• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Çapkın erkekle ciddi ilişki olur mu?

Melekmosso
Melekmosso Takip Et
Xper 1 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor
Çok yakışıklı yani beğeniyorum bakıyor bana 2 gündür ama çapkın diye duyum aldım konuşmasam mi?
Çapkın erkekle ciddi ilişki olur mu?
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Adı üstünde çapkın. Çapkın kime deniyor? Geçici aşklar peşinde koşan, sıkılan, her çiçekten bal alan modele çapkın deniyor ama şöyle bir gerçek de var ki her erkeği dize getiren bir kadın modeli muhakkak vardır, henüz karşılaşmamıştır.

23
    3 Yorumla
    • BllackBerryyyy
      BllackBerryyyy
      +1 yıl

Yani evet ama öyle bir erkeği dize getiren kadın olmak icin zamanını harcama bence kumar gibi bisey

Yorumla
    • SelanicBombs
      SelanicBombs
      +1 yıl

şimdi olay şöyle oluyor. Ben bu erkeği dize getiririm diyorsunuz sonra ağlayarak ananızın evine koşuyorsunuz ve çapkın erkeğin sizi kullandığını kabullenemeyip aşağılıyorsunuz
      genelde vakalar bu şekilde sonuçlanıyor :D

Yorumla
    • BllackBerryyyy
      BllackBerryyyy
      +1 yıl

genel konuşma cağkın bir erkekle uğraşmam capkın olduğunu anladığım an yoluma bakarım senin karşına öyleleri çıkmışsa bu hepimiz böyleyiz anlamına gelmiyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ZayıfFil66
    ZayıfFil66 Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Çapkınlığının dozuna bağlı ama şu unutulmamalı ki çapkın erkek kolay kolay iflah olmaz. Aralarından istisnaları çıkıyor ama nadir işte o da size denk gelir mi bilemem. Şu an eşlerini aldatanların alayı çapkın mesela herkes akıllanmaz. İyi düşünün kişinin karakterini iyi araştırın derim. Sonra üzülmenizi istemem yakışıklı erkeklerin birçoğu tipini kullanarak bir sürü kızla flörtöz ciddi olmayan ilişkiler yaşayabiliyor. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var, hakkınızda hayırlısının olmasını temenni ediyorum.

8
    3 Yorumla
    • uzunkalın2222
      uzunkalın2222
      +1 yıl

Eskı Kocam yer yüzü çirkini fkt çapkın genede vr tavlamayıda ıyı bılıyor bende guzeldım olsun cırkın olınca nolcak İnsan dır dedım acıyan acınacak duruma dusermıs sunu ıyı belledim

Yorumla
    • FikirDanışmanı
      FikirDanışmanı
      +1 yıl

@uzunkalın2222 Acıyan acınacak duruma düşmez, acıyarak evlenilmez. Kocanız size bir tekme attıysa hayatınız boyunca mazlumlara da bir tekme siz atmayın. Yanlış koca seçtiğinizi, acıyarak evlenilmeyeceğini çıkarın bu yaşadığınızdan. Acıyan acınacak duruma düşer, acıma yetim döner koyar bi tarafına gibi uyduruk sözler anca toplum bilincini zedeler.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

@uzunkalın2222 kaç yıllık evlisiniz? evlilik ne durumda? sizinle sohbet etmek isterim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

110

Cevap

85

Cevap

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

İyi geceler🌙 Ciddi iliski kavramini aklindna çıkarmalısın. Kimse kimseyle tanimadan etmeden ciddi yani sonu evlilik ile biten iliskiye baslamaz. Kiyafet alırken bile deneyip bakip olmus mu diye sorarken bir ömrü beraber geçireceğin kisiyle iki bakısmada evlilik karari alinmaz. Biriyle tanışır konusur görüşür karsilikli sever sevilirsen sevgili olursun. Evlilik ise sonra gelir sevgiliyken bile düşünülmemelidir. Bir iliskideki gayeniz yani amacınız evlilik olmamali mutluluk olmali. Evliliği önünüze varmanız gereken bir hedef olarak koymayin. Ciddi ilişki kısmını gectiysem çapkınlık konusuna geleyim.

Bir insan birini seviyorsa çapkın olmaz olamaz. Akli fikri kalbi ruhu sadece sevdigi ile doludur. Başkasına istesede yönelemez. Sevdigine olan sevgisinden firsat bulamaz baskasiyla ilgilenmeye. Ihaneti aldatma deyip meşrulaştırmaya çalışan kisiler var. Kim ihanet eder sevmeyen kisiler eder. Sana ihanet ediyorsa bu çapkın kimligi ile ilgili degil seni sevmedigi içindir.

Çapkın biri sana aşık olur ve birlikte olursanız bu bir cok yönden iyi olabilir. Kadin ruhundan anlar, neyden mutlu olacagini bilir, seninle iletisimi konusmasi iyi olur, kirsa gönlünü cabucak alabilir gibi gibi. Yani çapkın diye üzülmek yerine şayet sana aşık olur ve sevgili olursaniz krizi fırsata çevirebilirsin.

re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft

0
    1 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

sevgili olan kişiler evliliği düşünmemeli mi?

Yorumla
  • FizyoterapistBey35
    FizyoterapistBey35 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Çapkın bir insan sevgiden anlamaz. Karşısındaki insanın duygularını önemsemez. Kendi egolarını tatmin etmek için kişileri kendine bağlayana kadar sevgi süsü verir. Kendilerine bağlayıp elde ettiklerini anlayınca köşeye atarlar.. Çünkü; başkalarının ilgisine muhtaç kalacak kadar acizdirler.. Bu acizliği kendilerine huy edinirler. Huylu huyundan da vazgeçmez.. Ciddi bir ilişki, doyumsuzluğun eseri olan biriyle yürümez.

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Geçmişte kaybetmiş adamlar, kaybetmemeyi öğrenmişlerdir. Oysa hiç kaybetmemiş bir adam, sahip olduğu hiçbir şeyin kıymetini bilmez.

4
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Çapkın erkekten bir cacık olmaz

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok yakın zamanda böyle biriyle tanıştım. Tabi başta ne kadar anlasam tahmin etsem de bu kadar çapkın olduğunu bilmiyordum. Onun içinen başından beri onunla olmaz, en fazla arkadaş edinmiş olurum dedim. Benimle ciddi düşündüğünü söyleyen, evlilik şakaları yapan, uzun vadeli planlar yapan biriydi. Buna rağmen hiç hayal bile etmedim evliliği. Durumu çok çok iyi, bana yurtdışı imkanı sağlayabilecek, benim için en önemli şeylerden biri olan kariyerim için de beni oldukça destekleyecek biriydi. Hele ki benim yaşındaki kızların %99u sadece arabasından dolayı bile atılıp kendini kaptırırdı. Çok da yakışıklı, popüler, saygın biri. Ancak ben bana sadık olmayan, her gün bugün acaba biriyle yattı mı diye düşüneceğim insanı napıyım dünyanın en yakışıklı ve aynı zamanda zengin insanı olsa bile 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Ne önemi var ki? Sadakatine güvenmiyorsam sevgili dahi olmam

2
    14 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

''ciddi düşündüğünü söyleyen, evlilik şakaları yapan, uzun vadeli planlar yapan biri'' demişsin
      çapkın olduğunu nasıl anladın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m Kadınlar hisseder dermişim 😅 Bu da var tabi ama sadece bu değil. En başında anlaıdm çünkü çevresi inanılmaz geniş ve çok fazla kız var çevresinde. Zaten kendi açık veriyor o kızlardan kaçıyla ne ölçüde bir şeyler yaşadığını. Bunu anlamak zor değil. Dikkatli dinlemek yetiyor. Gerçi çoğu kadın da anlamıyor. O da çok dikkatli olmama, bir şeyi hemen anlamama çok şaşıyor en başından beri. Onun için yaptığım çıkarımları söylediğimde şok olarak evet evet öyle nerden anladın kimse anlamamıştı diyor. Böyle bana söyleyen çok oluyor, bi o değil

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

o zaman zor birisiniz :D
      sizden kaçmak zor olsa gerek :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m Sadık olmak mı daha zor benden kaçmak mı? 😤

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m Evet gerçekten bu konuda mütevazilik edemeyeceğim. Hemen anlıyorum bana karşı duygusu değişse bile. Ama böyle anlattığıma bakma, her şeyin hemen farkında olmama rağmen kendimi kandırdığım, hep olumlu düşünmeye çalıştığım çok olmuştur. Yakın arkadaşlarım kızar hatta, bak sen söylüyorsun sen daha çok farkındasın nedne polyanacılık yapıyorsun bu kadar gerçeği görmene rağmen diye

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

demek siz de duygularınıza mağlup oluyorsunuz bazen :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m aşırı saf iyi niyetliyim problem olacak kadar. Onun için mesela bu çocuğa özel bir şey hissetmiyorum ama ona da böyle oluyor. Bu arada şimdi size yazınca aklıma geldi o arkadaşın se kaydını dinledim yine 😂😂 Yaa sen ultra safsın, nası bu yaşa kadar gelmişsin anlamadım, nası bu kadar polyana olabiliyorsun diyor sinirli sinirli 😂😂Aklıma geldikçe dinler gülerim :))

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

son yazdıklarını pek anlayamadım :))
      burcun nedir? hangi şehirden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m İzmir, başak
      Nası açıklayacağımı bilemedim :) bence daha sonra okusan anlarsın

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

kendimi baya bir zorladım sonunda anladım :D
      lisede misin? yaş kaç :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m hayır, 20
      Anlamana sevindim 😅

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

Ünv. Okuyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Asude-m niye bu kadar çok soru soruyorsun? 😅

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

konuşmak hoşuma gidiyor, tanımak güzel :)

Yorumla
  • OlmayanGerceklik
    OlmayanGerceklik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

Şahsen ben de kadınları aynı şekilde görüyorum.
    Erkek doğası gereği avcıdır ve her fırsatı değerlendirme çabasındadır. Az çok tüm erkeklerde çapkınlık görülür. Önemli olan arkadaşlığı ve samimiyeti ileri götürmektir. Bakışmakla bir yere varılmaz. Şansını dene.

0
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Çılgınlığına göz yumarım hazmederim diyosan neden olmasın.. Ama çapkın adam değişmez yani öyle bi umudun varsa kendini kandırma. Keyifli geceler..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Açıkçası sürekli kısa ilişkiler yaşayan ve ondan ona atlayan biriyse güvenmesi zor. Ama imkansız değil tabiki. Ama yok sevgililerini aldatan ve sürekli o gece klübü bu gece klübü gezen sorumsuz biriyse değil ilişki kurmak ciddi konuşmak bile zor olur. Biraz içeriğini bilmek lazim açıkçası. Güven kazanılan bir şeydir bazı insanlar görünüşte çok güven verebilir ama ilişkide fırsat bulduğunda ne yapacağını bilemezsin. O yüzden deneyip kendin görmelisin.

0
    0 Yorumla
  • Oktayttk
    Oktayttk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Bazı erkekler capkin olmasının sebebi ortamdan kaynak zamanında bende öyleydim ama hayatıma giren bir kadın beni baştan aşağıya değiştirdi senin ilk önce kendine güvenmen lazım değiştirebileceğine inandigin o an konuş ama hiç inanmıyorsan konuşma

0
    2 Yorumla
    • Melekmosso
      Melekmosso
      +1 yıl

Yakışıklı olduğundan çapkın çünkü kızlar bakıyor

Yorumla
    • Oktayttk
      Oktayttk
      +1 yıl

Yakışıklı olabilir kanka senin kendine güvenin tam ise sıkıntı yok

Yorumla
  • _-dilekkk-_
    _-dilekkk-_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

çapkın erkek, çapkınlığıyla övünmez. hatta hiç çaktırmaz, o yüzden de hakkında kimse konuşmaz bile. her yerde "bu çocuk çok çapkın" şeklinde konuşmalar geçiyorsa ne yaptığını cümle alem biliyor demektir ki böylesine en fazla yılışık denir, çapkın olduğunu sana caktırıyor mu bebegim

3
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Aa ilginç bir bakış👏👏

Yorumla
  • ÇikolatalıYakışıklı
    ÇikolatalıYakışıklı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Çapkın erkekle ciddi ilişki asla olamaz. Dışarıda sahip olduğu kadına evde kendisine gönülden bağlı olan eşlerinden daha fazla değer veriyorlar ve evdeki eşlerini insan yerine bile koymuyorlar. Evdeki eşlerini damızlık, çocuğunu doğurup neslini devam ettirmesi için kullanıyorlar adeta. Hatta geçenlerde biri bir başkasının eşini tarif ederken aynı şu cümleyi kurdu, evdekine yat ulan deyip istediğini yaptırtırsın! Oğlum dedi. Bu çapkın (gözü dışarıda) olan erkeklerin kısa bir özeti.

2
    0 Yorumla
  • OverNow
    OverNow Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Yakın arkadaşlarının tanımıyla içinde bir "it" barındıran, ancak bu iti güven ipi ile sevgi kazığına bağlamayı becerebilen erkektir. Kazık veya sevgi gittiğinde it kaçar malum...

2
    1 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

İtin ipini sıkı tut diyo👍

Yorumla
  • bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Valla kendine güvenmiyorsan, otur oturduğun yerde hiç kaşınma.😃 Yani çapkın erkek ancak severse, seni kaybedeceğini anlarsa çapkınlık yapmaz. Onun dışında işin çok zor yani.

2
    1 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Duydunmu ne diyo kendine güvenmiyosan otur yerine, mükemmel yorum.

Yorumla
  • Caesaris
    Caesaris Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Yani insanlar değişebilir neden olmasın ki? Sırf çapkın olduğu için sadık olamaz diye bir şey yok ki.

3
    2 Yorumla
    • ldji88
      ldji88
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
    • Caesaris
      Caesaris
      +1 yıl

Ya neyini beğenmediniz yorumun 😅 sevdikten sonra çapkınlığa son verebilir, tabi herkes yapar demiyorum.

Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kimsenin dışarıdan içini bilemezsin.
    Çapkın olduğunu kendi gözünle görmedikçe herşeyi sorgula.
    Yarın öbür gün sana çapkın diyenleri o çocukla kol kola görürsün. İzlersin ancak.

1
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Çok çapkın bir kadın olarak söylüyorum, evet olur. Erkek ya da kadın fark etmiyor. Ne kadar çapkın olursan ol, daldan dala atla bir kere sevdi mi sağlam bağlanıyorsun. Kopmuyor kolay kolay.

1
    16 Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

Ilgi deliliğin mı var Ve erkeklere güvenmiyor musun

Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

Yoksa cinsel arzuların mı fazla
      Bana açıklarsan sevinirim insanları incelemeyi seviyorum.
      Geçmiş te çok kırılıp aldigin yara hala mı sızlıyor

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Lütfetmedinizefenim Erkeklere güvenmiyorum doğru. İlgi deliliğinden ziyade şu var, elde etmeyi seviyorum. Birini tavlamayı yani. Tabii ki ilgiyi de seviyorum ama cesur olmak, kesişmek çok hoşuma gidiyo.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

müsait olduğunuzda sizinle konuşmak isterim eğer lütfederseniz.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

@karamelmacchiato_ size hitaben yazdım yorumumu. bir erkek olarak sizin tam tersi bir yapıdayım. kadınlara karşı çekinik ve teklif edemeyen biriyim

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Asude-m tamamdır yazın

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

burdan uzun ve çok yorucu olur. isterseniz özelden mesaj üzerinden konuşalım.

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Asude-m tamam olur ordan demiştim zaten

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

ama yazamıyorum ki :(

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

mesajlarınız kapalı

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Asude-m ben yazdım

Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

peki bir erkeğe güvenirsen ne olur?

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Lütfetmedinizefenim çok genel bu ya bu ne? güvenirsem nolur incinirim nolcak

Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

nasıl bir erkeğe güvenirsin

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@Lütfetmedinizefenim yav girme bu konuya.

Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

Karamel ben baştan beri insanları inceledigimi söylemiştim
      Ne soruyim başka
      Benim merak ettiğim soru bu
      Neyse iyi günler

Yorumla
  • redkit_089
    redkit_089 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.

Olmaz ama kizların çoğunluğu çapkın erkeği yola getireceğini adam edeceğini zanneder oysaki edemez boşa vakit geçirir onun yerine iyi efendi adama yüz vermez sonra her erkek aynı diye söylenir

1
    0 Yorumla
  • Brt34
    Brt34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Burda çapkınlığa abazalık felan diyenler olmuş, arkadaşlar çapkın erkek ya da çapkın olmayan erkek diye bişey yok, ilgi çekiyosa adam fırsatları değerlendiricek tabi, ha diyosanızki sadece benim olsun ozaman abazalık diyenlere sesleniyorum abazalığını dindireceksin kimseye bakacak hali kalmıcak, çapkın adam diyosunuz ben zaptederim onun aklını başından alırım diyemiyosunuz. Bu arada dip not ben ÇAPKINIM.

0
    1 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Ayrıca bu soruyu sorana da iki çift lafım var, sen daha başlamadan kaybetme korkusu yaşıyosun, bıtak adamın renkli bi dünyası var, hayatını mahfetme adamın😉

Yorumla
  • Kırmeneksesi
    Kırmeneksesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.

Uzak dur yolunu değiştir olsa bile ömrünu bitirir sürekli onla mi bunla mi diye diye boşveeeeeer hakedene değer ver 😋

1
    1 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Aynen kendinden çirkin birini bul çapkın olmaz seni çok sever dimi hakedenler öyle oluyo genelde😃😃😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadınlar tarih boyunca çapkına yavşamıştır. Sadığı taşlamıştır. Bütğn kadınlara yavşadıkları çapkınlarla mutluluklar dilerim. Kadınlar adaletsiz mahluklar olabilirler ama ben kıskanç değilim.

2
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

Olur yani çoğu erkek aşık olmadigi için capkindir. Sonradan durulursa neden olmasin

2
    3 Yorumla
    • İbrhm33
      İbrhm33
      +1 yıl

Sen severmisin çapkın?

Yorumla
    • Olgarss
      Olgarss
      +1 yıl

Tercihim değil. Çapkın adamı çapkın kadınlar ama

Yorumla
    • İbrhm33
      İbrhm33
      +1 yıl

Swn çapkın degilmsn

Yorumla
  • marslijokeer
    marslijokeer Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 93%
    +1 yıl

Isiniz gucunuz erkek mk ne azginsiniz bi bitmediniz

2
    0 Yorumla
  • Pleasedontkillmyvibe
    Pleasedontkillmyvibe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

Olur bence velev ki benim ilgimi hep çapkınlar çekiyo

2
    0 Yorumla
  • The_Freakk
    The_Freakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Git konuş bence, tecrbüe olur.
    (Arka planda hüpletilen türk kahvesi sesi ve fiskos masası önü fonu vardır)

0
    0 Yorumla
  • sena7788
    sena7788 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Senin yerinde olsam ugrasmam bile sevmem ben de takilirim dersin bi bakmissin asik olmussun riske almaya gelmez bosver sal gitsin

0
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Zaten amaç düzdrmk tr kadının ciddi si ne oluyo. Sokak itinden eve bekçi olmaz bu degişmez düzdürrek zevkini alırsın bunu kimse engellemez

0
    0 Yorumla
  • AdanaLiii_ks
    AdanaLiii_ks Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Çapkınsa zor belki bir ihtimal kalbini çalar kendine aşık edersen o zaman istediğin ilişki olabilir ama o zamana kadar çok şey gider...

0
    0 Yorumla
  • alfawomen
    alfawomen Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ciddi ilişki kurmayı bırak iki düzgün muhabbet edemezsin o tarz insanla. Aklı fikri sürekli farklı konularda olur.

0
    0 Yorumla
  • badgirlll010101
    badgirlll010101 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Çapkın olan erkekler çok ilgimi çeker benim gibi o da çünkü.. Ama kesinlikle ciddi bir ilişki için düşünülemezz.. Aşık olduğunda sadakatli ise belki

0
    1 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

sende mi çapkınsın?

Yorumla
  • Lololloll
    Lololloll Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Yakışıklı diye basit heriflere ölüp bitmeyin. Totoları kalkıyor sonra. Yollu denen kızdan ne farkı var şimdi bu herifin? Basit insan basit insandır cinsiyeti fark etmez. Kolay elde edilen, herkesin elde ettiği şeyler de değersizdir.

3
    1 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

helal sana.

Yorumla
  • ISpectra07
    ISpectra07 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Yakışıklı adam sonuçta istediğini yapar. Kabul etmek zorundasın.

1
    0 Yorumla
  • knksen
    knksen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 92%
    +1 yıl

Oluyor ama çok kıskanç yapıda biri için dünya zehir olabilir

1
    0 Yorumla
  • Pamukprincess19
    Pamukprincess19 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.

milletin ne dediğine bakma bu hayatı siz yaşıcaksınız

1
    0 Yorumla
  • libidocanavarı
    libidocanavarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Dizginleyebilirsen olur, şahsen beni dizginleyebilecek kız çok azdır

1
    0 Yorumla
  • justapo
    justapo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.

sana bakan başkasına da bakar çapkın bu değil mi :D

1
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Kizlaaar kizlar.. ne çok seviyorsunuz hayal kurup aldanmayı!

1
    0 Yorumla
  • Dkjdjdkdkdkej
    Dkjdjdkdkdkej Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

tabi ki de olmaz böyle bir şeyin tartışması bile yapılmaz

1
    0 Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Fiziksel capkınsa sorun olmaz.. duygusal capkınsa iflah olmaz.

0
    0 Yorumla
  • 1pesimisttt
    1pesimisttt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.

Tabi ki de olmaz. Çapkın ve ciddi aynı cümlede bile kullanınca tuhaf oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Lorienstar
    Lorienstar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

asıl olay bence şu yakışıklı olmasa o kişi abaza derdiniz abaza biriyle ciddi ilişki olur mu diye sormazdın yakışıklı olunca çapkın oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şimdi herkes herkes için bir şey söyler ama sen gözünle şahit oldun mu? Bence gözünle şahit olmadan bilemezsin. 2. olarak eğer gerçekten çapkınsa biraz zor gibi şekerim ama imkansız değil

0
    0 Yorumla
  • Serappturk
    Serappturk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Çapkınla olur esas ciddi ilişki, ne güzel işte kadın ruhundan anlar

0
    0 Yorumla
  • akcayasin
    akcayasin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Takılma böyle şeylere gerçek aşkı bulunca bırakır sen şansını dene

0
    0 Yorumla
  • KaraSahinDerki
    KaraSahinDerki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Gözünü ve kalbini bağlarsan her türlü senindir. Ama o iş kolay olmaz çapkın sonuçta

0
    0 Yorumla
  • Hayalperest7898
    Hayalperest7898 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Ciddi düşünülmez bence adı üstünde çapkın bugün sana yarın başkasına 😏

0
    0 Yorumla
  • sadediter
    sadediter Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Erkek yapınca çapkın, Kadın yapınca o_rospu olur :d

0
    0 Yorumla
  • Sevdiceğinsevdiği
    Sevdiceğinsevdiği Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Eğlence erkeği kimseyle ciddi ilişki düşünmediğinden olmaz bence

0
    0 Yorumla
  • Nikuleta
    Nikuleta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

Valla benim kadar çapkın erkek yok derdim aşık oldum evet ama çabuk soğudum

0
    2 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

peki neden soğudunuz?

Yorumla
    • Nikuleta
      Nikuleta
      +1 yıl

İlk zamanlar çok iyiydik sonra eski sevgilisi olayın içine dahil oldu adam buna takmış tabi bu istemiyor onu ama sürekli bir yerlerde karşımıza çıkıyor bir kaç defa uyardım hatta çok ileri gitti kafasına silah bile dayadım baktım olmuyor yordu bu olaylar beni iyice kesip attım

Yorumla
  • ImElizabeth
    ImElizabeth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 64%
    +1 yıl

Tek bir erkeğe bakarak söyleyeceğimiz bir durum değil insandan insana değişir ama zor

0
    0 Yorumla
  • cemsie
    cemsie Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.

Neyi kaybetmeye hazır olduğuna bağlı. Değer mi sence şansımı denemek verebilirim dediklerine?

0
    22 Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Çapkın değilde sabahtan aksama kadar disardysa sana ara ara yaziyosa musait oldugunda eve geç gelip 12 den sabaha kadar seninle konusuyo nedir peki

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Bi erkek neden sürekli konuşmak istemez

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Ve disaridadr

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Erkeklerle oturuyorlar biliyorum fakat bana zaman ayırmıyor cok

Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

@Feyzanuuuurr çapkın değil de çapkın takılan sap olma ihtimali nedir?

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Çapkın da takılmıyo çevresindeki herkes biliyo sevgili olduğumuzu

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Anlatiyo bazen

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Ailesi biliyo

Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

@Feyzanuuuurr şunu sor kendine: Seni kaybetmeye göze alır mı?
      Sorunun cevabı evetse yapacak pek bir şey yok, korkunun ecele faydası yok. Biraz harbi kız triplerine girmen lazım.

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Kaybetmeyi göze almak derken mesela şu an ayrıyız fakat beni heryerden engellemisti ailevi bi durumu oldu ve yazdm mesaj attm benden engeli kldrms ve bana ait olan herseyi saklıyor sevgili istemediğini kızla işi olmadığını herseyden sıkıldığını söylüyor oyun bağımlısı mesela artk oyunu bıraktı çünkü ailevi durumlar yüzünden kafası karışık annesinin 2. Evliligi ve geçenlerde yine ayrıldılar aileleri psikolojik bi durum olabilirmi kafa dağıtmak için sürekli arkadslaryla oluyo olabilirmi bugün net bisey söyle dedim bana yine sevgili olursak aynı şeyleri yasiyicaz ben eve geç geliyorm disardykendr sana pek yazamıyorum diyor hiç kız arkadaşı yok konuştuğu

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Kalbini çok kırıyorum sana zaman ayıramıyorum diyo üzgün emoji atiyo

Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

@Feyzanuuuurr ooo durum onun tarafında çok farklı o halde. Kesinlikle zaman tanımalısın. Gerçekten hoşlanıyorsan bekle ve zaman tanı. Kafası biraz dağıldığında, gerçekten seni halen seviyorsa emin ol ilk koşup sarılacağı sen olursun.

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Seviyorum diyo sen sevmiyorum sanıyorsun diyo ama böylesi daha iyi seni üzüyorum diyo kafam çok karışık bu aralar diyor

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Benim kızla bi isim yok dışarı çıkıp oturdgm kişileri takldgm kişileri biliyossn zaten diyor

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

İstediğin zaman atıyorum kim varsa yanımda diyor

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Sence gün içerisinde ideal konuşma kaç saat

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Ya seviyosan neden istemiyosn saçmalık sevmediğimi sanıyorsun diyosun seviyosan niye istemiyosun yazdım kararsızım yazdı bana

Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

@Feyzanuuuurr günlük hayatına etki etmeyecek kadar olmalı. Boşsa bi işi vs yoksa 2 saat mantıklı gibi, whatsapp vs den. Ama işi gücü varsa 20-30 mesajdan ötesi kafa şişirmek olur.
      Sen bence de sal biraz çocuğu panik yapma. Boğarak iticileşme ona karşı.

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

He ben ozmn çok sıkıyomsm 7 8 saat konusyodk daha fazlasida oluyodu

Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

@Feyzanuuuurr yuh. Başka sözüm yok.

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Ama gündüzleri konuşmadıgmz için beraber online oyun falan oynuyorz

Yorumla
    • Feyzanuuuurr
      Feyzanuuuurr
      +1 yıl

Görüntülü falan konusyrz

Yorumla
  • simyacıkahraman
    simyacıkahraman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Ön yargılı olmak istemiyorum ama kendin diyorsun çapkın erkek

0
    1 Yorumla
    • simyacıkahraman
      simyacıkahraman
      +1 yıl

Ve be şahsen çapkın erkeklerden nefret ederim

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Olduğu gibi kabul etme gibi bir yaklaşımın olursa sorun yaşamazsın.

0
    0 Yorumla
  • mrtcn1
    mrtcn1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

kendine güveniyorsan konuş yoksa kaçarak uzaklaş...

0
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkeklermi çapkın kızlar o kupayı kazandı geri vermez artık 😂

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Ooo çok tehlikeli çünkü çapanlar sevgi bilmez çiçek böcek gezer

0
    0 Yorumla
  • Idontcareeee
    Idontcareeee Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Çapkın erkekleri de dizginleyen kadınlar var elbette

2
    1 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Harika yorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Abazalığın kibarca karşılığı çapkınlık işte anla ordan :))))

2
    4 Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Abazalıksa işin kolay dindirirsin abazalığını olur biter hep karşıda dimi suç🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Brt34 hayırdır kuyruğuna mı bastık:))

Yorumla
    • Brt34
      Brt34
      +1 yıl

Yalanmıııııı

Yorumla
    • Lütfetmedinizefenim
      Lütfetmedinizefenim
      +1 yıl

@Brt34 abazanlik dindirilebolirmi
      Ala ala
      🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • Bumerang44
    Bumerang44 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Sonunda durulduysa ve aileye önem veriyorsa olabilir
    Peki çapkın kadınla düzgün bi ilişki olur mu

0
    2 Yorumla
    • elisaakaya
      elisaakaya
      +1 yıl

Bence yine aynı kadın için de geçerli durulduysa olur diğer türlü zor

Yorumla
    • Bumerang44
      Bumerang44
      +1 yıl

@elisaakaya kadınlarda duygusal bağ kolay kopmuyor sanki o yüzden geçmiş aklının bişe köşesinde kalıyor bence

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Opmaz inanki doger kizlardan farkin yoktur gozunde kullanip atar senide bunlar boyle degismez guvenme , iki guzel sözcükle kandırmaya çalışır

0
    0 Yorumla
  • NeverBackDownnn
    NeverBackDownnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Copkon doyo doyom oldom ya birakin bu işleri
    Bi kisi sen tanırsın başkası deyil sen karar verirsin banada çok yaptilar bakiyolar instadan profile haaa bu kesin çapkın yaa geçin bu işleri ARTIK ya asin kendinizi

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çapkın erkekle ciddi ilişki olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çapkın erkekle ciddi ilişki olur mu? 232 cevap verildi
Küçümsenen Bir Erkek İlişkide Durur Mu? 2 cevap verildi
Küsmeleri olan erkekle ilişki yürür mü? 75 cevap verildi
Bir erkeğin ilişkide ciddi olup olmaması? 4 cevap verildi
Çapkın bir erkek ciddi ilişki yapınca düzelir mi? 95 cevap verildi
Çapkın bir erkek ciddi bir ilişki yapınca düzelir mi? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨