Çok yakışıklı yani beğeniyorum bakıyor bana 2 gündür ama çapkın diye duyum aldım konuşmasam mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Adı üstünde çapkın. Çapkın kime deniyor? Geçici aşklar peşinde koşan, sıkılan, her çiçekten bal alan modele çapkın deniyor ama şöyle bir gerçek de var ki her erkeği dize getiren bir kadın modeli muhakkak vardır, henüz karşılaşmamıştır.
233 Yorumla- +1 yıl
Yani evet ama öyle bir erkeği dize getiren kadın olmak icin zamanını harcama bence kumar gibi bisey
- +1 yıl
şimdi olay şöyle oluyor. Ben bu erkeği dize getiririm diyorsunuz sonra ağlayarak ananızın evine koşuyorsunuz ve çapkın erkeğin sizi kullandığını kabullenemeyip aşağılıyorsunuz
genelde vakalar bu şekilde sonuçlanıyor :D - +1 yıl
genel konuşma cağkın bir erkekle uğraşmam capkın olduğunu anladığım an yoluma bakarım senin karşına öyleleri çıkmışsa bu hepimiz böyleyiz anlamına gelmiyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Çapkınlığının dozuna bağlı ama şu unutulmamalı ki çapkın erkek kolay kolay iflah olmaz. Aralarından istisnaları çıkıyor ama nadir işte o da size denk gelir mi bilemem. Şu an eşlerini aldatanların alayı çapkın mesela herkes akıllanmaz. İyi düşünün kişinin karakterini iyi araştırın derim. Sonra üzülmenizi istemem yakışıklı erkeklerin birçoğu tipini kullanarak bir sürü kızla flörtöz ciddi olmayan ilişkiler yaşayabiliyor. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var, hakkınızda hayırlısının olmasını temenni ediyorum.83 Yorumla- +1 yıl
Eskı Kocam yer yüzü çirkini fkt çapkın genede vr tavlamayıda ıyı bılıyor bende guzeldım olsun cırkın olınca nolcak İnsan dır dedım acıyan acınacak duruma dusermıs sunu ıyı belledim
- +1 yıl
@uzunkalın2222 Acıyan acınacak duruma düşmez, acıyarak evlenilmez. Kocanız size bir tekme attıysa hayatınız boyunca mazlumlara da bir tekme siz atmayın. Yanlış koca seçtiğinizi, acıyarak evlenilmeyeceğini çıkarın bu yaşadığınızdan. Acıyan acınacak duruma düşer, acıma yetim döner koyar bi tarafına gibi uyduruk sözler anca toplum bilincini zedeler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler🌙 Ciddi iliski kavramini aklindna çıkarmalısın. Kimse kimseyle tanimadan etmeden ciddi yani sonu evlilik ile biten iliskiye baslamaz. Kiyafet alırken bile deneyip bakip olmus mu diye sorarken bir ömrü beraber geçireceğin kisiyle iki bakısmada evlilik karari alinmaz. Biriyle tanışır konusur görüşür karsilikli sever sevilirsen sevgili olursun. Evlilik ise sonra gelir sevgiliyken bile düşünülmemelidir. Bir iliskideki gayeniz yani amacınız evlilik olmamali mutluluk olmali. Evliliği önünüze varmanız gereken bir hedef olarak koymayin. Ciddi ilişki kısmını gectiysem çapkınlık konusuna geleyim.
Bir insan birini seviyorsa çapkın olmaz olamaz. Akli fikri kalbi ruhu sadece sevdigi ile doludur. Başkasına istesede yönelemez. Sevdigine olan sevgisinden firsat bulamaz baskasiyla ilgilenmeye. Ihaneti aldatma deyip meşrulaştırmaya çalışan kisiler var. Kim ihanet eder sevmeyen kisiler eder. Sana ihanet ediyorsa bu çapkın kimligi ile ilgili degil seni sevmedigi içindir.
Çapkın biri sana aşık olur ve birlikte olursanız bu bir cok yönden iyi olabilir. Kadin ruhundan anlar, neyden mutlu olacagini bilir, seninle iletisimi konusmasi iyi olur, kirsa gönlünü cabucak alabilir gibi gibi. Yani çapkın diye üzülmek yerine şayet sana aşık olur ve sevgili olursaniz krizi fırsata çevirebilirsin.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın bir insan sevgiden anlamaz. Karşısındaki insanın duygularını önemsemez. Kendi egolarını tatmin etmek için kişileri kendine bağlayana kadar sevgi süsü verir. Kendilerine bağlayıp elde ettiklerini anlayınca köşeye atarlar.. Çünkü; başkalarının ilgisine muhtaç kalacak kadar acizdirler.. Bu acizliği kendilerine huy edinirler. Huylu huyundan da vazgeçmez.. Ciddi bir ilişki, doyumsuzluğun eseri olan biriyle yürümez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte kaybetmiş adamlar, kaybetmemeyi öğrenmişlerdir. Oysa hiç kaybetmemiş bir adam, sahip olduğu hiçbir şeyin kıymetini bilmez.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çapkın erkekten bir cacık olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yakın zamanda böyle biriyle tanıştım. Tabi başta ne kadar anlasam tahmin etsem de bu kadar çapkın olduğunu bilmiyordum. Onun içinen başından beri onunla olmaz, en fazla arkadaş edinmiş olurum dedim. Benimle ciddi düşündüğünü söyleyen, evlilik şakaları yapan, uzun vadeli planlar yapan biriydi. Buna rağmen hiç hayal bile etmedim evliliği. Durumu çok çok iyi, bana yurtdışı imkanı sağlayabilecek, benim için en önemli şeylerden biri olan kariyerim için de beni oldukça destekleyecek biriydi. Hele ki benim yaşındaki kızların %99u sadece arabasından dolayı bile atılıp kendini kaptırırdı. Çok da yakışıklı, popüler, saygın biri. Ancak ben bana sadık olmayan, her gün bugün acaba biriyle yattı mı diye düşüneceğim insanı napıyım dünyanın en yakışıklı ve aynı zamanda zengin insanı olsa bile 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Ne önemi var ki? Sadakatine güvenmiyorsam sevgili dahi olmam
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m Kadınlar hisseder dermişim 😅 Bu da var tabi ama sadece bu değil. En başında anlaıdm çünkü çevresi inanılmaz geniş ve çok fazla kız var çevresinde. Zaten kendi açık veriyor o kızlardan kaçıyla ne ölçüde bir şeyler yaşadığını. Bunu anlamak zor değil. Dikkatli dinlemek yetiyor. Gerçi çoğu kadın da anlamıyor. O da çok dikkatli olmama, bir şeyi hemen anlamama çok şaşıyor en başından beri. Onun için yaptığım çıkarımları söylediğimde şok olarak evet evet öyle nerden anladın kimse anlamamıştı diyor. Böyle bana söyleyen çok oluyor, bi o değil
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m Sadık olmak mı daha zor benden kaçmak mı? 😤
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m Evet gerçekten bu konuda mütevazilik edemeyeceğim. Hemen anlıyorum bana karşı duygusu değişse bile. Ama böyle anlattığıma bakma, her şeyin hemen farkında olmama rağmen kendimi kandırdığım, hep olumlu düşünmeye çalıştığım çok olmuştur. Yakın arkadaşlarım kızar hatta, bak sen söylüyorsun sen daha çok farkındasın nedne polyanacılık yapıyorsun bu kadar gerçeği görmene rağmen diye
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m aşırı saf iyi niyetliyim problem olacak kadar. Onun için mesela bu çocuğa özel bir şey hissetmiyorum ama ona da böyle oluyor. Bu arada şimdi size yazınca aklıma geldi o arkadaşın se kaydını dinledim yine 😂😂 Yaa sen ultra safsın, nası bu yaşa kadar gelmişsin anlamadım, nası bu kadar polyana olabiliyorsun diyor sinirli sinirli 😂😂Aklıma geldikçe dinler gülerim :))
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m İzmir, başak
Nası açıklayacağımı bilemedim :) bence daha sonra okusan anlarsın
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m hayır, 20
Anlamana sevindim 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m niye bu kadar çok soru soruyorsun? 😅
+1 yılŞahsen ben de kadınları aynı şekilde görüyorum.
Erkek doğası gereği avcıdır ve her fırsatı değerlendirme çabasındadır. Az çok tüm erkeklerde çapkınlık görülür. Önemli olan arkadaşlığı ve samimiyeti ileri götürmektir. Bakışmakla bir yere varılmaz. Şansını dene.00 Yorumla
+1 yılÇılgınlığına göz yumarım hazmederim diyosan neden olmasın.. Ama çapkın adam değişmez yani öyle bi umudun varsa kendini kandırma. Keyifli geceler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası sürekli kısa ilişkiler yaşayan ve ondan ona atlayan biriyse güvenmesi zor. Ama imkansız değil tabiki. Ama yok sevgililerini aldatan ve sürekli o gece klübü bu gece klübü gezen sorumsuz biriyse değil ilişki kurmak ciddi konuşmak bile zor olur. Biraz içeriğini bilmek lazim açıkçası. Güven kazanılan bir şeydir bazı insanlar görünüşte çok güven verebilir ama ilişkide fırsat bulduğunda ne yapacağını bilemezsin. O yüzden deneyip kendin görmelisin.
00 YorumlaBazı erkekler capkin olmasının sebebi ortamdan kaynak zamanında bende öyleydim ama hayatıma giren bir kadın beni baştan aşağıya değiştirdi senin ilk önce kendine güvenmen lazım değiştirebileceğine inandigin o an konuş ama hiç inanmıyorsan konuşma
02 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olduğundan çapkın çünkü kızlar bakıyor
+1 yıl
çapkın erkek, çapkınlığıyla övünmez. hatta hiç çaktırmaz, o yüzden de hakkında kimse konuşmaz bile. her yerde "bu çocuk çok çapkın" şeklinde konuşmalar geçiyorsa ne yaptığını cümle alem biliyor demektir ki böylesine en fazla yılışık denir, çapkın olduğunu sana caktırıyor mu bebegim31 Yorumla
+1 yılÇapkın erkekle ciddi ilişki asla olamaz. Dışarıda sahip olduğu kadına evde kendisine gönülden bağlı olan eşlerinden daha fazla değer veriyorlar ve evdeki eşlerini insan yerine bile koymuyorlar. Evdeki eşlerini damızlık, çocuğunu doğurup neslini devam ettirmesi için kullanıyorlar adeta. Hatta geçenlerde biri bir başkasının eşini tarif ederken aynı şu cümleyi kurdu, evdekine yat ulan deyip istediğini yaptırtırsın! Oğlum dedi. Bu çapkın (gözü dışarıda) olan erkeklerin kısa bir özeti.
20 YorumlaYakın arkadaşlarının tanımıyla içinde bir "it" barındıran, ancak bu iti güven ipi ile sevgi kazığına bağlamayı becerebilen erkektir. Kazık veya sevgi gittiğinde it kaçar malum...
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla kendine güvenmiyorsan, otur oturduğun yerde hiç kaşınma.😃 Yani çapkın erkek ancak severse, seni kaybedeceğini anlarsa çapkınlık yapmaz. Onun dışında işin çok zor yani.
21 Yorumla Yani insanlar değişebilir neden olmasın ki? Sırf çapkın olduğu için sadık olamaz diye bir şey yok ki.
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimsenin dışarıdan içini bilemezsin.
Çapkın olduğunu kendi gözünle görmedikçe herşeyi sorgula.
Yarın öbür gün sana çapkın diyenleri o çocukla kol kola görürsün. İzlersin ancak.10 Yorumla
+1 yılÇok çapkın bir kadın olarak söylüyorum, evet olur. Erkek ya da kadın fark etmiyor. Ne kadar çapkın olursan ol, daldan dala atla bir kere sevdi mi sağlam bağlanıyorsun. Kopmuyor kolay kolay.
116 Yorumla- +1 yıl
Ilgi deliliğin mı var Ve erkeklere güvenmiyor musun
- +1 yıl
Yoksa cinsel arzuların mı fazla
Bana açıklarsan sevinirim insanları incelemeyi seviyorum.
Geçmiş te çok kırılıp aldigin yara hala mı sızlıyor - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim Erkeklere güvenmiyorum doğru. İlgi deliliğinden ziyade şu var, elde etmeyi seviyorum. Birini tavlamayı yani. Tabii ki ilgiyi de seviyorum ama cesur olmak, kesişmek çok hoşuma gidiyo.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
peki bir erkeğe güvenirsen ne olur?
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim çok genel bu ya bu ne? güvenirsem nolur incinirim nolcak
- +1 yıl
nasıl bir erkeğe güvenirsin
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim yav girme bu konuya.
- +1 yıl
Karamel ben baştan beri insanları inceledigimi söylemiştim
Ne soruyim başka
Benim merak ettiğim soru bu
Neyse iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz ama kizların çoğunluğu çapkın erkeği yola getireceğini adam edeceğini zanneder oysaki edemez boşa vakit geçirir onun yerine iyi efendi adama yüz vermez sonra her erkek aynı diye söylenir
10 Yorumla Burda çapkınlığa abazalık felan diyenler olmuş, arkadaşlar çapkın erkek ya da çapkın olmayan erkek diye bişey yok, ilgi çekiyosa adam fırsatları değerlendiricek tabi, ha diyosanızki sadece benim olsun ozaman abazalık diyenlere sesleniyorum abazalığını dindireceksin kimseye bakacak hali kalmıcak, çapkın adam diyosunuz ben zaptederim onun aklını başından alırım diyemiyosunuz. Bu arada dip not ben ÇAPKINIM.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur yolunu değiştir olsa bile ömrünu bitirir sürekli onla mi bunla mi diye diye boşveeeeeer hakedene değer ver 😋
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar tarih boyunca çapkına yavşamıştır. Sadığı taşlamıştır. Bütğn kadınlara yavşadıkları çapkınlarla mutluluklar dilerim. Kadınlar adaletsiz mahluklar olabilirler ama ben kıskanç değilim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Olur yani çoğu erkek aşık olmadigi için capkindir. Sonradan durulursa neden olmasin
23 Yorumla
+1 yılIsiniz gucunuz erkek mk ne azginsiniz bi bitmediniz
20 Yorumla
+1 yılOlur bence velev ki benim ilgimi hep çapkınlar çekiyo
20 Yorumla
+1 yılGit konuş bence, tecrbüe olur.
(Arka planda hüpletilen türk kahvesi sesi ve fiskos masası önü fonu vardır)00 YorumlaSenin yerinde olsam ugrasmam bile sevmem ben de takilirim dersin bi bakmissin asik olmussun riske almaya gelmez bosver sal gitsin
00 YorumlaZaten amaç düzdrmk tr kadının ciddi si ne oluyo. Sokak itinden eve bekçi olmaz bu degişmez düzdürrek zevkini alırsın bunu kimse engellemez
00 Yorumla
+1 yılÇapkınsa zor belki bir ihtimal kalbini çalar kendine aşık edersen o zaman istediğin ilişki olabilir ama o zamana kadar çok şey gider...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ciddi ilişki kurmayı bırak iki düzgün muhabbet edemezsin o tarz insanla. Aklı fikri sürekli farklı konularda olur.
00 Yorumla
+1 yılÇapkın olan erkekler çok ilgimi çeker benim gibi o da çünkü.. Ama kesinlikle ciddi bir ilişki için düşünülemezz.. Aşık olduğunda sadakatli ise belki
01 YorumlaYakışıklı diye basit heriflere ölüp bitmeyin. Totoları kalkıyor sonra. Yollu denen kızdan ne farkı var şimdi bu herifin? Basit insan basit insandır cinsiyeti fark etmez. Kolay elde edilen, herkesin elde ettiği şeyler de değersizdir.
31 Yorumla
+1 yılYakışıklı adam sonuçta istediğini yapar. Kabul etmek zorundasın.
10 YorumlaOluyor ama çok kıskanç yapıda biri için dünya zehir olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılmilletin ne dediğine bakma bu hayatı siz yaşıcaksınız
10 Yorumla
+1 yılDizginleyebilirsen olur, şahsen beni dizginleyebilecek kız çok azdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. sana bakan başkasına da bakar çapkın bu değil mi :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Kizlaaar kizlar.. ne çok seviyorsunuz hayal kurup aldanmayı!
10 Yorumla
+1 yıltabi ki de olmaz böyle bir şeyin tartışması bile yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılFiziksel capkınsa sorun olmaz.. duygusal capkınsa iflah olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki de olmaz. Çapkın ve ciddi aynı cümlede bile kullanınca tuhaf oluyor.
00 Yorumla
+1 yılasıl olay bence şu yakışıklı olmasa o kişi abaza derdiniz abaza biriyle ciddi ilişki olur mu diye sormazdın yakışıklı olunca çapkın oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi herkes herkes için bir şey söyler ama sen gözünle şahit oldun mu? Bence gözünle şahit olmadan bilemezsin. 2. olarak eğer gerçekten çapkınsa biraz zor gibi şekerim ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılÇapkınla olur esas ciddi ilişki, ne güzel işte kadın ruhundan anlar
00 YorumlaTakılma böyle şeylere gerçek aşkı bulunca bırakır sen şansını dene
00 Yorumla
+1 yılGözünü ve kalbini bağlarsan her türlü senindir. Ama o iş kolay olmaz çapkın sonuçta
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünülmez bence adı üstünde çapkın bugün sana yarın başkasına 😏
00 YorumlaErkek yapınca çapkın, Kadın yapınca o_rospu olur :d
00 Yorumla
+1 yılEğlence erkeği kimseyle ciddi ilişki düşünmediğinden olmaz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Valla benim kadar çapkın erkek yok derdim aşık oldum evet ama çabuk soğudum
02 Yorumla- +1 yıl
İlk zamanlar çok iyiydik sonra eski sevgilisi olayın içine dahil oldu adam buna takmış tabi bu istemiyor onu ama sürekli bir yerlerde karşımıza çıkıyor bir kaç defa uyardım hatta çok ileri gitti kafasına silah bile dayadım baktım olmuyor yordu bu olaylar beni iyice kesip attım
+1 yılTek bir erkeğe bakarak söyleyeceğimiz bir durum değil insandan insana değişir ama zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Neyi kaybetmeye hazır olduğuna bağlı. Değer mi sence şansımı denemek verebilirim dediklerine?
022 Yorumla- +1 yıl
Çapkın değilde sabahtan aksama kadar disardysa sana ara ara yaziyosa musait oldugunda eve geç gelip 12 den sabaha kadar seninle konusuyo nedir peki
- +1 yıl
Bi erkek neden sürekli konuşmak istemez
- +1 yıl
Ve disaridadr
- +1 yıl
Erkeklerle oturuyorlar biliyorum fakat bana zaman ayırmıyor cok
- +1 yıl
@Feyzanuuuurr çapkın değil de çapkın takılan sap olma ihtimali nedir?
- +1 yıl
Çapkın da takılmıyo çevresindeki herkes biliyo sevgili olduğumuzu
- +1 yıl
Anlatiyo bazen
- +1 yıl
Ailesi biliyo
- +1 yıl
@Feyzanuuuurr şunu sor kendine: Seni kaybetmeye göze alır mı?
Sorunun cevabı evetse yapacak pek bir şey yok, korkunun ecele faydası yok. Biraz harbi kız triplerine girmen lazım. - +1 yıl
Kaybetmeyi göze almak derken mesela şu an ayrıyız fakat beni heryerden engellemisti ailevi bi durumu oldu ve yazdm mesaj attm benden engeli kldrms ve bana ait olan herseyi saklıyor sevgili istemediğini kızla işi olmadığını herseyden sıkıldığını söylüyor oyun bağımlısı mesela artk oyunu bıraktı çünkü ailevi durumlar yüzünden kafası karışık annesinin 2. Evliligi ve geçenlerde yine ayrıldılar aileleri psikolojik bi durum olabilirmi kafa dağıtmak için sürekli arkadslaryla oluyo olabilirmi bugün net bisey söyle dedim bana yine sevgili olursak aynı şeyleri yasiyicaz ben eve geç geliyorm disardykendr sana pek yazamıyorum diyor hiç kız arkadaşı yok konuştuğu
- +1 yıl
Kalbini çok kırıyorum sana zaman ayıramıyorum diyo üzgün emoji atiyo
- +1 yıl
@Feyzanuuuurr ooo durum onun tarafında çok farklı o halde. Kesinlikle zaman tanımalısın. Gerçekten hoşlanıyorsan bekle ve zaman tanı. Kafası biraz dağıldığında, gerçekten seni halen seviyorsa emin ol ilk koşup sarılacağı sen olursun.
- +1 yıl
Seviyorum diyo sen sevmiyorum sanıyorsun diyo ama böylesi daha iyi seni üzüyorum diyo kafam çok karışık bu aralar diyor
- +1 yıl
Benim kızla bi isim yok dışarı çıkıp oturdgm kişileri takldgm kişileri biliyossn zaten diyor
- +1 yıl
İstediğin zaman atıyorum kim varsa yanımda diyor
- +1 yıl
Sence gün içerisinde ideal konuşma kaç saat
- +1 yıl
Ya seviyosan neden istemiyosn saçmalık sevmediğimi sanıyorsun diyosun seviyosan niye istemiyosun yazdım kararsızım yazdı bana
- +1 yıl
@Feyzanuuuurr günlük hayatına etki etmeyecek kadar olmalı. Boşsa bi işi vs yoksa 2 saat mantıklı gibi, whatsapp vs den. Ama işi gücü varsa 20-30 mesajdan ötesi kafa şişirmek olur.
Sen bence de sal biraz çocuğu panik yapma. Boğarak iticileşme ona karşı. - +1 yıl
He ben ozmn çok sıkıyomsm 7 8 saat konusyodk daha fazlasida oluyodu
- +1 yıl
@Feyzanuuuurr yuh. Başka sözüm yok.
- +1 yıl
Ama gündüzleri konuşmadıgmz için beraber online oyun falan oynuyorz
- +1 yıl
Görüntülü falan konusyrz
+1 yılÖn yargılı olmak istemiyorum ama kendin diyorsun çapkın erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Ve be şahsen çapkın erkeklerden nefret ederim
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Olduğu gibi kabul etme gibi bir yaklaşımın olursa sorun yaşamazsın.
00 Yorumlakendine güveniyorsan konuş yoksa kaçarak uzaklaş...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklermi çapkın kızlar o kupayı kazandı geri vermez artık 😂
00 Yorumla Ooo çok tehlikeli çünkü çapanlar sevgi bilmez çiçek böcek gezer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkekleri de dizginleyen kadınlar var elbette
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbazalığın kibarca karşılığı çapkınlık işte anla ordan :))))
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Brt34 hayırdır kuyruğuna mı bastık:))
- +1 yıl
@Brt34 abazanlik dindirilebolirmi
Ala ala
🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılSonunda durulduysa ve aileye önem veriyorsa olabilir
Peki çapkın kadınla düzgün bi ilişki olur mu02 Yorumla- +1 yıl
Bence yine aynı kadın için de geçerli durulduysa olur diğer türlü zor
- +1 yıl
@elisaakaya kadınlarda duygusal bağ kolay kopmuyor sanki o yüzden geçmiş aklının bişe köşesinde kalıyor bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılOpmaz inanki doger kizlardan farkin yoktur gozunde kullanip atar senide bunlar boyle degismez guvenme , iki guzel sözcükle kandırmaya çalışır
00 Yorumla
+1 yılCopkon doyo doyom oldom ya birakin bu işleri
Bi kisi sen tanırsın başkası deyil sen karar verirsin banada çok yaptilar bakiyolar instadan profile haaa bu kesin çapkın yaa geçin bu işleri ARTIK ya asin kendinizi00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam