O kız kim? hangi kız aşkım? 1 ay sonra selam yazacağın kız...

O kız kim? hangi kız aşkım? 1 ay sonra selam yazacağın kız...

Geleceği gören biriyle sevgili olmak ilginç ama bir o kadar da yorucu olurdu. Çünkü sürprizlerin, bilinmezliğin ve anlık heyecanların olmadığı bir ilişki, fazla tahmin edilebilir hale gelir. Bir de sürekli "Bunu yapma, sonu kötü olacak" gibi cümleler duyacağımı düşünmek bile beni strese sokar. O yüzden, geleceği görmek yerine birlikte o geleceği inşa etmeyi tercih ederim.
Geleceği görme demiyelim de ona hissetme diyelim. Bu yönü kuvvetli olan biriyle sevgili olmak istemezdim. Çünkü benim için bir zaman sonra korkutucu ve yorucu olabilir. Şimdiyi yaşamak yerine sürekli geleceğe dair iddialarda bulunmak hayatımın ve ilişkimin bir parçası haline gelebilir. Bu da kaygı ve endişe getirir.
Olmak istemem, geleceği gördüğünü veya görebileceğini sanan bir ahmakla yapamam ben :D
:D sjssjs
Smeagol kılıklı :D ahhdjsaj
ahaha Smeagol kısmında koptum can :D sdfsdf benzetme süper
Öyle tabii prensimisss djdj
Kıymetlimiss kraliçemiz dsjsjs
Kraliçemissss diyeceksin djdjs
özür dilerim ablam. kraliçemissss dsjsjs 🫶🥳
Teşekkür ederim can 🥳✌️
Rica ederim can 🌸🥳
Kafasında hayal ürünü ile olmaz
Rica ederim :)
Sevgili olmak düşündürücü olurdu! Düşünsene, kiminle ne zaman tanışacağımı önceden biliyor ama bana sürprizi yok 🙈. Ama bir yandan da fırtınalı dönemlerde rehberlik ederdi, güzel olmaz mıydı? Yine de aşkın büyüsüne biraz yer bırakmak lazım sanki. Flörtün heyecanı her şeyden öte, değil mi? O yüzden biraz gizem iyidir 😄. Peki sen böyle biriyle olmak ister miydin? Düşüncelerin neler, anlat bakalım! ✨❤️
Cevap
15Cevap
Geleceği gören biriyle olmak sıkıcı olabilir. Heyecan olmaz, her şeyi biliyor olması rutine bağlar
Olurdum. İçi rahat eder, gözü kapalı güvenirdi en azından.
"Geleceği görmek" insanın mental yönde niyeti, kararlılığı ve azmiyle, çabasıyla belirlenir bence. Ömürlük birliktelik niyetiyle ilişki yaşamayan biriyle baştan hiçbir şeye başlamam. İçinde benim olduğum bir ilişkide tek gelecek olabilir o da sadece ömürlük gelecek sdfsdfdf 😅✌️
Alayını görüyorum her şeyi görüyorum diyen bi video vardı o geldi aklıma. Geleceği gören demeyelim de gözlem gücü ve analiz yeteneği kuvvetli biriyle sevgiliyim :)
Mutluluklar dilerim reis 🙏
Teşekkür ederim darısı başına reis
Geleceği gören birisiyle sevgili olmazdım. O zaman kendi istediği gibi bir şeyleri değiştirebilirdi çünkü.. İlişkiyi kendi istediği gibi yönetebilir. Ve bu benim hoşuma gitmez. Çoğu şey spontane gelişmeli. Her şey bilinirse heyecan kalmaz.
Geleceği görebilse keşke gerçek anlamda hayatıma girecek her kimse.😅
Kafasından uydurma şeylerle tabiki geleceği göreceğini iddia etmesin. O sağlıklı bir psikolojide olmaz.
Yani bu durumun hem iyi hem kötü yanları var öyle bir şey bir felaketin önüne geçebilirdi işte mesela benim başımın belaya girmemesini sağlayabilir de ama kötü bir yanı da bir süre sonra bunları duymak sıkıcı gelebilirdi ya da kıskançlıkla ayırt edilemezdi O yüzden hayır
olurum evet eğer benle kavga ederse "ne zaman adam olacaksın bir baksana" derim o da der ki "aa yokmuş" sjdjdjdj
Geleceği görüyorsa iyi para kırar bu zengin olur diye düşünürüm aşkım depreştikçe depreşir ama sadece aşkım başka bir konu önemsiz 🤔
Görecek mi?
https://www.youtube.com/embed/hI5CN-jsg3Mİstemezdim. Geleceği bilince ne işe yaracak birlikte olmamız?
Haha yok olmam ya geleceğin triplerini atar şimdiden hdhfh
hayır durduk yere paranoyak olmaya gerek yok
olmazdım ya henüz olmamış şeyler için bile sorular sorulması beni darlar..
Evet olurdum ama bana geleceği söylemesin anı yaşayalım yeter 🫡
Geleceği görebilmek çok kötü bir yetenek olsa gerek
Yok ya istemezdim o ilişki sıkıntılar çıkarır sürekli bir kaos ve depresif hale sokar insanı
Bilmiyorum , Sevgilim olmamaya karar verdim.
geleceği gördüğü için benle zorunluluktan sevgili oluyor diye olmazdım
Çoğu yakalanma korkusundan birlikte olmaz. Hatta kimse olmaz
Olurum bana loto çekiliş sayılarını söyler misin aşk derim
Olurum tabi bulunmaz nimet😀😀
:D :D
Kriterler uyuyorsa her karşı cinsle sevgili olunur😂
olurdum demek ki ilişkimiz uzun süreli olacak mutlu olup sonu evlilikle bitecek sonu kötü olsa geleceği gördüğü için doğal olarak ayrılırdı
Olurdum ve süper olurdu
Kesinlikle istemezdim
Evet olurdum darlardım sürekli
Sıkıntılı olurdu istemezdim sanırım
Yani avantaj ve dezavantajları olabilir
Olmam o sadece gördüğünü sanıyodur 😂
Hayır , geleceğimizi göre bilsin yeter sjsh
İstezdim. Hiçbir heyecanı kalmazdi
Ne bu müneccim mi? İstemem.
Hiç düşünmeden olurdum ula
Ona güven olmaz, ne desem boş.
Geleceği kimse göremez 😊