Ben bu siteden tanıştığım (Seda) sorusuna asla "ben seni severdim" yazmazdım. 6 yıl önce kimse beni sevmiyor diye soru sormuştu ve bende sorusunu cevaplamıştım "ben seni severdim" yazmıştım. Biteli 3 ayı geçti ama acısı geçmedi. Buradan tanışıp koskoca 6 yıl geçirdik. Acısıyla tatlısıyla koca 6 yıl.. Ama çok acıtıyor beee :(
(not; onu öyle çok sevdim ki kendisi bile kendini o kadar sevmiyordu.. geriye kocaman bir yürek bıraktı onunla dolu..)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmadığım için pişman olduğum şeyleri yapar bacı kişilerlede asla tanışmazdım
Kesinlikle öyle bende.
O zamanda ben olmazdım sanırım 😄
:D
e biz de yazalim madem bizi de sevsinler böyle ya
bırak yazmasınlar. sonra bırakıp gidiyorsunuz ;(
sucun neydi
çok sevmek.
sıkılıyoruz bi zaman sınra doğru
Evet tam olarak öyle oldu. Zamanla sevgisini kaybetti ve gitti.
ole hayaller kurmayiz
ya ne yaparsın
Almazdım böyle iyi
ne güzel.
Ya neden yaa of
Geldiğimiz noktada sevgisini kaybetti.
Hayırlısı olsun hakkında
bu saatten sonra olacağını düşünmüyorum. hayatımın 6 yılını bir hiç için vermişim.
Gerçekten üzücü
yıkılma garantili aşk. üstelik imkansızı başarıp böyle bir siteden bulmuştuk birbirimizi. başkası olsa kıyamazdı.
Evet
bunu insanlara anlatsak inanmazlar. biz imkansızı başarmıştık, buradan tanıştık senesinde okulum bitti, onunla bir şehir seçtik orada iş bulduk çalıştık beraber 1 yılı uzak mesafe olmak üzere 6 koca yıl geçirdik. üstelik aramızda yüzlerce km vardı ona rağmen başarmıştık. ama olmadı işte..
Ay gerçekten üzülüyorum anlatmasan off
peki.
Umarım seni seven çıkar
hadi diyelim çıktı nasıl olacak ki? 6 koca yıl gitmiş hayatımdan. benim ona inanmam 6 yıldan fazla sürer aşkına. kim buna dayanabilir?
Lütfen karamsal olma
nasıl olmayayım ki. hadi aklımdan kalbimden sildim tüm yaşananları. 6 yıl sonra birileriyle tanışmak bile o kadar zor geliyor ki bana düşündüm şimdi. tanışacaksın, alışacaksın, katlanacaksın, seveceksin, en önemlisi belki de hiç güvenemeyeceksin..
Belki karşına seni seven gerçek biri çıkar
Dua et
çıksın hadi bekliyorum. hani nerede?
Of sende he
sıfırdan her şeyi inşa edebileceğim birisi çıksa çıksa 1 kere çıkardı o da gitti. bundan sonra karşıma çıkanlar bunu başarabilir mi? kalbime soruyorum imkansız diyor. beynim zaten cevap vermiyor. offline.
Dogru kişi seni bulur belkide zamanı değildir
6 yıl geçti bence artık zamanı geldi.
Laf anlamaz birisin
hayır sadece gözlerim sulu sulu, kafamı dağıtmaya çalışan biriyim.
Ay ağlıcam yapma
kalbini kırdıysam özür dilerim. amacım sakinleşmek..
Sorun yok üzülme
benden katy perry - unconditionally şarkısını söylememi istemişti. aklımdan çıkmıyor. bu şarkıyı söylüyorum sürekli.. gözlerimden akanları durduramıyorum.
Cocuk yapmasana böyle danyanın sonu degil
birisi çıksa sana dese ki okuduğun üniversite yalanmış sen aslında hiçbir şeysin. hayatından giden 4 yıla bir elveda de. bu sana ne hissettirirdi? giden yıllar bir mızrak gibi saplanıyor kalbime.
Benden örnek verme ben ağlamak istemiyorum
senin aşk durumu da kötü mü böyle?
boş ver
ben anladım..
Boşveriyorum çünkü ben
galiba düşüncelerinde gelecekte o güzel insan çıkacak ve tüm bunlar geçecek düşüncesi var. bu yüzden boş verebiliyorsun.
Evet gerçekten evet
peki ya karşına çıkacak insanı böyle yaraladılarsa.. kendini iyileştirmesini bekler miydin yoksa sevginle iyileştirir miydin?
Bu çok zor bir şey
Eskileri kapattıgından emin olmalıyım
Ve bana odaklımı buna bakmalıyım
Çünkğ ben aynısını yapardım
peki ya sana bunları yapabileceğini hissettirirse..
bir şey diyemem tabi hayat bu ne olacagımız belli defil belki olur derim olmaz olmaz derim olır
böyle dediysen olmaz o.
Ben hayatta büyğk konuşmamayı tercih ederim
haklısın büyük konuşmamak gerek ama bu farklı. çekingen davranmak karşıdakini uzaklaştırır. eğer istiyorsan bir şeyler olmasını kendini ona bırakmalısın.
Yok ben inanıyorumki vakti geldiğinde doğru zaman ve yerde olacaktır
evet ama doğru yer ve zaman senin için doğru olmayabilir. bak birçok insan için bu site güvenilmez ve çoğunlukla yazmak istemediğim insanlarla dolu. ama biz buradan tanıştık yazdığım bir yorum hayatımı değiştirdi.
Olabilir demekki doğru yer degilmiş akla mantıga sıgmıyor sonuçta
doğru yer olmasa 6 yıl geçirmezdim. karşıma onlarca kız çıkıyordu o zamanlar ama ben buradan biriyle 6 yıl geçirdim. yer ve zaman doğru ama bu bize yanlış gelebilir bunu demek istiyorum.
Pekala
yani belki bugün bu saatlerde bile aynısı olabilir ikimiz içinde. demek istediğim bu.
Akıllanmadım diyorsun
ama bak problem akıllanmak değil. doğru insan olup olmadığını yaşamadan bilemiyorsun. 6 yılın sonunda gidince anladım. 101 gün önce bana bunları anlatsan sana gülerdim.
Yaşamadan bilemiyorsan hataya düşüp tekrar hata yapmaya çalışman komık
sen bilebilir misin biriyle bir gün mutlaka ayrılacağını peki?
Bilemezsin
bu yüzden düzgün gibi görünen insanlara şans veririz ta ki sonunu görene kadar..
Ay napıyımw
ya yalnız kalacaksın bu hayatta ya da şans vereceksin birilerine.
İyi veririz ya da yanlız kalırız
senin tercihin ne olurdu?
Bilmşyorum
yaşın doğru mu?
Hayır
buradan da sorulmuyor ki neyse umarım karşına seni sonsuz sevebilecek birisi çıkar. hani gitmeseydi onu sonsuz sevecektim. benim gibi birisi desem tuhaf kaçmaz sanki.
Umarım mutlu olursun
teşekkür ederim. 60 koca yorum olmuş. güzel bir kalbin var.. insanlara değer veriyorsun. umarım aynı şekilde karşına çıkanda böyle olur..
Teşeküür ederimmmmm
güzel geceler dilerim.
Sanada