Çocuklu bir adamla ilişki olur mu?

19 yaşındayım üniversite okuyorum bir evde 4 gün bakıcılık yapıyorum adamın telefonunu alıp çocuklar fotoğraf çekiyor içinde 1 tane bile kadin görmedim başta konuşmuştuk çocukların anne sevgisine ihtiyacı var VS o da bir kadın istemediğini söyledi 3 aydır onlarla lunaparka 2 kez farklı şehirlere bile gittim çocukların babası 30 yaşında kendi iş yeri var durmadan farklı şehirlere gidiyor göz göze gelip bana uzun uzun bakıyor önceden bu yoktu fazla bakmazdı sadece konuşurken çocuklarla resim çizerken koltukta uzun uzun bana baktı kafami kaldırıp gülümsedim o da gülümseyip telefona baktı ve fotoğraf çekerken belimden tutup çekmişti durmadan bana temas ediyor eliyle elime yürürken hatta kuzeni bizi görüp bana yenge dedi ondan sonra adam da değişik gülümseme vardı mutluydu bu durumdan gibi dün de çok kötü bir şey yaşandı çocuklari kapıdan geçirecektim o da arabayı açmak için önden gitti ve arkamdan temas etti o şeyi hissettim fazla konuşmadık ama durmadan bana bakıyor ben bakınca gözünü çeviriyor bana bakarken yuvarlak gözleri kısılıyor benden yaşça büyük biri sizce sapık mı? Yoksa hoşlanıyor mu?

Çocuklu bir adamla ilişki olur mu?