Zıt karakterler, farklı görüşler, farklı gelenekler iyi bir ilişki kuramaz mı?
Savcı Esra'nın 'Biz de mutsuz olalım, ne var?' demesi gibi.
Zıt karakterler, farklı görüşler, farklı gelenekler iyi bir ilişki kuramaz mı?
Savcı Esra'nın 'Biz de mutsuz olalım, ne var?' demesi gibi.
Evet maalesef zorunluluktur zaten olması gereken budur yani kişiler ilişkide anlaşamadıkları zaman zaten o ilişki bir süre sonra bitiyor. yani ayrılıyorlar. bu yüzden de anlaşmak çok önemli hatta benim için en önemlisi diyebilirim mesela benim için güzel olmak fiziği çekici olması gibi konular değil tam tersi kafa dengi olmak çok iyi anlaşabilmek önemlidir zıt kadınlar ile anlaşamam ortak noktamız çok olmalı kafa dengi olmalıyız ki ilişkiyi sürdürelim bunlar olmadığı sürece maalesef o ilişki öyle ya da böyle bir gün bitiyor..
Bir taraf anlamazken diğer taraf anlaşılmayı beklememeli. Örneğini çok yakın bir saatte yaşadım. o yüzden kimseyi umursamıyorum hayatıma katılmak isteyen ben olduğum için gelmeli uymuyorsa çeker gider netim bu konuda. Arkdaş/sevgili/eş farketmez.
Anlaşılıyor olmazsan ilişkin fazla uzun sürmez, ben çok zıt insanların beraberlik sürdürdüklerine inanmıyorum, illaki vardır ama içinde aldatmamı yoktur ne bilim başka seyler mi illaki vardır bişeyler ve uzun bir beraberlik sonrası çogu ayrılıyor
ilişkilerin temeli aslında iletişimdir bence.. bir süre sonra dediklerinizden dolayı sarsılır o ilişiki.. ama elbet her daim ve her ilişki için baz alınacak değil.
Cevap
9Cevap
Duyguların verdiği yetkiye dayanarak bir süre için kurulabilir lakin uzun vadede muhakkak problemler yaşanacak ve sonlanacaktır..
Doğru anlamak sevmekten daha iyidir
Anlaşamadıktan sonra ilişkin bir anlamı yok ki bana göre..
kurulabilir aslında
ama uzun vadeli olur mu netice de anlaşılmak gerek anlaşılmak lazım bence :)
Zıtlar birlikte olmaz. Savcı Esra'nın kastettiği mutsuzluk, zıtların birlikteliğinden doğacak mutsuzluk değil. Onların zıtlığı, polislik ve savcılık mesleklerini icra etme biçimlerindeki zıtlık.
Bizde mutsuz olalım ne var demek sanırım bencillik. Ama sevgiyi ileri taşıyan şeyde bir nevi bencillik formu.
Valla biz manita ile baya zıt karakterleriz ama çokta iyi anlaşırız. O benim görüşüme saygı duyar ben onun.
Kuramaz, kafalar uyuşmuyorsa o ilişki hep toxic bir ilişkidir kavga gürültü bitmezzzz
ne anlamda anlaşmak ya da anlaşamamak
Kurmaz asla kurmaz hatta yok yok hiç kurmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?