Selamm,
Kıyamet kopsa bakmam şu tipe dediğin kişi, karakteriyle seni tavlayabilir mi¿
Selamm,
Kıyamet kopsa bakmam şu tipe dediğin kişi, karakteriyle seni tavlayabilir mi¿
Neden hem tipim hem karakter olarak bana uygun hemde boyu boyuma huyu huyuma uygun biri olmuyor?
Oluyorsa tam istediğim gibi olsun yoksa hiç olmasın 😒😏😒😏
Belli olmaz olabilir de olmayabilir de kalbi güzel olan bir insanın yüzüne yansıyor ama hani bir nur vardı yüzünde diyoruz ya çekicilik dediğimiz şey de o bence o ısıga hayranlık duyuyoruz
Kesinlikle
Cevap
38Cevap
Ben kendisini görmeden sevdalanmışım ne tipi yahuuu...
Ama sevda da bir yere kadar.
Batsın..
Hiç hayatımda bu kadar büyük konuşmadım. Şuanda yorumsuz kalıyorum 😬
Kısa kesmek gerekirse kafa yapıma uymayan birinin geri kalan özellikleri pek umrumda olmaz.
Tavlamak değilde şaşırtır beni beğenirim ama ilişki konusunda adım atar mıyım şüpheli..
Evett.
Çok yakışıklı olup karakteri çöp olanda var.
Evet olabiliyormuş vghghbg o bende yeni fark ediyorum, Tanımadan önce gördüğümde falan bu bana göre bir erkek değil demiştim hata date sonrasında engelicektim sonra fikrim değişmişti hani insan tanıdıkça vakit geçirdikçe severmiş ya o doğru heraalde.
Kşmseye kıyamet kopsa bakmam demem. Evet belki çok klişe ama sevince bir şekilde güzelleşiyor insan. Güzelleştiriyor... Ama hunharca sevmek deli gibi aşık olmak lazım. Kalbimi fethederse, beni mutlu etmeyi bilirse beni çok severse yanındaki kadını taşımasını biliyorsa neden mükemmel bir ilişkimiz olmasın ki?
Çok güzel de olmuyor her şeyi tamam ama bakınca içimde bir kıpraşma olmayanla da olmuyor... Yani aslında bu olay ne karakter de tipin tekelinde olan bir durum değil. Anlık geçiyor senin içinden alt üst ediyor bütün değer yargılarını sen de böyle şaşkınlıkla Allah Allah ne ediyorsun
Kesinlikle , tip ya da fiziki özellikler zamana karşı koyamasada. karakter öyle değildir. zaman icerisinde yozlaşabilir veya daha iyiye doğru yol alabilir . Bu tür insanlar, başta dikkat çekmeselerde karakterleriyle , duruşları ile , fikirleriyle insanın dikkatini zaman icerisinde ve yavaşça çekmektedirler.
Tipe bakan biri değilim zaten. Önemli olan ruhuma hitap etmesi, sevmek, sevilmek, eğlenceli olması gibi şeyler. Zekaya ve karaktere baktığım için evet. Ama bazı insanların hem görünüşü hemde karakteri güzeldir. Senin gibi aslan...😄😊
😊💋
İyi bir maaşı olan her erkek birazcık ilgiyle istediği her bekar bayanı tavlayabilir.
Aylık en az 150 bin ve üzeri maaş alan erkekler den bahsediyorum.
Ve üzeri maaş alan evet
Az mı söyledim 😁
Ama öyle. İyi bir maaş alana bakıyor kızlar. Sonra karakter de gözüne batmasın yeterli
Çok şükür 😊😇
Tip olarak sadece kısa boylu bir erkekle olmaz kriterim var. Kısa boylu birinin karakteri de beni tavlasa da sadece aşırı saygı duyduğum birine dönüşür 😅
Ben 190 bir adamla evliyim zaten ajsjdjfjf
Evli olmasam üzerinden farazi bir cevap veriyorum neden değil 🤷🏻♀️😂
Bugün de evli olduğumuz için dışlandığımıza yakalım madem 🚬😂
Herkese sahip olmadığı güzel görünürmüş 😂😂
Geçmişte çok yakışıklı bir sevgilim oldu. Ama hayatı duygusal olarak dar ettiği için ve kendisinin çirkin olduğuna kendisi inandığı için ve ben onu yakışıklı olduğuna inandıramadığım ve telefonda beraber hüngür hüngür ağladığımız için ayrıldık. Tavlayabilir. Bu tamamen bana nasıl davrandığına bağlı bir durum. Beni insan yerine koyup bana değer verirse eğer ona cennet olurum.
Aradığı şey maddiyat veya tip değil zaten. Beni gerçekten sevebilecek bir hayat arkadaşı arıyorum. Karakteri bana benzesin kafi 😌
3 liraya ekstra sos da ister misin :D
Aman sanki çok şey istedik. Karakter dedik o bile çok görülüyor. 😒
Karakteri bana benzesin dedin ya. O çok zor..
Bende şans olsaydı zaten...
Eeeeeeee?
Bilmiyorum i, aklıma bir şey gelmiyor djjdjd
O değil de sen diğer hesabını niye kapattın? Mis gibi uberdin sdfgsdg
Alfia diye nick mi olur deyip kapattım kdkd
Bir de nickimi çalıp kullananlar da vardı ya da değiştirip kullananlar. Onlar bi boklar yiyordu, adlarına soru açılıyordu. Herkes beni sanıyordu. Alfa dedin mi akla ben geliyordum kdkd
Haydaa :D yazıklar olsundu
Sağlık olsun, tekrar über olurum ben. O işsizlik var bende kdjejs
Bende olucam sgfsd
Ahaha hadi bakalım. Önce kim olacak jdjddjjd
Sen olursun ya ben bi tık fazla meşgul olabilirim. İş güç var, hatun var. Uğraştığım başka şeyler de var. Ben anca tozunu yutarım sfhgsdgh
Benim manita yok ama iş var. İşim yorucu değil ama jshshs
Hayat sana güzel (iş anlamında) sdfgsd
Ya gerçekten bu sefer karakteriyle o kadar etkiledi ki.. Bu kadarını ben de düşünmüyordum. Dış görünüşü hiçbir an aklımda değildi olmamaya da devam edicek. Tipi çok iyi olup karakteri vasat olanları da gördük.
Benim tipim de karalterim de çöp. Napacam bilmşyorum
Karalter kısmında belirttim diye düşündüm jdjddk
Evet, oldu daha önce. Yine olur biliyorum çünkü genelde öyle oluyor snsjsj
Ama ağızları iyi laf yapıyor çakalların sjsjsj
Aaa yoksa sen de mi çakalsın sjdjdj
Acele et koş, kapmasınlar senin tipindekileri zhxj
AA haklısın , özür dilerim
kesinlikle tavlar, erkeklerin sandigi gibi degil kadinlar. gercekten bana kendimi iyi ve "kadin gibi" hissettiren bir erkegin gorunusunu umursamazdim
Tabiki tavlar konuşması sesi düşüncesiyle hareketleri hisleri hissettikleri ile tavlar sevmek gönülden gelir aşk yaşanır birini beğendiğin için değil işte o sevmek değil
flortsel anlamda oyle denemelerim oldu, onemli olan bana kendimi iyi hissettirmesi. dunyadaki tek kadinmis gibi hissetmem, ilgiyi, sevgiyi bilmem. gerisi baya onemsiz kaliyor
Erkeğin hoşluğu sahip olduğu karakterde saklı bence. Kendine gerekli özeni gösterdiği sürece beni etkisi altına alabilir.
Aynen tavlaya ver ya. Karakter tipten daha önemli bence. Yeter ki içi güzel olsun bir insanın.
Tipim olmayan diye bir yaklaşımım olmaz ama dış görünüşün beğenmediğim biri zaman geçirdikçe beni etkileyebilir evet.
Zor soru ya hayır sanırım. Zaten çok yakışıklı beklentim yok ortalama tipli hayalimde ki gibi birisi olmalı.
Güçlü erkek ve pes etmeyeni severim. Fiziksel ve ruhsal olarak kendini geliştire biliyorsa kesinlikle tav olurum.
Bir erkek olarak kadınlar için bu doğru olabilir ama erkekler için olamaz. Erkekler, dış görünüşünü sevmediği biriyle arkadaş bile olmaz.
Evet karakter daha önemli ama dış görünüş te bi o kadar önemli benim için baktığın zaman güzel bir insan görmek istersin karşında.
Para varsa her kapı açılır nu devirde tip önemli değil cep önemli
Karekter okeyse tip önemli değil zaten kesin şu diyebileceğim bir tip yok aklımda
Mümkün ama sadece karakteri yetmeyebilir. Zeka, merhamet ve ahlak da mühim.
Evet, zekası ve karakteriyle beni fazlasıyla etkiler. Bunu yaşadım.
Elbette zaten karakter daha etkili aşırı derecede hem de
Evet çünkü görüntünün sahteliğini anlamayacak kadar büyüdük
Hahatımda örneği yok. sadece, en deli karakter, tipimdi ama sınırdaydı.
Evet duruşu bir şekilde frekansı yakalıyorsa beni etkiler
Bir şekilde etkiler yalnız
Beni tavlayamadılar. Ancak olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu herkes için bence geçerli.
Yine bir gün de doyarsın da karakteri ne doyamazsın
Yok be olmaz, sevmediysem dünya tersine de dönse sevmem
olabilir zamanla sevip bağlanabiliyor insanlar
Hayır tavlayamazz. Tipini görünce çekim hissetmem lazım
Hal ve hareketleri konuşması yaklaşımı olabilir neden olmasın
Karaktere bakıyorum genelde ciddi düşünüyorsam.
Evet yapmıştı zamanında ama sonra pis karakterli olduğunu öğrenince uzaklaştım
Evt etkiler. Etkilemeyecek tak şey eril enerjisi olmayan erkek asla şansı bile yok.
Tip zamanla değişebilir bir şey ne bileyim kiloluysa spora gider yüzünü beğenmiyorsa estetik olur vb… ama eğer karakteri bozuksa ne ameliyatla düzelir nede herhangi bişeyle o yüzden karakter
Kesinlikle tavlayabilir karaktere zaafım var tipe değil
Tam o durumu yaşadım cidden
@Gezen_horoz çocuk beni beğenmedi ayrıca bende onu pek beğenmedim ama karakteri beni etkiliyor
Senin gibi bir hatunu nasıl beğenmez aklım almıyor karaktere bakan yok sanıyordum
@Gezen_horoz herkes beğenicek diye bişi yok
Aynen öyle haklısın ne diyeyim keşke onun yerine ben olsaydım
Neden öyle yan yan bakıyorsun hoşlanmak suçmu
@Gezen_horoz bu kıza iltifat edince küfür olarak algılıyor kaba davranmayı dene
@LastGuest bu tarz erkeklerin bana karşı hiç şansı yok
@LastGuest sadece 1 saygısızlık oldu onun içinde defalarca özür diledim başka da bir şey olmadı sebepsiz yere nefret ediyor
@LastGuest t@ciz ediyor işte ama beni avlayamaz baskın bi karakterim var avlanmam avlarım😆
@LastGuest gerek yok ya takmıyorum kalsın teşekkür ederim
@LastGuest :( yanlış bir şey yapmamıştım
Tavladı, 3 aydır da evliyiz...
Teşekkür ederim 🙃
Olabilir, çünkü tip ne kadar uygun olsa da karakteri oturmamışsa bir işe yaramaz, ama karakteriyle gönlümü alacak kişinin tipi 2 ve ya 3cü sıralarda
Beni umursamıyorsa yani cool bi adamsa ve sevimliyse evet tavlayabilir. Yine de heybetli bi vücudu olması gerek, tipim olmasa bile.
Kadını tavlarsin da, erkek biraz şekilci.
Öyleyiz reis ama öyle olmamak lazım.
Bir gün önemi kalmıyor ama düşünsene
Büyük konuşmak istemem ama hayır belki zaman geçirirsem olabilir
Maalesef tavladi karakteri de tipide benlik değil ama tavladi anlamadim
tıp önemli benim için herkes için önemli bence.
tavlayamaz tavlanmam , olaya gelememmm ajshhashdh
oltayaa
Evet. Tipim olan biri de karakteri ile soğutabilir kendinden.
Evet karakterli birini bulamıyoruz , tipi çok sorun değil
bi. kişi. diğer. kişinin. tipini. beğnemeden. karakterine. bakmıyor
Kesinlikle tavlar.
Evet tavlar merhametliyse bide