Ciddi olmanızı istiyorum sizden. 2 yıllık evliyim 4 yıldır da eşimle sevgiliydim Toplamda 6 yıllık bir Beraberliğimiz var Normalde toplumda ve benim bildiğim üzere çok efendi saygılı kendi işinde kendi halinde işinden eve evinden işe gelen bir insan olarak anılır fakat bana olan ilgisizliği evlenmeden önce de sevgililik döneminde de devam ediyordu ama biz bunu uzaktan mesafe ilişkisine bağlıyorduk ben hiç iş yerine gitmemiştim bir gün iş yerine gittim iş yerindeki kızlara olan hali tavrı farklıydı ve Şok olmuştum Hani "bu benim kocam mı?" diye Çünkü eve gelen adam sessiz sakin benimle çok konuşmayan bir insanken iş yerindeki kızlara şakalar yapması beni gerçekten üzdü . Mesele o da değil mesela yani benden ilgisini eksik etmeyip böyle bir durum yaşansa asla yadırgamam fakat ben karısıyken bu sekilde bir tavri bana kendimi yabancı biri gibi hissettirdi. Sonra ben bunu telefonunda işte bana ilgisizliğinden sonra( hiç telefon karıştırma adetim yoktur) bir gün şeytan dürttü ve baktım telefonunda bir Arkadaşlık sitesine girmiş bilmiyorum Hani yapmayacağım etmeyeceğim diyor ama benim gerçekten artık güvenim kalmadı Siz ne düşünüyorsunuz? Defalarca konusmaya calisip iliskimi duzeltmeye calistim. Hicbir sebep olmamasina rağmen ilgisiz.. tuhaf. Cabalamiyorda. Sadece susuyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer