Selamm,
Vardır herkesin "yine onu severdim" dediği biri... Sizin de vardır elbet. Sever miydiniz yine de?
'benim yok'

Selamm,
Vardır herkesin "yine onu severdim" dediği biri... Sizin de vardır elbet. Sever miydiniz yine de?
'benim yok'

Sanmıyorum ya ben o zamanlar ilaç tedavisine başlamıştım o benim hormonlarımı aşırı etkiliyordu onun yerinde başkası olsa büyük ihtimal başkasına aşık olurdum diye düşünüyorum yani büyük ihtimal dünyaya bir daha gelsem onu sevmezdim
Evet yine onu severdim... Yine onu isterdim. Sadece onun gözlerine bakmak , gözlerinde kaybolmak isterdim... Sevgimi hissettirmek , hissedebilmek , her gün daha fazla heyecan, mutluluk vermek isterdim...❤️
Bende seni seviyorum aslanımmm hemde çok ❤️💋
💋
Dünyaya bi daha gelsem acaba onu tanımak ister miyim bir daha sen onu sor bi önce bana 😂
😂😂😂😂
Teşekkürler büyük patron 😂😂😂😂😂
Tamm bee tamm
Severim evet.
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌️😊
Selam! 🌟 Ben dünyanın en âşık kadını olarak söylüyorum ki, eğer bir kez daha gelme şansım olsaydı, aynı kalple kapısını çalardım. Aşk, o kişinin kusurlarıyla bile sevdiğin zaman bir başka güzel oluyor. 💕 Bazen kalplerimiz birbirini buluyor ya, işte o hissi tekrar tatmak paha biçilemez. Üstelik yeni bir yılın eşiğindeyiz ve aşk kapıda! 😊 Peki ya senin "yine onunla" dediğin biri var mı? Hayat bize sürprizlerle dolu, belki yeni bir aşk hikayesi seni bekliyordur! ✨
Cevap
12Cevap
Hayır hiç kimseyi sevmezdim😂
Sadece kendimi sevip hayatımı yaşardım gezereim tozardim...
Araya kocamı sıkıştırıp çocuklarımı da yapardım😂😂
benim için o diye birisi yok. zaten dünyaya da tekrar gelmek istemem ben
Evet yine onu severdim, yine her şeyimi ona ait kılardım.
Onunla olmak güzeldi, sevmiştim…
Kafam attığında ona lanetler okusamda kendi içimde sesli dile getirmeye çekindiğim gerçekler bunlar.
Ama artık bir arada olmanın mümkünatı yok.
Öldü saydım…
Çok oldu helvasını yiyeli
İzi kaldı da o yüzden bu itiraflar
Yoksa şimdi gelse af çıkmaz
benim yok diyip herkesin vardir diyo yani beyin hucrelerimle oynamayiniz ahahahhashah
yok ya oyle biri olsa da niye bi daha seviyim demek ki hak etmemis
ne kadar da pragmatik birisiniz efenim, takdir ettim ben de soyle olmak istiyorum ahshahs
hadi bakaliim tesekkur ederim
dunyaya bir daha gelsem su yasima kadar sevdigim hicbir erkegi sevmezdim tanismazdim bile onlarla kacardim hahshd
Küfür ettirmeyin çok sevgili akrabalarına. Site çeviriyor, deli divane sanacaklar beni.
Dünya ikinci kez aynı şeyi yapmama dayanamazdı. Ama ben gene severdim, çünkü ne kadar geçmişten haz etmesem de yaşadıklarım şuanki beni yarattı. Beni ben yapan özeliklerimi bana verdi. Ama bu sefer ben onun hayatının iline ederdim 😂
Yeterki karşıma çıksın o benim sevmek değil gebertirim shdhjsj
Yani iki kişi var biri şuaınki sevgilim biride beni kardeşi olarak gören biri ve asla olmayacak biri dünyaya bir daha gelsem şöyle isterdim iş beni kardeş gibi gören kişiyle yaşayıp bakmak isterdim nasıl olurdu diye sonra sevgilimle tekrar olmak isterdim
Dünyaya bir daha gelsem sevgiliiim, arar bulurum, yine seni seveeriiim
Çok
Severdim ya. Hatta ilk onu severdim, bu kadar yıpranmış halde olmazdım. Daha bıcır bıcır biriyle evlenmiş olurdu, daha mutlu olurdu
Onu daha erken bulur daha erken sever ve herşeye rağmen yanında dururdum kimseyi umursamazdim (galiba hala seviyorum)🥹
Dünya'ya yine gelsem aynı yaptığım şeyleri bir daha yapardım. Şu anki ben olmamda en büyük pay sahibi yaşadıklarım sonuçta...
Severdim, çünkü onunla değişiyor ve gelişi yorum. Emre aydın bir şarkısında diyor ya hani "çok buyudum sayende" diye o misal
eveettttğ ne kadar dolandrsam da kendisini tam mert bir insan yani gibi gibi axcöwüqdldmdpfmş
Ohooo abartma 😂 öyle bir şey olsaydı okurdu yani demek ki yok agaahhaha
Dünyaya bir daha aynı canım gelsem lanet olsun ki yine severdim. Ben akıllanmam.
Yok uzak dururdum çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Sanırım kazandibi tatlısından bahsediyorsun. Evet kazandibi severim, başka ne olabilirdi ki
Yok benim onu diyeceğim kişi daha karşıma çıkmadı tabi varsa öyle biri😂
Severdim böylesi güzel adama denk gelirsem kaçırmam fırsatını.
Kendimi severdim yine, ailemi falan işte... Bu kadan..
Insallah öyle biri karsima cikar. Daha karsilasmadik
Akıllanmam ben gider bulurdum yine 😁
Düşünmeden yanıt veriyorum, dünyaya bir daha gelsem yine onu ister ve severim. Bana aşkın ne olduğunu en doruklarına kadar yaşatan tek insan o.
Sevdiğim birisi olmadı ki yine seveyim
Kısmet 😄
Tanışmak bile istemezdim ne sevmesi apdkdşdkdldkf
evet var dünyaya bir daha gelsem yine onu severdim çokk seviyorumm
Exlerimi hayır ondan sonrakileri belki. Şu an hoşlandığım kişi hakkında fikrim yok
Dunyay bir daha gelsem hic kimseyi sevmem sadece kendimk severim Allah'i severim peugemberi severim bitti bu kadar kimi sevip deger verirsen ondan degersizlik ve sevgizilik darbesi yiyorsun
O kimya yok ne kimi sevim ben en çok kendimi seviyorum birde ailemi
Yine severdim çok severdim
O diye birisi bile yok
Sevmeye değecek biriyse severim
Benim öyle biri yok şu an 😄
Yine yeniden severdim
Eveet her seferinde yine onu severim
Severdim pişman değilim
Bilmem birisi olduğunda söylerim
Gelseydim yine severdim. Olgunlaşmamda çok etkili
Kendimi severdim😅
Kendimi severdim bir daha evet.