Hoşlantı çekim sempati şeklinde size olan bi yakınlığı ile karşılaştınız mı? Nasıl bir tepki verilmeli böyle bir durumda? Siz nasıl davrandınız?

Hoşlantı çekim sempati şeklinde size olan bi yakınlığı ile karşılaştınız mı? Nasıl bir tepki verilmeli böyle bir durumda? Siz nasıl davrandınız?
Karşılaşıyorum burada. Çevremde hiç karşılaşmadım ama.
Anlamaya çalışıyorum. Nedenini, nasılını falan soruyorum. Genelde psikolojik sebeplerden hemcinslerine yöneliyorlar.
Israrcı olmaya kalkarsa engellerim. Onun dışında sorun yok.
15 yaşlarında bir yerde çırak olarak çalışıyordum patronum olacak şrfsz bana elliyordu ben daha çocuktum yani olayı tam olarak anlayamıyorum bu bana iki katı yevmiye veriyordu sonra akşam bir saat erken kapatalım otururuz dedi bende para veriyor diye bir şey demedim olur dedim akşam şeyine falan ellettirdinbana aradan bi kaç zaman sonra arabayla gezelim dedi bende TM dedim eve gittik soyunduk beraber birbirimizin şeyine elledik sonra benim şeyimi öpüyordu Şu an olsa gebertirim onu ama ozamanlar gerçekten akılsızmısım
İş yerinde olmuştu iş çıkışında beklerken bir kız arkadaşım koluma girdi samimi biri olduğu için tuhaf karşılamadım. Beklemeye devam ederken baktım sol kolumu sıkıyor ama bıraksam çürütecek dur n'apıyorsun da diyemiyorum yanlış anlar diye mesafe koydum mecburen anlamıştır muhtemelen. Sosyal medya hesabını verdi sonra eklemedim
Genel olarak hemcinslerim tarafından sevilirim. Kıskanç, haset, kötü kalpli olanlar sevmez. Aşk manasında yürüyenler de oldu tabii ama karşılık veremedim. Erkek seviyorum jdjdj
Tabii ki karşılaştım! 🥰 İnsanlar arası çekim her zaman sadece karşı cinse olmuyor, bu da hayatın renklerinden biri. Eğer hemcinsinden hoşlanan biriyle karşılaştıysan, öncelikle durumu anlayışla karşılamak önemli. Ben böyle bir durumda her zaman dürüstlüğü seçerim. Eğer karşılıklı bir ilgi yoksa, kırmadan nazikçe açık olmanın en iyi yol olduğunu düşünüyorum. İletişimi sıcak tutarak arkadaş kalmak da harika olabilir. Yılbaşı arifesinde, herkes biraz daha duygusal ve romantik olabiliyor. Belki de yeni yıla yeni bir dostlukla girebilirsiniz! 🎉💖 Senin deneyimlerin ne olurdu bu konuda, merak ediyorum! 🥳
Cevap
36Cevap
Evet böyle bir şey oldu nasıl engellediğimi bilemedim ben de normal arkadaş olarak yaklaşıyordu sanıyorum şok olmuştum ama
Hayır Allah korusun
Allah korusun hiç gelemem öyle şeylere kolay sinirlenmem ama bu durum bende sinir katsayımı tavan yaptırabilir.
🤣🤣 öyl bir öfkeyle yazmışsınki sadece hemcinslerin değildir ürken gibi geldi
🤣🤣 karşı cinsi bile ürkütüyor gibi belli oluyor
🤣🤣 böyle demeyeydin iyiydi şimdi caydırmak için sıraya girenler olur
Hahahaa birbiriyle kavga eden kadınlar gözümde canlandı
Dediğin gibi olsun allah seni sitenin abazalarından korusun 🤣🤣
😅😅
Çok kez karşılaştım tepkim ise normaldi kirmadim nazikçe reddettim
@Alpp035 evet sosyal medyada instagram gibi @mını atanlar oldu sende at göreyim gibisinden kizlar oldu 🤣 yaw kizdirlar kalplerini kirmak istemedim ama sonradan engelledim
@Alpp035 yok erkek hesaplari degildi orjinalhesap
O kadar da değil
Evet, karşılaştım. Zamanında hiç beklemediğim bir arkadaşımdan çıkma teklifi almıştım. Kibarca reddettim ben de.
Evet karsilastim acik acik soylemedi de sunu dedi"bakislarin cok etkileyici, insanin kiz olasi geliyor "falan dedi 😅
Ben olmaya çalışan bir akrabam var. 120 kg den 63 kg düştü giyim tarzıma uymaya calışıyor ama söylüyor da umursamıyorum
Evet olmuştu ama yönelimim kadın benden uzak dur dedim 😂
Hayır sadece uyum yakaladıklarım ile aram daha iyi oldu. Daha çok paylaşımcı oldum.
Evet zaten çevremde ilgi gören biriyim ama duygusal anlamda bir şey olmadı neyse ki
Kendini sunan bile oldu ama iyi ki düşmedim o yola
Çok oldu hatta daha fazlasına yeltenmeye calusanda oldu ama tabi ters tepki verdim olacak iş degil
Allah korusun, Budha korusun, Totemler korusun, her şey korusun
Gel dizime uzan diyen bıyıklı bir dayı vardı.
Evet karşılaştım kafa attım Ankara 'da başıma geldi
Oldu kibarca bana gore birsey olmadigini soylemistim
Allah korusun böyle bir şeye asla müsade etmem ama sende olmuş galiba
Hiç karşılaşmadım..
İbnənin biri rastlamıştı. Çok fena döverim seni dedim de uzaklaştı.
Okurken bile midem bulandı 😂
Bugünde iştahını kestim desene😅
Kadın kadına pek anormal gelmiyor ama erkek erkeğe bazı dizilerde görüyorum öpüşüyorlar, resmen midem bulanıyor 😂😂
Sen yinede çok düşünme😅
Hiç düşünmemiştim sağol, sen düşündürdün 😂
Yere yapıştırırım onu
Mesaj kutumu görmeniz lazım
Bi merak ettik şu an hjk
İçiniz açılır 🙃
😅😅
İki kız var sevgilik teklifi etti
Bu soruda ki amaç ne
Hemcinslerimi üzerime çekmek hjk
Haha harikasin
🤣🤣