzden kararsız kaldım sanırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 yil neden uzattiniz ki seks odakli oldugun icin mi? Ayrica cocugu herkesin uzerinde degerli olacak her zaman bunu kabullenemediysen yazik yani kaybedilen zamana
İnsana bir anda malum olmuyor bu gerçekler. Sürekli içli dışlı olduğum insanlar değil boşanmış çocuklu insanlar. Ne alakası var seksle, kafanı bozmuşsun seksle.
Çocuk sahibi değilim. bilmiyorum sürecin nasıl ilerlediğini, boşanan insanların nasıl olduğunu, nelere dikkat ettiğini.
Soru bu bile değil. Şaka gibisiniz. Neden açıklama yapıyorsam. Çok boş bir adamsınız.
Cocugu kabul bile edememissin 2 senede
Yazik edersin adama da cocuga da
O da seni kabullenmeyecek cunku
Ne anlatıyorsun ne saçma sapan bir adam çıktın ya
Kabul etmemek değil bu , anasını tanımam nasıl eğitim verdiklerini bilmem. Nasıl aynı evde yaşarım diyorum. Kabul etmemek değil bu belirsizlik
Ayni evde bi kac gun yasarsin zaten hep yasamayacaksin
bunu en iyi sen bilirsin, yani cocuk buyuk skinti, goze alabilir misin?
işte neyi göze almalıyım onu da bilmiyorum.
şu an onda kalmıyor ama zamanla kalacak muhtemelen.
karşıda hiç tanımadığım bir anne var, nasıl yetiştirecek. Ahlaksız ve ukala bir çocuk mu olacak, bilmiyorum ki..
herkesin aklına ilk, tatlı bir çocuk geliyor. Ama emin olamadığım bir süreç çocuğun büyüme süreci. Ve hiçbir yetkim yok çocukla ilgili. Uyaramam bile. Düşünsene..
oylesine haklisiniz ki... nerede yasiyorsunuz acaba
Çocuklara nasıl yaklaşırsan öğle karşılık alırsın ama. Yaşları küçük çocuklar mı?
Annesi yetiştirecek. Ben iyi davranmışım kötü davranmışım ne fark eder?
Anne ve baba ne kadar verirse , çocuk da o kadardır. Ukala ve hadsiz bir çocuk yetiştirdi diyelim annesi. Ne yapabilirsin ki? Uyaramazsın bile.
Evet orası doğru. Bişey diyemedim. Karar sizin 🤔
Çocuğa sen bakmayacaksın ki sonuçta
işte neyi göze almalıyım onu da bilmiyorum.
şu an onda kalmıyor ama zamanla kalacak muhtemelen.
karşıda hiç tanımadığım bir anne var, nasıl yetiştirecek. Ahlaksız ve ukala bir çocuk mu olacak, bilmiyorum ki.. Hadsizlik edecek ya da bana bir zararı, dışlaması olacak mı bilmiyorum.
herkesin aklına ilk, tatlı bir çocuk geliyor. Ama emin olamadığım bir süreç çocuğun büyüme süreci. Ve hiçbir yetkim yok çocukla ilgili. Uyaramam bile. Düşünsene..
Yaslarınız aynı ıse olabılır..
benden büyük.
ama çocuğunu hayatımda kabul edemiyorum.
Edemıyorsan hıc onın da hayatımı karartmaa.. cocuugunda hayatını mahvetme.. uzak dur. Zarf acık.. hanı dertlenmek ıstersen dınlerın
Olmamalı
Reddet
Evde kaldin
Ay çok üzüldüm
Agliyon