uzun zamandır bir ilişkim var. esr*r bağımlısı ve bunun verdiği psikolojiyi çoğunuz bilirsiniz çalışmama izin vermiyor, kendiside calışmıyor ve ailesinden geçiniyor. fazla kısıtlayıcı arkadaşlarımla bile buluşamıyorum evden dışarı çıkamıyoruz cok nadir anca o isterse. onun dışında bana çok bağlı sadık tüm zamanını bana harcayan parasını sadece bana harcayan ama sinirlendiğinde ise bunun acısını cok sert çıkartır kendini sakinleştiremediği zamanlar şiddete gidecek kadar kötü kavgalarımız olur. asla kendi doğrusundan şaşmaz hep kendi haklı diğer insanlar haksız gibi davranır. psikolojim çok bozulmaya başladı. insan bazen arkadaşı kalmayınca paylaşcak birini arıyor dertleşmek ve akıl almak için yazdım. evet sevgi buysa ikimizde deli gibi aşığız ama sinirine ve kıskançlığına cok yenik düşüyor ve kötüsü bazen bende bunu çok yapıyorum. bana cok değer veriyor cinsel taciz yaşadığım için dışardaki insanlardan korumak zorunda hissediyor ama bunu abartıyor. bazen benim onu aldattığımı falan düşünüyor ama ztn birlikte yaşiyoruz arada bir annemlerin yanına gidiyorum ve herşeyimi biliyor onsuz markete bile gidemem çok şey var kısaca sorun sevgilim
çalışmıyor çalıştırmıyor
arkadaş istemiyor diye arkadaşım olsun istemiyor (kız dahil)
dışarı çıkıp eğlenmek bişeyler yapmak istemiyor diye benide eve hapsediyor resmen
ve ayrılamıyoruz da bataklığa batmış ve çıkamamış hissediyorum.. :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyümemiş birisiyle ciddi ilişki olmaz ki sürsün calismadan parayi nerde buluyor seni bu kadar kisitlamamali esrar enn masum uyusturucu olarak geçer
ticaretle uğraşıyor arada bir çalışıyor onun dısında ailesi destek veriyor aslında cok mutluyuz her anlamda beni mutlu ediyor ama onu daha başarı için uğraşmasını görmek beni kısıtlamamasını görmek beni daha mutlu eder cünkü ztn hayatımdaki tek erkek o dur benim için
Sen sadık birisisin
kesinlikle öyle o da öyle cünkü zaten görmüş geçirmiş ve birlikte yaşıyoruz bensiz bir anı geçmiyor nereye giderse benle dediğim gibi sadece çalışmak istemiyor ve beni kısıtlıyor ama ben ztn onu aldatacak bi insan değilim
Bunu ben anladim fakat o anlamamış ozguveni eksik de olabilir
bende bazen böyle düşünüyorum ama zaten kendisi yakışıklı ve abartısız her insan gibi egosu elbet var içindeki özgüvensizliği bazen böyle kapatıyor olabilir
Kapatıyor gibi davranmıyor yakisikli olmasi ozguveniyle pek alakası olmayabiliyor
belkide doğrudur
Musaitsen konusmak isterim daha detayl8
dediğim gibi işte çok güzel ama bazı sorunlar olan bi ilişki her ilişki gibi
Sorunlar çözülebilir çözüm yolları aranıp bulunabilir
kesinlikle öyle ama calışmak istemeyene ve fazla kısıtlamanın ne kadar anlamsız olduğunu anlamayan birine bişey değiştiremem bunlar araya girince sorun oluyor sadece onun dısında ilişkimize yazık oluyor
Konusabilir miyiz iliskiye yazık etme hemen
edemicek kadar bağlıyım zaten aramızda şu an sorun yok onu cok seviyorum yeni beni annemin evine bıraktı düşünmek içinde kafamı anca bunlara yorabildim ki ciddi düşünüyoruz ama biraz daha zamanını bekliyoruz ikimizde ama şahsen ben evlenipte ya da sevgilimle erkenden birlikte yaşayıpta işsiz amaçsız sadece evde yatan böyle biri olmak istemiyorum ikimizde çalışalım birşeyler yapalım istiyorum kendi başarımızla ailesinin desteği olmadan
Musait degilsin galina
sevgilin Ebu Cehil mi?
çığlık attım ak
Nereden buluyorsun böyle sünepe leri sen ya
sürer
cok isterim tabi sorunların düzelmesinide çok isterim çünkü sevgi ve sadakat ilişkimizde çok büyük yer kaplıyor
Cok mu küçuk :)
Kesinlikle hayır
Ayrıl kurtul