- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAklım ve ruhum sadece bir kişide dediğim hâlde olsun diyenle yarışır bu görsel, ama burada sevgilim var dediğinde ayrıl benim ol çünkü
'sen çok sexisin'
düşüncesi olayın gelişiminde farklı etkiler yaratmış. Akıl devre dışı bırakılmış, umarım adamda bırakılmıştır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir insanın başkalarının ilişkilerine müdahale etmeye çalışması, güven eksikliğinden, duygusal boşluktan veya bağlanmakla ilgili zorluklar yaşamasıyla ilgili psikolojik gereksinimlerden kaynaklanabiliyor. Bu davranışların olumsuz etkileri, sadece ilişkilerde güveni sarsmaz aynı zamanda kişilerin kendi duygusal sağlığına ve uzun ömürlü olabilecek mutluluğuna da zarar verir.
Olması gereken şu:
İnsanların başkalarının ilişkilerine saygı göstererek, dürüst ve açık iletişimle sağlıklı ve güvenli bağlar kurmaları. Bu yönde, kendi ilişkisi içinde çaba göstermesi olmalı. Başkalarının mutluluğunu gözetip bozmak yerine.
12 Yorumla- 1 yıl
Şimdi psikolojisine sövecem, evli veya ilişkisi olan birine yürüme lüksünü vermiyor ki bu insanlara.
- 1 yıl
Etik ve ahlaki anlamda öyle haklısın. Ben daha teorik yorumlamış olabilirim.🙂
%100 asla bu hakkı vermez tabiki.
İlişkisi beni ilgilendirmez adam sevgilisine saygı duymuyorsa banane ki? Ben aldıgım hazza bakarım.. seven insan hayatında biri varken zaten başkasına bakmaz bakıyorsa da beni ilgilendirmez. Ayrıca kimse kimseyi ayartamaz sadık bir adamı ben yoldan çıkaramam o bana gelene kadar zaten çıkmıştır :))
06 Yorumla- 1 yıl
Sen de kendine saygı duymuyorsun demek ki
- 1 yıl
He sen sanıyorsun ki, bu şekilde elde ettiğim adam benimle olacak, bana kalacak? 😃
- 1 yıl
O konu farklı.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılՏҽӀɑʍՏ bu karaktersizliktir tabi ki de.. ilişkisi olan birine yürüyen insana başka ne denir ki. bunlara zaten evli ya da sevgili flört fark etmiyor. gördükleri zaman direk yürürler. bazıları ayrılmaya çalıştırır aralarını bozar kendisi sevgili olmak için. nasıl mide var anlamıyorum ben. hayır zaten ayrılsa bile öyle karakterde birisi insanı sevemez aynı şekilde kendisini de terk eder başkası için. böylelerinin gerçekten aşık olacağını ya da seveceğine inancım yok hiç.
12 Yorumla- 1 yıl
Her fırsatı kollayana fırsat verene de yazıklar olsun jddjs
- 1 yıl
Olsun valla can yazıklar olsun onlara sjsdjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Buraya bişeyler yazarımda kalklar , Allahım sen konuyu biliyorsun :D
21 Yorumla- 1 yıl
Amin sjdjs
1 yılinstadan birine yazmıştım. ilk cümlesi sevgilim var olmuştu. halbuki gerçekten mekanı merak etmiştim. iyi dedim gülüştüm. bi ay geçmedi kendi yazdı. artık yazışabiliriz dedi. sonradan öğreniyorum ki sırf beni yakışıklı bulduğu için ayrılmış. bi süre yazıştık buluştuk.. baktım bu çok fingirdek bi tip. daha da yazmadım kariyerime önem vermem gereken bi dönemdeyim dedim geçtim gittim.
kısacası erkeği kadını fark etmiyor şansını herkes deniyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Erkek kadın farketmiyor zaten karakterli karaktersiz diye ayırıyoruz biz bunları
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılGeril geril patlat tam olarak. Eşim öyle çok yakışıklı bi adam değil ama ne zaman dışarı çıksak özellikle satış danışmanlarında bi işveler bi cilveler, delirirsin. Hatta nişan zamanı eşime kıyafet alıyoruz aileler de yanımızda, satış danışmanı o kadar işveli davrandı ki kayınvalidem sinir oldu beni iteleye iteleye eşimin yanına gönderdi wkdkskd
12 Yorumla- 1 yıl
Kendilerini pazarlıyorlarsa demek
- 1 yıl
Valla amaçları ne bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBence travmatik bir aşk vakası bu
Şuuraltında bir başkasına tercih edilmek egosal bir tatmin yaratıyor ayırabilen ve seçilen olmak tercih edilen olmak tamamen özgüven ve ilgi budalalığı
Veya çok büyük sevgi açlığı ve babasal travması olan kadnlar bunu genelde çok yapıyor11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum çiçek
1 yılDeğer yargısı olmayan insandan korkmalı. Başkasına ait olanı almakla kendi müsvedde egosunu tatmin etmeye çalışan her kim ise unutmasın; b*k yeme mideye bakar.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin. 15 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel 👌 hayret..
- 1 yıl
Neden hayret
- 1 yıl
Öyle b’k falan yazmazsın normalde ondan djshs
- 1 yıl
Evet, kibar adamım
- 1 yıl
😂 hıhı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu benim başıma 2 kez geldi, ama tahrik etmek için hiçbir şey yapmadım, uzak durdukca daha çok üzerime geldiler ben de iletişimi komple kestim. Cunku empati yapıp kendimi sevgilisi yerine koyuyorum ve asla o duruma düşmek istemem.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBana iğrenç geliyor. Tam bir karaktersizlik ama erdem ve ahlak abidesi pozlarında dolaşan birisi bu siteden sevgili olduğu kadını başka birinin sevgilisiyken ayarttığını çok da övünülecek bir meziyetmiş gibi anlatmıştı geçmişte.
11 Yorumla- 1 yıl
😒 ne büyük başarı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tehlikeli bi çok insan vardır ama bu insanlar içlerinde en tehlikelileri. Beyinlerini anlayamazsın kalp ve vicdan taşımazlar gördüğün yerde uzaklaşacaksın tuzağına düşmemek lazım
13 Yorumla- 1 yıl
İllaki uzaklaşırsın da, belki sana yapamaz gider illaki birinin bir şeyini bozar
- 1 yıl
Olsunlar keşke. Olsunlar lütfen.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEziklik başka bişey değil. Başkasına aşık olduğunu bile bile zavallı gibi bir de ben daha çok hak ediyorum seni diyip yürümeye devam ediyorlar ahahahahaha
14 Yorumla- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim
Yoo eziklik değil, tersine büyğk başarı hehehe - 1 yıl
Barbie gördüğün üzere :D başarı sananlar var
- 1 yıl
Yüzsüzlüğe madalya da isterler bu modeller 😂😂😂
- 1 yıl
Yok canım ne madalyası. Ödülüm zaten o güzel kadının kendisi olur. Yeter bana
Bunu yapanlar net karaktersiz, ezik insandır benim gözümde ha bir de şeytandır. Çünkü birlikteliği kıskanan, bozmak isteyen iblistir. Bunlar da onların sağ kolu ALLAH katında hiç yerleri yok.
14 Yorumla- 1 yıl
Fırsat kolluyorlar resmen.
- 1 yıl
Benim de, haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Şimdi şöyle, artık yeni düzene girdik. Kalleş düzen. Anormal gibi görünen paylaştığın mesaj aslında sanki kıza az daha yazsın yazan çocuk zenginse kim tanır sevgiliyi.
12 Yorumla- 1 yıl
Mesajlar bana ait, az daha yazamadı engellendi 😅
Çok şey yazarimda sonra bana iftira atıyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
hdhdjs sana niye iftira atıyorlar
1 yılYaşamasın onlar diyecem görüş kaldırılır herhalde smzmsls
11 Yorumla- 1 yıl
Kaldırılmaz djjd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHay ben onların ağızlarının tavanına salıncak kurup sallana sallana sıçayım.
11 Yorumla- 1 yıl
Djdjs çok açık oldu
1 yılAşağılık kompleksleri var. Birisi ilişkisi olmasına rağmen onu tercih ettiğinde kendisini daha üstünmüş daha tercih edilebilirmis gibi hissedecek. Oysa gercek olan tek sey 2 karaktersizin birbirini bulması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılKarakter yoksunları hakkında pek bişe düşünmüyorum 😉 düşünüp de düşüncelerimi kirletemem 👍🏻
16 Yorumla- 1 yıl
Kirletme sen bebeğim 🥰
- 1 yıl
Canımsın🥰🙏16 hafta olduk bu arada
- 1 yıl
🥹 fasülyeciiik djdj
- 1 yıl
Ebettt🥰
- 1 yıl
İyi olun, yerim sizi 🫠
- 1 yıl
Ye ablası ye🥰🙏😘
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir düşünce zihniyeti herhalde kendisini üstün görmek ile alakalı olabilir " ben o senin için o kişiden daha iyiyim diye olabilir için mi? tam olarak bilmiyorum
10 YorumlaKaraktersizlik ve birde işi gücü olmayan boş beleş cahil insanların yapmak istediği şey diye düşünüyorum mide bulandırıcı resmen
11 Yorumla- 1 yıl
Aslında farklı yönden de bakılabilir
1 yılBenzer bi soruya dün de aynını demiştim. biraz çetrefilli we tartışmalı kuyu orası. Bazı şeylerin net doğrusu yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatında düzgün güzel giden ilişkisi olmayanlar gözü başkasının mutluluğunda yani kendi yarasıni başkalarına bulaştırarak hafifliyir
10 Yorumla
1 yılİnsan çiğ süt içmiştir normal yani hep vardı hep olacak ama keşke boşta olana yanaşsalar ama yok bazıları bundan zevk alıyor işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılPsikolojilerinin bozuk olduğunu yetersizlik duygusu yaşadıklarıni, kıskanç olduklarini ve karaktersiz olduklarını düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılYa ayartan kadar ayartilanda ayni karakterde ise, cehennemde ateşiniz bol olsun derim çıkarım işin içinden.
10 Yorumla
1 yılBu soruyu sadece beğenip geçmek istiyorum vereceğim cevaptan bayağı bilinç yiyebilirim görenlerden.
12 Yorumla- 1 yıl
@Perisuuuu yani herkesin kendi hayatı olduğu için bir şey diyemiyorum ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılAlçak ve hain bir insan derdim böyle bir insana söylenecek bir şey bulamıyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
10 Yorumla
1 yıl2015'e yollar, en azından kendileriyle bir sakız alinabilmesini sağlardım.
20 Yorumla
1 yılgünah ne kadar büyükse heyecanıda o kadar büyük oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenzer bir durumla karşı karşıyayım diyelim ama bunu ispat edememek bi tık can sıkıcı. Her ne kadar o benim arkadaşım dese de ben arkadaş olunmayacak bir karaktere sahip olduğunun farkındayım.
10 Yorumla
1 yılÜzerine düşünmem bile. Bu kadarini bile hak etmiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ya şimdi bir şey diyeceğim kaldıracaklar karektersiz şerefsizin deki da
10 Yorumla
1 yılKaraktersizdir diye düşünürüm ilişkisi olan birine yanaşılmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAnlatılmaz o varya neyse site beni sürgün eder
34 Yorumla- 1 yıl
djdjs etmez
- 1 yıl
Başka yönden de bakılabilir
- 1 yıl
Ben böyle bakmak istiyorum
- 1 yıl
Bakış açınız aynı zaten ben de seninle aynı yerden bakıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılTahrik de değil acziyetten oluşan ego tatmini gibş bir şey… eziklik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılValla hiç kimse kusuruma bakmasın. Sevgilisi varmış evliymiş falan fark etmez. Sinyal alırsam yürürüm
08 Yorumla- 1 yıl
Ağzını yüzünü o sebepten mi yamultular 🥹
- 1 yıl
O kadar yamuk mu be? Dkdkfk
- 1 yıl
Çarpmışlar seni haberin yok 🙄
- 1 yıl
Güzel kadınlar için değer valla djfjfı
- 1 yıl
Güzel kadınların sana pas vereceğini düşünmüyorum açıkçası, sorry
- 1 yıl
Hep bu patlak suratım yüzünden dimi 🥺
- 1 yıl
Ama önce suratından bahsettin?
- 1 yıl
Önce sofatıma sıçtın ama. Karakterim düzgğn olss giderim olur muydu sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılheyecanı severler
26 Yorumla- 1 yıl
Aynısı onlara yapılsa peki?
- 1 yıl
flörtöz insan yapar duramaz o yüzden kendinee yapılsa çokta umursamaz bence
- 1 yıl
Doğru.
- 1 yıl
:) flörtözlük enteresan bişi
- 1 yıl
Hayatında biri olana kadar enteresan geliyorsa gelsin ama bir yerde durabilmeli insan
- 1 yıl
işte durmulmaması enteresan çünkü heyecanı veren o
- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılEvli kadınlar ile yatmak fetişizmi olanlar gibi
18 Yorumla- 1 yıl
Yanii..
- 1 yıl
Siz evli misiniz
- 1 yıl
Değilim
- 1 yıl
Evli olmam umuduyla mı?
- 1 yıl
Evli olsanız takipden çıkardım
- 1 yıl
İyi güzel.
- 1 yıl
Sen daha güzelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBirgün aynısını yaşar
11 Yorumla- 1 yıl
Muamma o biraz
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ulan ben onların taa bip...
12 Yorumla- 1 yıl
Tabippp sen elleme benim yaramıııı shdjsh
Gizli Üye(18-24)1 yılbence böyle insanlar kendileri sağlıklı bi ilişki yapamadığı gibi başkalarının sağlıklı ilişkisini kıskanıyor ve bundan zevk alıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi de erkek hemen nasıl tahrik olabilir?
19 Yorumla- 1 yıl
Yok ya, soruyu yanlış anlamışsın 😅
Cevap sahibi1 yılShshshs he
Ama gene haklıyım.
Cevap sahibi1 yılYani ayartilmasin onlar da
- 1 yıl
Doğru shdja bir yerde haklısın 😂
Cevap sahibi1 yılBnce kabahati daha çok ayartilanda aramalıyız beyni yok mu
- 1 yıl
Ama konu ayartılan değil ayartanın bundan tahrik olması
Cevap sahibi1 yılOnu toplumda dislamaliyiz işte. Hor görmeliyiz. Karşı taraftan karşılık alamasın ki akıllansın kendi kötü hissetsin. Biz niye ilişkimizin olalim
Cevap sahibi1 yılVeya ilişkimize olma ihtimaline yol acamasin.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
1 yılMidesiz olduklarını düşünüyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğunu normal biri yapmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılBir şey düşünmüyorum buda onun sınavı derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ruhları o. Olmuş
10 YorumlaDenilecek bir şey var onuda yazmayayım
10 YorumlaAhlaksız şeref yoksunu olduklarını
10 Yorumla
1 yılBasit insanları sevmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Narsist olduklarını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bazıları iddia ile yapanları duydum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Karakterisiz ve ahlaksız diye düşnürüm
10 YorumlaKişiliksiz sorunlu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsel açlık içinde kıvranıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBuda bir çeşit zevk meselesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılRuh hastasıdır…
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Bencil ve küstah bir davranış biçimi ,,,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Alçak diyeyim kısacası
10 Yorumla
1 yılKarakter yoksunu olduklarını
10 Yorumla
1 yılKarektersizler
10 Yorumla
1 yılbir şey düşünmüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ruh hastası bence kesin
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?