atıyorum hayatının aşkını bulsa ve çok sevse çapkınlığı bırakırmı? Erkek evlilik sonrası değişirmi
Değişir
Değişmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer atıyorum hayatının aşkını bulsa ve çok sevse çapkınlığı bırakırmı? Erkek evlilik sonrası değişirmi
Şöyle her şartta ve koşulda sadık kalabilen bir erkeğin cazibesi dururken niye arsız bir çapkın adam olur mu diye uğraşayım? Çapkınlık bana göre huy, ve can çıkar huy çıkmaz sözünü de hatırlatayım. Bazı insanlar tek kişiyle yetinemez, çeşit sever, ilgi sever.. uzak durmak sağlığımız için önemli bir husus
Değişmez diye düşünüyorum. Bu yüzden kimseyi düzeltmeye çalışıp kendi hayatımızı da mahvetmemeliyiz, böyle insanlar yüzünden kendinimizi yormamalıyız. Bunun için uğraş verirsek çok büyük ihtimalle tüm çabalarımız sonuçsuz kalacaktır. Sadece buna değmeyecek biri için zaman kaybetmiş oluruz. Ve zaman yanlış kullanılamayacak kadar kısa ve değerli.. ✨
Ihıhh düzelmez. Bak düzelecek şeyler vardır, düzelmeyecek hep aynı kalacak şeyler vardır. Bu tip erkekler düzelmez, düzelmiyorlar. Bunlarla ciddi ilişki düşünüp kendinizi yıpratmayın plss
Çapkın bir adamın bu hasletinin törpülenmesi; ilişki yaşadığı kadının özverisi, cinselliğini doğru ve etkili bir şekilde kullanması ve keskin strateji ile erkeğine yaklaşması ile mümkündür, aksi takdirde bahse konu erkek yine çeşitli maceralar peşinde koşup savrulmaya devam eder
Cevap
52Cevap
Düzelmez
Evlenmez ki. İşyerinde öyle bir çocuk var, benim yaşıtım. Her işe yeni insanlar gelince mutlaka bir kıza aşık oluyor, yürümeye başlıyor. 🤣 Bana da bir şeyler hissetmiş ama yüz bulamadı tabi. Çok lay lay lom geliyor, işini düzgün de yapmıyor. Hiç evlenme potansiyeli görmüyorum onda. Normal özel hayatında böyle bir insansa bile işyerinde davranışlarını kontrol etmesi lazım yani..
Değişmez. Erkekliginin onaylanmasına ihtiyacı var. Bazı erkeklerde bu cinsel arzulanma isteği çok yüksek farklı başka kadınlardanda begenilmek istenmek arzulanmak istiyorlar yoksa kalkmıyor. Cinsel yönden evet begeniliyorum diyecek. Hepsi öyle değil sanırım. Birçok ünlülerin bile evlilik dışında çocukları ortaya çıkmadımı kim bilir daha kaç kez onla bunla yattılar kendilerini daha seksi daha erkeksi hissetmek için
İnsanlar çapkınlığın geçici bir durum oldugunu düşünüyor. Sanki aşık olamamışta , eğer aşık olursa düzelirmiş gibi. Çapkınlık bir karakter özelliğidir değişmez. Çapkın bir erkekten ne eş ne sevgili olur. terapiste bir bilet kazanılır anca. Hele birde ikizler ya da balık burcu ise ciddi anlamda sorundur.
Asla değişmez Aynur can çıkar huy çıkmaz derler boşuna mı söylüyorlar bunu eğer uğraşmayı gözün alıyorsa bu yola gir derim aksi takdirde kimseyi değiştiririm diye yola girme bu seni hem çok üzer hem çok yıpratır
adam affedersin artık yalama olmuş açılmış o bu saaten sonra durulmaz senle beraber zannedersin sadece seni görüyo zannedersin o arka planda 3 4 kişiyi götürmüştür sakın güvenme öylelerine çok üzülürsün samimiyetimle söylüyorum
Bir insan 7 sinde ne ise 70 şine de aynı yanlış bişe çapkınlık evlilikte yuva yıkmaya bire bir insanları üzmekten ve yuvayı yıkmaktan başka bir işe yaramaz
Çok basit hep çapkınlık yaptığı için alışmıştır. Erkek evlenince belli bir zaman diliminde gerçekten çok değişiyor ve değişmeyen de hiç görmedim çevremde. Umarım vardır
Kişiye bağlı, belki de çapkın olduğu için ve ne istediğini bildiyi için, genellemelerden biri gibi görmediği birini kendinden fazla bile sevebilir..
Çapkın bir erkeği ancak zeki bur kadin yola getirebilir
Bu çapkın erkeği fena halde çarpacak ve başını döndürecek bir kadın dize getirebilir
Ben hiç bir erkeğin ıslah edicisi değilim hepsi benden uzak olsun dünyada cinsellikten ve erkeklerden çok daha güzel konular mevcut şükürler olsun.
@aynur1579 , Kalbine temas edebildiysen uslanacagını düsünüyorum ;)
@aynur1579, Bence o hala senin canını çektirmenin derdinde! Sen kendi ayaklarınla Ona gideceksin, o seni doya doya... yapacak ve sonra da sana yol gösterecek gibi görünüyor :/
Sırf seni etkilemek için değişik değişik ( yani kalitesiz ) kızlarla senin karşına çıkıyor ve onlara cinsel temasta bulunuyor ( öpüyor - sarılıyor vs ). Sen ona vardığın zaman seni çekmeye çalıştıgı şeylerle sana yaklaşacaktır... Yani öpecek koklayacak tadına bakacak! Erkek işte :/
Senin dediğin gibi eli ayagına dolanan birisi, senin karşında degişik kızlarla öpüşüp elleşmeye ce cesaret edemez,
Kafayı takmış sana... Seni bir şekilde kendine çekmeye çalışıyor... Ama doya doya tadına bakıp gitmek için ama kalıcı olmak için ama kalıcı olmak isteyen birisi ''güvensizlik aşılayan'' bir yöntemle yani farklı kızlarla seninkarşına geçip elleşip öpüşmez bunu da bilmelisin!!!
Erkek asla çapkın hovarda zampara değildir!!! Kadındır zira! Kadın hayır derse konu bitmiştir yırtınsan yalvarsan da bitmiştir olay
Zaten çapkın dönemlerindeyse değişmez. Ama artık doyduysa kadına kıza ve gerçektende partnerini çok seviyor ciddiyse değişir
Huylu huyundan vazgecmez ama dünyaları değiştirecek bir kadına karşı belki 😂
İmkansız değil ama çok zor
Huylu huyundan vazgeçer mi ya da nasıl?
Bir fıkrası vardır onun köpek ile ilgili bilirsin onu.
değişti değişti bebek gibi oldu hanımcı sevgilim benim love youuu.
Çapkın erkeğin hayatının aşkı olmaz ulaşamadığı olur bir anda buz gibi soğuyabilir
Çapkınlık bir hastalık ama tedavisi zor be uğraşma
Ah şu kadınlarda ki ben düzeltirim hevesi 🤣🤣🤣🤣🤣
Ah şu erkekler de ki her kadınla olma hevesi😒
@onlyteenage erkek bedeni bize bunu düşünme hevesi vermiş ama kontrol edebilen de irade vermiş :)))
Çok kadın çok erkek , aidiyeti öldürür bunu bilen seçici oluyor merak etmeyin
Ahh şu "erkekler de irade" dediğimiz şey ne zor bulunuyor bu zaman da haberin var mı?😌
@onlyteenage evet en az kadınlar daki aidiyet duygusu kadar nadir 🤣🤣🤣🤣
Aidiyet duygusu karşı da ki kişiye bağlıdır. Sahiplenen ve koruyan kişilerin yanında aidiyet duygusu oluşur😌
Ait olmak istemediğiniz kişinin sizi sahiplenmesini korumasını istemezsiniz
Aidiyet bir seçimdir:))) lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim sandıklara sahip çıkalım,😄😄😄
Herkes evcil hayvan sahiplenir gibi kizçelere saldıracak yoksa
Sizi sahiplenen de çıkar elbet bir gün üzülmeyin bu kadar 😂😂😂😌
@onlyteenage üzgün olduğumu nerden çıkardınız :)) sahiplenmek erkeksi bir duygudur
Yoksa kadınlar aidiyet , bizler sahiplenme arardık
Hayali bile kötü kadında geniş omuz arayan göğsüne yatmak isteyen , kadının soyadını almak için koşturan erkekler , erkeğin ihtiyaçlarını karşılayan koruyan kollayan gözeten teselli eden çalışan didinen kadınlar🤣🤣
Dünya tersine dönmüyor hanımefendi , akışa karşı yuzmeyin çok yorulursnunz :)))
Akışa kapılalı çok oluyor, boğulmak üzereyim😅😂😂
@onlyteenage farkettim yüz yıl önce olsaydı, dişi don Kişot siz olurdunuz :))
Can simidi atabilirim, susamlı mı olsun sütlü mü 🤣🤣🤣🤣🤣
Benimkide kart zamapra yapacak bişey yok
it ürür kervan yürü güneş doğar bunlar durmaz aynı kedi misali 1 Mart farklı diğer Mart farklı biri.
Feriti diyorsan sürğne sürüne düzeldi demekki erkolara böyle yapmak lazım😂
Baştan tanıyın, değiştirmeye çalışmayın yuva kurmak bu kadar basit değil
Düzelmez, karakterinde o varsa evlense bile düzelmez alışmıştır çünkü,
Değişeceğine asla inanmam o yüzden duygusal bağ kurmaktan koşarak kaçarım...
O tip erkek/kadın anca her şeye doyduktan sonra dediğin hale gelir
çapkın erkek yoktur, elinde tutamayan kadın vardır :)
Hmm kıskandırmaya çalışmış ve başarmış sanki 🙂
Sayın soru sahibi; aşağıda yanlış kişiye yanlış mesaj attım. Çok ayıp oldu. Nurcenet nickli kışinin yorumunun altindaki yorumlarimı silersen sevinirim. Tamamen karıstırmışım. Kendisinden de özür dilerim.
Eğer bu niyetle evliliğe atılacaksan hiç bulaşma derim. Sana değişmiş gibi davranır, perde arkasında yine çapkınlığına devam eder. Ruhun bile duymaz.
kim kim olursa olsun değişmez erkek kadını kadın erkeği nasıl değiştirir bilen çıkmadı daha.
Çok güzel soru
Eğer bir erkek ait olabileceği kadına rastlarsa çapkınlığı bırakır
bence denemeden bilemeyiz tabi ki ama olmaz asla geçmez yaniii
Belli bir süre belki durulur ama insan neyse odur sonra yavaş yavaş eski haline döner. Yanındakıni çok sevıyordur amenna ama bu da kanında var.
Özünde neyse odur değişmez
ferit fotoğrafı çok manidar olmuş ozaman deli olması lazım bizimkinin ama yok safcık sadece sevdiği kadını bulamamaış onuda beni buldu.
düzelmez boşuna şöyle erkeklerden medeyt beklemeyin
İlk. basta değişir gibi zannedersin ama eninde sonunda gerçek kişiliğine geri döner bu olay hiç şaşmaz. Tecrübeyle sabittir
denendi tescillendi onaylandı cidden şerefsiz oluyorlar büyüünden. o yüzden saf temiz aile çocugu şart.
farit gibi biri ise hele hiç değişmez aynı bıklar aynı bıkkk.
ölüyü mezardan çıkarıp diriltebilir misin aynı şey hiç bir farkı yok.
Huylu Huyundan Vaz Geçmez Aşık olsa bile Bir süre Sonra sıkılır evlense bile aldatır İki iki dört.
Erkek yaratılışı gereği hep ister, kadın seçicidir
kesinlikle değişmez cidden bu şerefizliği yapana da 2 çift laf bile edilmez.
İlk başta değişmiş imajı çizer güven kazandırır ilgi verir ama asla değişmez
Çünkü kişi ciddi olarak karar vermiştir, o yüzden doğal olarak anında değişir.
yaşar ne yaşar ne yaşamaz misali ölü bir kalbi canlandırmak gibi bir durum.
değiştirdim canım ya madamına sadık bir erkek oldu. şimdi kız görse kafaını çevitriyor.
, zorlansa da değişir net.
Düzelmez çapkınlık yapmaya devam eder?
Değişen de oluyor değişemeyen de.
Göle maya çaldıgında yoğurt oluyor mu 😀
Çapkın erkek değişmez
Değişir dedim ama vazgeçtim hiçbirsey değişmez
Yalı çapkını diye okudum tövbeler olsun
değişmez kurlalar vardır
Denemeden bilemezsin bunu
Değişmez insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Alışan kişi düzelmez kadın erkek farketmez
kişi, den kişiye değişir.
aslaaa düşündüğün saliseye yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?