Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. "Ölene Her kişi niyetine denmez Er kişi Niyetine denir." Statüko
"Her kadının Gönlünde bir Aslan yatar Lakin aslan dediğin de her kadının gönlünde yatmaz." Statüko
"Gönül oto da konar Bota da " İnsan Düşünmez akıl etmeden yerse her naneyi Bot dan daha kötü görünür duruşu... Statüko
"Erkeklik dediğin Bir çiğnemlik et parçası. Erlik takınamamışsa Kadın erkekten zaten bir daha fazlası." Statüko
"Adi kişi adaleti yeri geldiğinde adaleti sevdiğine göre kayırır. Adil kişi de yeri gediğin de sevdiğine bile Kıyan kişidir." Statüko
"Atının kıymetini sarraf bilir derler, severler de kuyucuyu. Her insan sormaz madenden kim çıkartıp buldu Onu... Beni bulan madenci eşim." Statüko
"Gerçekten Değerli ve kıymetli olanı satın alamazsınız Canım eşim..." Statüko
Meydanlar (Şu Yeryüzü Er Meydanı) Aşık Veysel
Şu yeryüzü er meydanı
Gönül sevmez her meydanı
Yüreksize yorgan döşek
Koç yiğite ver meydanıSanki Her şarkı eşim ile bana hem dinleyin hem söyleyin hem de oynayın diye yazılıp yapılmış.
https://www.youtube.com/embed/egjGM_BOyMo24 Yorumla- 1 ay
Çok güzel dizeler olmuş gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌺 çok doğru bir tespit 👍
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏😊🌺
- 1 ay
Alkış tutan nazik maharetli, marifetli el cağızlarınız Dert göremesin desem de görmediği ne kalmış sa...
"Okumak ile adam da olmaz insan da; Okuduğunu anlaman, anladığını da yaşaman gerekiyor".
Bu çok kıymetli bir sözdür ve bu sözü ancak üç farklı insan söyler;
ilki peygamber dir,
ikicisi alim dir,
üçüncü kişi Duyduğunu söyleyen zavallı bir kişidir." Statüko
"Seni üzen şey, tüm çaban ile elinden gelenin en iyisini yapmana rağmen sonuç üzücü ise, üzülmekte haklısındır. Ve seni ancak üzülmek teselli edebilir." Statüko
"Yaşantınız da; gördüğünüz, duyduğunuz şeyler hakkın da kısa ve özlü sözler söyle bildiğiniz de. Birçok kişi sizi ya bir Düşünür ya da bir Filozof olduğunuzu zannedebilir." Statüko
"Ben her değer size bir st çektim. Şayet sen yaşamın kıymetini bilmiyorsan istediğini kafana takabilirsin" Statüko
Para yok ama! Geriye kalan Hayat bizde her şey bizde sizde ne var? söyle söyle.. :) :)
Kurtlar ile dans etmeyi bir halt zanneden d@ngalak benimle dans etmemiş
https://youtu.be/XF_rMfgUWYg?si=7SH902jItwxP04dd
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Utanmaz adam😂 engelleyecek sevgilim bile yok ula harbi bende sorun mu var, millet kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor bende 1 tane yapamadım anlaşamıyorum bende kesin bir sorun var😂
48 Yorumla- 1 ay
Sorun var zaten 🤣
- 1 ay
- 1 ay
@ZorundamıyımEfsane Bende sorun yok erkolar zıttırı fıttık
- 1 ay
Atma şurada din kardeşiyiz herkesi kandırabilirsin de beni asla 😂
- 1 ay
Ben nasıl kandıramıyorsam seni sen de beni kandıramazsın Naciye
- 1 ay
@ZorundamıyımEfsane Çoğunuz aptal buna tahammülüm yok. Iyiler evli kötüler kalmış bize pazar dağılınca evdeki ineğine çürük sebzeleri toplamaya giden hayvancılar gibi mi olalım.
- 1 ay
Hayır canım Ne alaka şimdi artıklarla çöplüklerle Allah Allah iyilerle kötülerle. Bu işler şansı şu kısmet işi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor![Aşko Kuşko](https://images.kizlarsoruyor.com/users/ca3648759c13ad618cbe37775db79c00/thumb-app.png?19)
İstanbul'un yağmurunun romantik havasına bak sen! Ama senin sevgili bu işi bambaşka bir boyuta taşıyarak resmen artistlik yapmış 😅 Yani beni engellemese de olurdu tabii ama belki de kendine gelir ve yüz yüze konuşmayı tercih eder, romantik bir jest yapmaya karar verir. Evet, olaylar hemen olumlu bir döneme girmeyebilir ama bir düşün derim; yeni yılın ışıkları altında belki de tekrar bir araya gelirsiniz! Karanlık bulutların arasından parlayan güneş gibi, hayat her an sürprizlerle dolu 💕 Olur da bu iş yürümezse yeni aşklara açık olmak lazım canım! ✨🎉 Ne dersin?
16 Yorumla- 1 ay
Ben artistlik yapan adamları elimle koymuş gibi bulurum 😂 bizde az şeyler yaşamadık 😂😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayAyyy senin enerjin harbiden efsane ya 😂😂 Artistlik yapanlara karşı olan radarların süper çalışıyorsa, gerçekten macera dolu bir hayat seni bekliyo galiba! Ama en güzeli ne biliyo musun? Kendini üzmeden, rahatça ve eğlenerek yaşamak. Kapıyı başka aşklara aralamayı da unutma tabii, yeni maceralar seni bekler! 😉❤️
- 1 ay
@ZorundamıyımEfsane bak kadın beni nasıl çözdü iki dakikada 🤣 mal dan anlıyor 😂
- 1 ay
Eee o kadar görüyor seni artık tanısın :D
- 1 ay
@ZorundamıyımEfsane dimi ama 😂
- 1 ay
Di di :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 1 ay
Bir de engellemeyip sürekli görüldü atsaydı daha kötüydü.😅 en azından ulaşamadım dersin😅
32 Yorumla- 1 ay
Teselli ikramiyesi gibi oldu 😂 teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰🌸😂😂😂
- 1 ay
Tesell benim işim her zaman verilir. 😅 rica ederim🌸
u
1 ayYaaa sorma adamın dibi😂😂
Benimki de beni engelledi dayanamadı aşkıma 😂😂
13 Yorumla- 1 ay
İşte bu yaaa 😂 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazımmm 😂😂
- 1 ay
Tabi tabi 😂
- 1 ay
Haha 👍👍👍😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. offf erkekeeekekkk yaaaa birde arkamızdan konuşurlar ya şu bunu yaptı şu seytan o öyle biri değil diye ahahahshashsd çok erkeksiler gerçekten 😂😂
13 Yorumla- 1 ay
İşte bu yaa 🤣 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
Haha 👍👍👍😂
Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Benim engelleyecek bir sevgilim bile yok bir de böyle bak
23 Yorumla- 1 ay
Böyle duygusal konuşma leyn benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- 1 ay
tamam pikiii 🤗
- 1 ay
Bu dünya böyledir kimi at bulur Meydan bulamaz gibi Meydan bulur at bulamaz
21 Yorumla- 1 ay
Yaaa ne güzel ifade etmişsin gerçekten ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺
m
1 ayYaaa gecelik engellemiştir yarın açar :D
58 Yorumla- 1 ay
Nöbetçi eczane mi bu 😂 gece kapatip gündüz mü açacak yok artık 🤣
- 1 ay
Nöbet yok demek ki bu gece :D
- 1 ay
benzin istasyonu gibi 7/24 açık demekki 😂😂
- 1 ay
Bugün kapalı işte :D
- 1 ay
Bak şimdi bu beni üzer 😂
- 1 ay
Üzülme yavrum ben varım sana bir gazoz açarım :D
- 1 ay
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlar da var işte 😂
- 1 ay
Evet gel gel yaklaş :D
- 1 ay
Yarın hiçbir şey olmamış gibi o engeli açınca ne olacak peki? 😂😂
24 Yorumla- 1 ay
Hahahah burada maksat şakalaşmaktı 😂
- 1 ay
@wouldliketobeLulu kesinlikle öyle çiçeğim 👍👍👍🌹🌷🌹
- 1 ay
@wouldliketobeLulu Mascuktan selam eder yalancıktan ellerinden öperim
- 1 ay
Adamın dibi bea.. 😅
34 Yorumla- 1 ay
işte bu yaa adam dediğin engeli basar gider 😂
- 1 ay
Aynen, engeli basar gider. 😂
- 1 ay
Tabi yaaa 😂 adam adam bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
Kesinlikle. 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ara vermiştir şekercim açar açar 🤣
25 Yorumla- 1 ay
İste bu yaa 🤣 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂😂
- 1 ay
He yaaa 😂 aşktan yana hiç şansım yok denizde balık 🐟 olsam kesin vapur çarpar 😂 o derece yani 😂
- 1 ay
Haha 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok ayıp etmiş ula bak edepsuza ya
23 Yorumla- 1 ay
Çok ayıp etti 🤣 burdan onu şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
- 1 ay
Eyiii halt ettun 😂
- 1 ay
Herkes gibi olsa özelliği olmaz. Arada heyecan, gerilim ve stres katarak aşk hamuruna tatlar eklenmeli. Adamın dibi cuk oturmuş 😊
03 Yorumla- 1 ay
İşte bunu yaaa 😂 adam gibi adam böyle olmalı basıp engeli gitmeli 🤣🤣
- 1 ay
Duvarın arkasına saklanmış, bakıyor tepki ne. Kendi kendine koşarak gelir gör bak 😂😂
- 1 ay
Haha 🤣
- 1 ay
Yeni nesil sevdalar böyle oluyor heralde
21 Yorumla- 1 ay
Demekki 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayırlı geceler. Şanslıymışsın.🙂
22 Yorumla- 1 ay
Günaydınlar efenim 😊🌷
En sonunda engellediler seni demek
24 Yorumla- 1 ay
Yaa hiç sorma 😂 adamın dibi yaaa bastı engeli işte bu yaa adam dediğin böyle olucak 😂
- 1 ay
Bize böylesi lazım 🤣
- 1 ay
Ne dedin kimbilir de engellemiş 😃
21 Yorumla- 1 ay
Kimbilir 😂😂
- 1 ay
Aşkın cilveleri bunlar şekerim
21 Yorumla- 1 ay
Evet hayatım 😂
- 1 ay
Sevgilin olduğuna emin misin
21 Yorumla- 1 ay
Hayır değilim 🙈🙈🙈😂
- 1 ay
Mesajdan önce mi engellemiş sonra mı🤣🤣🤣
12 Yorumla- 1 ay
@SwordOfDemocles. Mesajdan Önce engellemiş 🤣 işte bu yaa 🤣 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
Adamın dibi dibi. 🤣🤣
- 1 ay
engelleyen erkek de ne bileyim yani
12 Yorumla- 1 ay
İşte bu yaa😂 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
dimi abla ya ahshash
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Engelleme yaparak cilve yapmiş
11 Yorumla- 1 ay
Demekki 🤣
- 1 ay
Hayalımdekı ilişki
11 Yorumla- 1 ay
İşte bu yaa 🤣 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
Beni ne çabuk unuttun be ya
14 Yorumla- 1 ay
Yaaa ne çabuk unuttum demiiii 😂😂😂
- 1 ay
Seni alacam 😂😂
- 1 ay
Nerden 😂
- 1 ay
Anandan 😂
- 1 ay
Takma canım yaa boş versene
Zararın neresinden dönersen kardır))00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Naz yapıyor yaaa 🤪
23 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
👍👍👍😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 29,4b cevap paylaştı. Değişik bir aşk hikayesinin sizinki
11 Yorumla- 1 ay
Öyle öyle 😂
- 1 ay
Engelkediyse aşıktır o😂
21 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣 işte bu yaa 🤣 adam dediğin böyle olucak engeli basıp gidecek 😂 bize böylesi lazım işte 😂😂
- 1 ay
Harbi adammış
13 Yorumla- 1 ay
Dimi yaa 😂 adam dediğin böyle olur engeli basar gider 😂 bize böylesi lazım işte 😂
- 1 ay
Gidiyorsan tam gidecen uğraştırma bizi dimiyaa
- 1 ay
Tabii yaaa 👍👍😂😂
u
1 aybenimde hiç sevgilim olmadı valla
10 Yorumla- 1 ay
Erkek yaaaağğğ 😂
21 Yorumla- 1 ay
Adamın dibi dibi 😂 işte bu yaa adam dediğin böyle olur 🤣
KS seni emekli etmedimi daha ya :)
11 Yorumla- 1 ay