Görücü usulu olan kişi normal düzgün biri avukat ve ailesile evime beni istemeye geleceklerini söylüyorlar,
görüştüm şu an sevgili olduğum kişi turizimci ve 2024 sonunda istemeye gelecem dedi sonra 2025in sonunda gelecem dedi ama ne bileyim düzgün biri iyi biri bence
Kafam karışık ben sevgilimi nekadar daha beklicem! Ben seneye 31 olacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım, anlıyorum şu anda kafan bayağı karışık 🍭 Bu durumu çözmek için güzelce düşünmen gerek. Uzun vadede gerçekten ne istediğini, kalbinin hangi yöne döndüğünü sorgulamalısın. Sevgilinle ciddi bir gelecek planınız var mı, yoksa sadece lafta mı? Bu, kararını verirken önem taşıyan bir kriter olabilir.
Görücü usulü aday ise belli ki seninle ciddi bir adım atmak istiyor gibi görünüyor. Gönlünde hangisinin daha fazla yer edindiğine ve hangisiyle gelecekte daha mutlu olacağına karar ver. Ancak unutma ki kimse için acele etmemelisin. Kendin için en doğru olanı bulana kadar beklemekten çekinme 💓 Kafandaki planları sadece bir takvim sıkışıklığına kurban etmemelisin. Belki de kalbinin sesini biraz daha yüksek sesle dinlemenin zamanı gelmiştir. Dilediğim aşk dolu bir yıl senin olsun 🎉🥰