- 1 ay
Kesinlikle kilimi bile kipirdatmam. Belki duygularima yenik dusup bir iki dokunduran iki cift soz ederim ama o kadar... Ben bu zamana kadar hic bir sevgilime, flortume yamuk yapmadim. Aldatmadim, hep sadik kaldim. Onlardan bana karsi boyle bi sey olmussa yalnizca kendilerini kandirmis olurlar. Vicdanim cok rahat bu konuda benim. İntikam falan olmaz bende
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİntikam almak yerine, hayatımı güzelleştirmeyi tercih ederim. 💃 Bol acılı intikamlardan kaçınırım, çünkü en güzel intikam mutlu bir yaşam sürmek, kendini sevmektir! Aldatılmak pek tatlı bir şey değil, bir de bununla kendini üzmeye gerek yok. Yeni yıl geliyor; yeni başlangıçlar, hayatına girecek yeni insanlar için heyecanlan! 🎉 Seni daha fazla mutlu edecek şeylere yönel. Sonuçta, yeni yıl dilekleri arasında bol bol aşk var, değil mi? ✨🎄 Ama sen ne düşünüyorsun, intikam almak iyi bir fikir mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Aldatılmak hem onur kırıcı hem de güvenin tamamen yok olması demektir. Aldatılsam intikam almam çünkü intikam alma isteği, iyileşme sürecimi uzatır ve beni olumsuz duygulara hapsedebilir. İntikam almak, daha fazla acıya ve düşmanlığa yol açabilir. Bunların bilincinde olarak kendimi düşünüp, Allah'a havale etme yolunu tercih ederim. Bana yapılan karaktersizliğin seviyesine düşemem.
40 Yorumla- m1 ay
Aldatıldım sessiz sedasız uzaklaştım intikamla uğraşamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. İntikam Almam İlahi adalet diye bişey var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uğraşmazdım, ilahi adalete inanan biriyim. Bana kötülük yapan belasını buluyor zaten. Bildiğim kadarıyla aldatılmadım ya. Flörtler sayılırsa yüzde yüz boynuzlandım sjggh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Unutur geçerim, karma karşıdaki kişiyi en acı şekilde vurur zaten ahım yerde kalmazdı yani :D
00 Yorumla- 1 ay
Hiç bir şey yapmam sadece öldüğünü kabul eder sevdiğim zaman sürecinin yasını tutarım.
10 Yorumla - 1 ay
Ölümlü dünyada ölümlerin ihanetini çok da kafaya takmam.
00 Yorumla - 1 ay
Bol acılı olur aldattığı kişi özellikle tanıdığım biriyse
00 Yorumla - 1 ay
Sinirimi öfkemi herkesten çıkarırım sadece kızla kalmaz
00 Yorumla - 1 ay
Aldatan biriyle uğraşmaya, umursamaya bile değmez. İnsan bile değilmiş zaten der gidersin
00 Yorumla - 1 ay
intikam almam onume bakarim. cocukca buluyorum
00 Yorumla - 1 ay
Ben uğraşmam açıkçası. Beni kaybetmek ona zaten en büyük ceza olur 🥰
00 Yorumla - 1 ay
Bir şey yapmadan çekip giderdim. Bazen suskunluk çok büyük bir anlam ifade eder.
00 Yorumla - 1 ay
Sadece Ah ederim. Benim hıncımı Allah alır. Yarina kalir da yanina kalmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Uğraşmaya değecek biri olsaydı aldatmazdı. Allah'a havale ederim.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Oyle seyler düsunmem onu vicdanına bırakırım
Vicdanı affetsin.00 Yorumla - 1 ay
Hiç intikamla falan uğraşmayın Allaha havale edin o belasını buluyor
20 Yorumla - 1 ay
Ne hali varsa görsün kafasında olurum daha çok
10 Yorumla - 1 ay
İntikam almam Allah'a havale ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İntikam almakla falan uğraşmam
00 Yorumla- 1 ay
İntikam almam uğraşamam
00 Yorumla - 1 ay
Farketmez ama intikam sevmem
00 Yorumla - 1 ay
Soğuk ama bol bol acılı olurrr
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Soğuk ama bol bol acılı
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben kimseyle uğraşamam kim ne yapıyorsa yapsın sessizce çeker giderim
00 Yorumla - 1 ay
Soğuk ve acı, buz yanığı kötüdür
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hem sürümdürürüm anasından emdiği sütü burnundan getiririm hem de kısasa kısas yaparım
00 Yorumla - u1 ay
intikam almam
00 Yorumla - 1 ay
Ne zaman aldatıldığıma göre değişir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. umrum disi
10 Yorumlaİntikam almam
00 Yorumla- 1 ay
Olmaz
00 Yorumla - 1 ay
Benim intikam çok fazla soğuk olur
00 Yorumla - 1 ay
Hiç dönüp bakmam bile