ՏҽӀɑʍՏ
size hakaret eden birinin sevgisine inancınız tam mı¿

ՏҽӀɑʍՏ
size hakaret eden birinin sevgisine inancınız tam mı¿

Hakaret eden insanlardan uzak duruyorum. Özellikle haksız yere canımı yakan insanlar beni kötü etkiliyor. Psikolojimi bozuyor. Kim olursa olsun yara kalır içimde. Eninde sonunda biter yani, düşüncem bu şekilde. 😊
Ben de 😌💅
Aynem 😊🩷
Aynen 😅 yanlış oldu
Sevgi böyle Pamuk ipliğine bağlı ise zaten sevgiden söz edilemez de hakaretin boyutu ve bende oluşturduğu etkiye göre iletişimi anında sonlandırabilirim... Özellikle susmasını söylediğim halde susmayı beceremiyorsa hayatımdan defolup gidebilir.
Erkeklerin erkeklik onuruna dokunacak sözler edilmemelidir tabii bu kadınlar için de geçerlidir... Saygı yoksa gerisinde pek bir önemi yoktur değil mi
Ses kesini yine mi sen :D shdjsj
Ya sen bana niye durmadan siz kesini diyonnn
Saç kesimini de al git jdjd
Hur pastası seni gidiyorum
😒👌
🌙🤏🤫
Ne demek bu
Sana ne
Aaa hadsiz ya
Susamıyorsun değil mi 😀
Susamadım sağ ol, susayınca haber veririm
Dereyi kurutursun sen çenen gibiyse susuzluğunda
Kuruturum kurutmam sana ne 🙆♀️
O derede ceylanlar su içmeye geliyor sen kurutursan olmaz!
Ayrıca kurutulmuş dere için paça sıvanmaz bilmez misin
ՏҽӀɑʍՏ tartışma esnasında bana ağıza alınmayacak hakaretler eden birisi ya da küfür eden birisi zaten beni hiç sevmemiş demektir.. öyle biriyle de bırak evlenmeyi ya da sevgili olmayı arkadaş olarak bile kalmazdım. insan ne olursa olsun saygısını yitirmemesi gerekiyor böyle durumlarda.. bu tür Saygısızlık kabul edemeyeceğim bir şeydir benim.
Hayır ama Sabrımı zorlarsa lan derim sadece kdkffkdk
Oy kıyamam ‘lan’ mı 🥹
Evet 🙄
Cevap
46Cevap
Aşık olunca o hakaretler nedense umursanmiyo
Yok yaa bu tarz ilişkiler insanın kendisine olan saygısını da bitirir ve insanı en çokra kelimeler kırar ve üzer ne kadar barışmis olsanda o kırgınlık içten içe baki kalır beden yarası çok çabuk iylesir de dil yarasına çare bulmak mümkün değil
Bu sebepten ayrıldık. Daha sonra gözüm açıldı. Meğer hiç istediğim gibi sevmemiş beni dedim. Hiç hakettiğim gibi değilmiş.. Birlikteyken insan neleri neleri alttan alıyor. Ağzını kimseye bozmamış kızla, annesine bile ağza alınmayacak küfürleri eden erkek ilişkisi.. insan bir kez gerçeği görünce artık eskisi gibi olamıyor.
Hayır maalesef söylenenleri unutamıyorum. Sadece ilk tazeliğini korumuyor o kadar. Ama yapılanlar, söylenenler zihnimin en baş köşesinde oturur kalır. Birini affetmek de bu sebeple bende zaman alıyor.
Çok zor, affetmek için çabalamamak lazım
Aynen öyle zor👈🏻😏
Soğurum ben. Sevginin olduğu yerde yıkıcı hakaretlerin yeri olmamalı. O anki sinirle ufak tefek tat kaçırmayan tarzda olanı tolere edebilirim sadece.
Aynen..
Şeytan hakaret miymiş?
Söylenen en ağır şey ş. siz olmuştu, kız haklıydı.. Güle eğlene, hayvan, g. zekalı, ökküz dendiği de olmuştur. Hepsini sevdim, farklı samimiyetleri vardı
Hayır şeytan hakaret değil 🙆♀️
Bence de değildir.
Burdan yediğim ağır bi laf vardı, ama o ucube, hiç ilişki aşamasında olmadığı için, soruya uymaz. Zaten, 33 dereceli, kaşar bi s. rtüğün bana ettiği lafı madalya diye takarım, övecek hali yoktu ya.
Lütfen başka olayları soruma taşımayın ya
Sen de bu kadar duyar kasma bence, düşük kalite insanların arasında bu kadar kalite boşa sırıtıyo ;)
Duyar kasmak öyle olmuyor Deaconn, sorularımda kimseye gönderme istemiyorum ve rica ettim lütfen yazarak.
Peki
Kalitene saygımdan, peki
Teşekkürler
Olmuyor sarı papatya ya, ne kadar konuşsan da eskisi gibi olmuyor bu sevgili için değil diğer insanlar içinde geçerli kırılma noktası oldumu geri düzen tutmuyor 🏵günaydın
Günaydın 🌻
Hakaret ederken bile mantık ararım. Dengesizce hakaret yiyorsam ona göre karşılık veririm. Hakaretler mantık çerçevesinde ise hayret ve bi tık gizli hayranlık ile izlerim.
Hakarette mantık?
Bana hakaret eden kendine hakaret eder. Söz uçtuğu gibi sahibine geri 🔙döner ilahi adalet ⚖ diyoruz buna lşiiiş
😌💅
🎀💕
Sevip sevmemek arasında gidip gelmek en çokta en güzel anlarında aklına gelmesi benim öyle ya konuşunca güzel anımızda aklıma geliyo trip atsam mı atmasam mı kararsız kalıyorum 😂
Ya yapı meselesi o kimi insan küfürsüz konuşamaz ağzı Çarşamba pazarı bir insandan aşırı nezaket bekleyemeyiz ama çok abartılı hakaret eden biriyle olmaz tabikide. Sktr ordan yeter aq falanda okeyim ben
Sövmediği sürece sıkıntı yok söverse kırılırım😂
Aynı şey :D
Bunu yaparsam kendime olan saygımı yitiririm
Bana hakaret edebiliyorsa bu beni hiçbir zaman iplemiceni gösterir
İsterse afrodit olsun poposuna tekmeyi o saniye atarım
bir insana bazen deger verdiginden kizabilirsin. kadin bunu hissederse daha cok etkilenir. bazen hic tepki vermemek kadin icin uzucu olabiliyor. ama asla siddete donmeden.
Ben ona öyle paragraflarca hakaretler yağdırdim kiii ndnxjxjjx
Engellemek zorunda kaldı.
Gerçi sonra engeli acıyor. Ben de engeli açtığını fark ettiğim anda basıyorum küfrü gene engelliyor cncnjcjc
Küfür duymak için mi açıyor :D
Ne bilim dnxjjxjxj
Ama Ben hayatımda kimseye bu kadar ağır konusmamistim.
Niye yapıyorsun bunu?
Bana bir iki kez hakaret etmişti ncncjx
Yani orada aslında beni hiç sevmemiş düşüncesi geliyor cjcjc
Seven insan hakaret etmez 🙄 doğru tespit
Buna kesin cevap vermek o kadar zor ki. Eskiden uzun süren bi ilişkim vardı birbirimizi o kadar sevmemize rağmen o kadar çirkinleştik ki yıllar içinde. Sevgi bile yetmedi ilişkinin devam etmesine. Sonra yıllar geçti ne ben kimseye saygısızlık yaptım ne de birine kendime hakaret ettirdim. Demem o ki insan bazen düştüğü durumun farkına varamıyor.
Hakaret gerçekten sinir ile söylendi ise bu gerçek değildir ve büyük ihtimal kıskançlığından yapar erkekse kadın ise belli biriken olaylar sonucu bu durumlar yaşanır genel bakkış ile öfke sinir kıskançlıkla olanlar affedilebilir çünkü o insan size gerçekten zarar vermek istemez ne kadar ayrılık ve mutsuzluk olsa da
devamlı hakaretten bahsetmiyorum
Tartışma sırasında susmasındansa minimum ölçüde hakaret etmesini tercih ederim, çünkü susan kadının sevdiğini düşünmem, aksine hakaret edip kendini yırtan kadın daha çok seviyordur
Sen nasıl bu kadar çok bilgilisin kim sızdırdı sana tüm bilgileri
Anladım
Eğer aramızda gerçek ve doğal bir samimiyet varsa, bi iki seferlik öfkesine verebilirim. Ama sonunda ipler birden kopar.
kesinlikle hayir ya. oyle bi flortum olmustu bitirmek icin binbir yol denedim. en sonunda bitti neyseki
Böyle bir insanı bırak sevmeyi yüzüne tükürmem bile yazık olur tükrüyme diye sadece sk... sin gitsin def ederdim
Tartışma esnasında bana hakaret edip ertesi gün pişman olsa yine de affetmem.
Sevmeyi bırak iletişimi keserim.
Sevmek yosam sevilmek mi diye sormuşlar üstada oda demişti tabikide sevmek çünkü sevildiğinden hiç bir tam olarak emin olamazsın
O an bende küfür ederim ama söylenen sözler orada kalır meseleyi büyütmem
Bir yerde vazgeçerim de sevdiğim süre boyunca o içime hep batar zaten.
Ağzı bozuk bir sokak kadını ile anlaşabileceğimi sanmıyorum
Hakaret ettirmem ufacık bir kabalik benim için bitmiştir karşılığını goremez
Hakaretin olduğu yerde saygı olmaz. Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz.
Hayır eski tahammülüm yok. Saygısızca davranıyorsa mesafe koyarım hiç umrumda olmuyor artık
O an bi sey demem de içimde büyüdükçe büyür ve sevgim biter.
Saygısızlık kabul edemeyeceğim bir şey, ilişkiyi sonlandırır duygularımı rafa kaldırırım
Tartışmalar illa ki olur ama bu sürekli bu şekilde devam ediyorsa buna izin vermem
Belli bir yere kadar. Sinir anında söylenen çoğu söz geçersizdir tâbi sık tekrarlanıyorsa!
* Tâbi sık tekrarlanmıyorsa..
Sogurum direk açık ve net bı şekilde gözümde değeri paspastan öteye geçmez
Hakaret varsa o iş bitmiştir her seferinde gelir ve o yüzden benim için bitme sebebidir
Hayır. Sevmeyi geçtim arkadaş bile olmam. Saygı çerçevesinde yapsın ne yapıyorsa
Saygı ve güven yoksa o ilişkiden uzaklaşırım.
Hakaretin boyutuna bağlı. Çünkü ben de sinirlenince ağzımı bozarım. Önce kendine bak derler
Sevdiğim biri bunu yaptı. Halen seviyorum ama affedemiyorum
Hakaret eden birini sevmeye devam eden karekterli insanım diye ortalıkta dolsşmasın hayvanat bahçesinde yaşasın...
Sonraki soruma ilham verdin bu sorunla 😀
Neymiş
Eee şimdi söylersem soracağım sorunun bir anlamı kalirmi sence 🤔
Kalır, söyle neymiş 😂
Sevgilinizle tartışırken genellikle yapıcı mi yoksa yıkıcı mı davranırsınız? Bu..
Senin sorunada cevap vereyim tartisma bir hakaret barındırıyorsa bu asla affedilecek birsey değildir çünkü tartışmada söylenen kırıcı rencide edici hakaret içerikli cümleler ve sözler sakin zamanda düşünülmüştür geri dönüşü olamaz...
Etmem Edemem benimde bi sınırım var o sınırı geçeni babamın oğlu olsa affetmem oderece anında silerim
Sen bilirsin beni. Yine boynum kıldan ince.
Saçmalama be hakaret diyorum 😃
Evet bende onu diyorum. Geçen ki vardı ya bir olay 🤣
Hangi olay
Öfff ve sende. Neyse boş ver.
😒 ya sabır.
Sevgım azalır sureklı ona hatırlatırım o lafları tekrar kavga çıkar
Yani sinirlenip söylemiş olabilir sonuçta tartışma bu abartılı bir şey yoksa ederdim
Ne tür hakaretler bunlar
Ağır şeyler
Gülme :D ciddi konular bunlar
Saygısız insan sevgiden bahsetmemeli
Saygısızlık olan yerde sevgi olamaz
Hayır ben dedim
Tamam 🥹
Lahmacun küreği 😂
annesinin evinde istediği kadar edebilir benimle işi yok
Maalesef soguma sebebı
@Yaleleyyalelee ailemdeki bazı şahıslardan bile sırf bu yüzden soğudum
Tabi kan bağı var ama insan soğuyor
hayır hiç hoşuma gitmez soğumaya başlarım
Cok sevdiğim birune evet ya
Soğurum sevgisinden şüphe ederim
Hayır yol veririm direkt
Verdıgım değere baglı ama sogurum
Aşık uslanmaz severim yine.
bana hakaret eden biriyle iletisimi keserim
Hakaret ederse dayanamam
Kalbim etmek istese de beynim istemez...
Tokatlaşırız olur biter.
Severm ben kıyamam haha
Kırmızı çizgilerim aşılırsa tahammül edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?