Yine yaptın yapacağını?

Iki senedir evliyim görücü usulü ile evlendim. Eşim senelerdir yanliz yaşamış aile sicakligini bilmiyor anlamıyor.. küçükken dede nene hepbirlikte yaşamışlar ama büüydükten sonra hep ayrı yaşamış. Anlayamıyor beni… ailem geldiği zaman ya laf söyler ya suratından anlarım zaten 🙄 haftasonu ablamlara gidelim istedim oda arabayı havayı bahane etti.. neyse haftaya gideriz diyordu. Dünde ablamgil aradı siz gelemiyorsunuz biz gelelim diye. Bunu eşime derken yüzündegisti yeğenim çok istemiş. Bunu çok tartıştığımız için bana diyordu ben onlara gelmesinler demiyorum ama yeğenin mi istiyor diye tuaf tuaf baktı. Evet çünkü ben yegenelrimi zamanında büyüttüm onlar beni bende onları çok seviyorum.. kendisi öyle olmadığından yani ailebaglari soğuk olduğundan anlamıyor.. benim yine moralimi bozdu bu yüzden onlar gittikten sonrada yüz vermedim laf söyleyip durdu.. sonra yatmaya gittim konuşmadım. Bal gubide biliyor neden böyle davrandığımı 😏 ise giderken sarildi ama ben soguyorum ondan bu yüzden … niye böyle yapıyor?

Yine yaptın yapacağını?