Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz içim sinmiyor ve lütfen olgun olan birileri cevaplasın?

Sevgilime çok güveniyorum öncelikle. Ve bir günkü olayimi anlatıcağim. benim hattım olmadığı için Instagram üstünden sadece yakınlarımla konuşuyorum. 2 Gün önce evde ailemle siddetli bir tartışma yaşadım ve komşuma gittim sadece dostuma ihtiyacım vardı yani onun gelip beni arabayla almasını istiyordum çünkü aile olayı büyüyecekti arkadaşım bir türlü Msjima bakmıyordu işi vardı galiba o sıra. sevgilime ailemle olan şiddetli tartismamizi söyleyip oda ailemi tanıyor bana dediki senin hattın yok ver dostunu arayım hemen çabuk gelsin kapina alsın seni. en son aradı arkadaşım hemen geldi. Tabi o sırada sevgilim kız arkadasimin ibanini istemiş demişki hava soğuk bir şeyler al yani bana. İşte para yollamiş sırf benim için yani. Tamam olan oldu o gün bitti güvenli geçti. Şimdide benim ailem baskıcı ve instagramimi hep silip geri yüklüyorum çünkü izin vermiyorlar kullanım diye. Şimdide Instagram'da sorun var girişte yapılmıyor ulaşamıyorum annemin telefonundan yazdım arkadaşıma sevgilime yazsın "ınstagrama giremedigim için ona yazamiyormusum" diye haber etmesini istedim sevgilimde teşekkür etti bu kadar ama şimdi annem duydu bunu ve bana o kadar şey diyorki nasıl verirsin nasıl güvenirsin hemen arkadaşına diye nasıl verirsin numarayı bak benim dediğim olucak çok kötü şeyler olucak diyor napicağim ben içim sinmiyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum 2 saattir annem haklimi ya da haklı olucakmi en yakın arkadaşım dediğim 5 yıllık dostum napicağim ben
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilim başka şehirdeydi o sıra..
Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz içim sinmiyor ve lütfen olgun olan birileri cevaplasın?