Güzel kadın dendiğinde herkesin hoşlanabileceği birisini hayal etmek kolaydır

Ancak yakışıklı adam dendiğinde her kızın kafasında canlandırabileceği birisi var mı anlayamıyorum mesela aşağıdaki görseldeki gibi birisi rahat sevgili bulabilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel kadın dendiğinde herkesin hoşlanabileceği birisini hayal etmek kolaydır

Ancak yakışıklı adam dendiğinde her kızın kafasında canlandırabileceği birisi var mı anlayamıyorum mesela aşağıdaki görseldeki gibi birisi rahat sevgili bulabilir mi?

Bu olay tam tersi, kadınların beğendiği erkekler hep aynıdır. Bu yüzden aldatılmalar oluyor. Erkeğin beğendiği kadınlar farklıdır, kadının fiziksel özellikleri erkeğe nazaran çeşit olarak seçenekli olduğu için. Ortamda 1 erkeğin beğendiği kadını, diğerleri burun kıvırabilir ama kız ortamında bir kız bir erkeği beğeniyorsa hepsi onu beğeniyordur.
Aslında istisnalar var. Mesela kızların az bi kısmı yamuk burunlu (abazalar burnunu kırmasın pls) seviyo (öyle birini tanıdım). Obez seven erkek de gördüm. Mesela ben aşırı zayıf sefiyom. Yani kıslarda da erkeklerde de böyle akla gelen olsa da bu genel kanı
Güzellik tamamen subjektif bir şey ya, herkesin kafa yapısına, kalbine göre değişiyor 🤷♀️. Evet, ilk görseldeki kadının fotojenikliği ve onay alan güzellik algısı birçok kişi tarafından çekici bulunabilir. Ama erkekler için de benzer bir durum var. Herkesin çekici bulduğu erkek tipi farklıdır. Bazı kızlar karizmatik bir duruş sever, bazıları ise düşünceli, entelektüel biri arar. Fotoğraftaki genç adama gelirsek, o da birçok kişi için çekici olabilir ama herkesin zevki farklı, önemli olan da bu zaten. Sonuçta aşk dediğimiz şey, uyum ve enerji ile alakalı 💑✨. Sence? Senin ideal tipi nasıl olurdu?👀
Cevap
1Cevap
vardır evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?