19 yaşındayım üniversite okuyorum bir evde 4 gün bakıcılık yapıyorum adamın telefonunu alıp çocuklar fotoğraf çekiyor içinde 1 tane bile kadin görmedim başta konuşmuştuk çocukların anne sevgisine ihtiyacı var VS o da bir kadın istemediğini söyledi 3 aydır onlarla lunaparka 2 kez farklı şehirlere bile gittim çocukların babası 30 yaşında kendi iş yeri var durmadan farklı şehirlere gidiyor göz göze gelip bana uzun uzun bakıyor önceden bu yoktu fazla bakmazdı sadece konuşurken çocuklarla resim çizerken koltukta uzun uzun bana baktı kafami kaldırıp gülümsedim o da gülümseyip telefona baktı ve fotoğraf çekerken belimden tutup çekmişti durmadan bana temas ediyor eliyle elime yürürken hatta kuzeni bizi görüp bana yenge dedi ondan sonra adam da değişik gülümseme vardı mutluydu bu durumdan gibi dün de çok kötü bir şey yaşandı çocuklari kapıdan geçirecektim o da arabayı açmak için önden gitti ve arkamdan temas etti o şeyi hissettim fazla konuşmadık ama durmadan bana bakıyor ben bakınca gözünü çeviriyor bana bakarken yuvarlak gözleri kısılıyor benden yaşça büyük biri sizce sapık mı? Yoksa hoşlanıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Uzak dur seven dokunmaz nasıl kuranı kerime abdestsiz dokunulmaz insan sevdiğine dokunmaz sapık adam sapik
19 yaşındasın 30 yaşındaki adama bakma
Ya tabiki iyi niyetli değil Allah aşkına uzak dur
Evli adam uzak dur hatta o işi bırak. Kullanılır atılırsın orada.
Boşanmış biri karısı aldattı ve karısı başkasıyla evli
Karısı ile konuşuyorum bazen çocuklar için beni arıyorlar annelerindeyken
Teknik olarak bu durumu değiştirmez. Sen tazecik kızsın. Kaptırma kendini buna. Bak belli ki sende azıyorsun buna ama emin ol. Senden faydalandıktan sonra her şey aynı olmaz.
Kesinlikle haklısın
Son kararın ne şimdi?
Aynı yaştayız. Yerinde olsam adama kapılmazdım. Hem senden büyük hem çocuklu biri hem de sana henüz aranızda net bir şey yokken temas ediyor.
Bazen kötü niyeti yok diye düşünüyorum bazen var çünkü üniversite okuyorum ve hep destek veriyordu çocuklarla birlikte benim okuduğum şehire geliyordu bana roman kitapları alıp hediye ediyordu hatta kendi okuduğu ve altını çizdiği bir romanı hediye etmişti Sabahattin Alinin kitabıydi bazen bu yüzden ona karşı duygularım oluşuyor sonra diyorum ki yok o bana ilgi gösteriyor bu yüzden
Anlıyorum seni çünkü yaşıtlarımız eril enerjiye sahip değiller pek. Çaba sarf etmiyorlar ve hep ilgi bekliyorlar. Olgun, işi gücü yerinde, nispeten hayatını oturtmuş biri daha cazip geliyor ama dışarıdan bir gözle bakınca asla masumane durmuyor. Özellikle ilişki yaşamış bir erkeğin toy bir kızın gönlünü çelmek için bu hamlelere girmesi çok da abartı durmuyor bu zamanda.
Kesinlikle haklısın
Sana ilgisi var senin de hoşuna gitti, yakında yapışır verirsin
Bir soru vardı az önce erkekleri kadinlarmi daha zeki diye
İşte cevabını sen verdin 🤣
Aşırı zengin değilse bu iş hiç olmasın daha iyi
Baya dayadı yani arkadan
Durum tehlikeli
Neden
Adam niyeti bozmuş
Cinsellik olarak bazen bakışları beni de @zdiriyor
Sen de niyeti bozdun o zaman. Bu iş yatakta biter
Evlenmeden olmaz taraftarıyım