- 1 ay
Beni sıradanlığı büyüleyici bulanlardanım…. Mutluluk sıradanlık, sadelik ve sıkıclılktadır…
sıradan sade sıkıcı çiftlere bakın …. Dışardan renksiz sıkıcı ve tutkusuz sanılır…. Ama esasen her anlamda mutluluğu yakalarlar…
marjinal olan … dışarıya farklı bu dedirten … görünüşüyle vesaire kendini pazarlayıp farklı olma çabasında olan insanlar… içerde eksikliklerin kompleksini yansıtır genelde istiyerek veya istemeyerek….
herkes farklı özel marjinal olma peşinde… biz sıradan olalım diyorum 💣
14 Yorumla- 1 ay
Ya o kadar uzun anlattın ki kısa öz söylesen istediğim ilişki marjinal türden diye master yapa yapa beynin yıkanmış
- 1 ay
@askkadini1222 tatil lazım bana
- 1 ay
Tatildesin zaten
- 1 ay
@askkadini1222 değilim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir ilişki hep büyüleyici gidiyorsa bir süre sonra sıkacaktır. Çünkü insan arada farklılık ister. O yüzden yaşanılan sıradanlıktan sonra o büyüleyici an daha çok etkili olacaktır..
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 1 ay
Milletçe ilişkilere çok fazla anlam yüklüyoruz.
Bazıları için her şeyin dolu dizgin yaşanması gerekiyor. Bazıları için de heyecan ve adrenalin dolu olması. Sorsak bugüne dek hangisinin hayatı bu denli coşkulu, büyüleyici veya heyecanlı olmuş ki?
Bazen sessizliği, sakinliği, birlikteyken bile huzuru paylaşmak gerek.10 Yorumla - 1 ay
İlişkiye her zaman büyüleyici bir atmosfer katılmaya çalışılırsa bu gayrette bir süre sonra sıradanlaşır zaten. Amaç zaten sıradanlıktan sıyrılmak. Öyleyse ilişkinin pilinin bitmeye başladığı zamanda yeni heyecanlar katılarak ilişki dinç tutulmaya çalışılmalı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sıradan bir anda bile büyülendiğin bir duygu ve motivasyon vermeli. Biz hep uçlara odaklıyız, ama güzel ve esas olan dengedir. Çok iyi değilse kötüdür ya da çok kötü değilse iyidir diye algılıyoruz bazen durumları. Aslında dengesini bulan her şey güzel ve özeldir. Dışarıdan nasıl göründüğünün ve genel kanıya ne kadar uyum gösterdiğinin hiiiç önemi yoktur. İlişkinin kendi dinamiği iki tarafa da iyi geliyor ve dengeyi koruyorsa gerisi boştur.
10 Yorumla- 1 ay
Her zaman buyukeyici olması mümkün değil. Sürekli büyüleyici olursa büyüleyici olmanın anlamı kalmaz ki çok sıradan olur. Bazen sıradan giden bir ilişkiye renk katmak için büyüleyici jestler yapılması daha hoş olur
10 Yorumla - 1 ay
Günaydın yazmıştı.. Her gün mesajlaşmazdık, ilk defa yazmıştı.. Öyle korktum ki sıradanlaşırsak diye.. Evlensek sıradanlaşacaktı muhtemelen ama büyüleyici yanı da bitmeyecekti
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman büyüleyici olmak zamanla kasıntı halini alır, Özgünlükten ve orijinallikten uzak bir görüntü verir.. Buda pek samimi ve doğal gelmez kimseye..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önemli olan sıradan şeylerden de büyülenmeyi becerebilmek aslında.
O zaman o ilişki herşeyden daha sağlam ve sürekli olur..
10 Yorumla- 1 ay
Büyüleyici olmalı, baş döndürmeli. Her zaman sadelik sıkıcı gelir bana. Beraber delirmedikten sonra bir anlamı yoktur bana göre
10 Yorumla - 1 ay
Neyi büyüleyecek ki hayatını yaşarken yanında bir arkadaş oluyor tek farkı çocuklarınız falan oluyor beraber para kazanıyorsunuz vs
10 Yorumla - 1 ay
Ana göre her şey olmalı ilişkilerde. Herkes mentali neyi kaldırabilecekse o olmalı.
Ama uzun süren sıradanlıklar beraberinde sorun getirir...10 Yorumla - 1 ay
sorunu çok beğendim. uzun ilişkinin sıradanlaşması kaçınılmaz oluyor
20 Yorumla - 1 ay
Deniz gibi, gün gelir sakin gün olur fırtınali..
10 Yorumla - 1 ay
Büyüleyici olan şeyler bana yapmacık geliyor : ))
10 Yorumla - 1 ay
İlişkilerdeki durum tam tersi.
Her zaman sıradan, bazen büyüleyici.
10 Yorumla - 1 ay
Bence asıl büyüleyeciliği o ufak sıradanlıkta, ansızın gelişen doğal olaylarda saklı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her zaman tutkulu bir ilişki olmuyor sıradanlığı da kabullenip devam edilmeli
10 Yorumla- 1 ay
Uzun ilişkiler büyüleyici kalmıyor, bir yerde sıradnlaşıyor zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Film veya dizi çekmiyoruz hep aksiyon hep aksiyon olmaz bazen dinginlik çok daha iyidir.
10 Yorumla- 1 ay
Onunla en basit şeyleri yapmak bile bana zaten sıradışı gelir
10 Yorumla - 1 ay
İlişkinin her zaman büyüleyici olması mümkün değildir zaten bence sıradanlık ta bile onunlaysan her şey harika.
10 Yorumla - 1 ay
Bir süre sonra sıkabilir o sebeple bazen sıradan olmada fayda var diye düşünüyorum
10 Yorumla Sıradanlık en iyisi özel günlerde sıradışı okursun önemi akılda kalıcılığı olur
10 Yorumla- 1 ay
Sürekli her an birşeyler yapamazsın bazen sıradan olmak daha iyidir
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman olmaz tabi sıradanlık iyidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Her zaman büyüleyici olan bir ilişki imkânsız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her zaman büyüleyici olması imkansız gibi
10 Yorumla- 1 ay
Bence her ikisi de olmalı
10 Yorumla - u1 ay
bazen sıradanlık da kabul edilebilir
10 Yorumla Büyüleyici olmalıdır..
10 Yorumla- 1 ay
Arada sıradanlık gerek.
10 Yorumla - 1 ay
Yani arada monotonluk da gerekiyor gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Sade olmalı.
10 Yorumla- 1 ay
Normal olsun kafi
10 Yorumla - 1 ay
Ikisinden de olmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki kabul edilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Büyüleyici olmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar