Sevdigim benj sevmiyor bende çok sevdiğimden her yolu denedim oda tamam bir kere buluşalim belki şans veririm dedi söz veririm bir yerini elemem falan dedi bendd güvendim sevdiğimden (hayatim. boyuncs hiç sevgilim olmadi) o ilk askimdi sonra gittim buluştum.. sarildik öptü eledi... Sonra konuşmayi kesti kendimi çok kötü hissediyorum ben çok sevdim hemde çok sürekli Allah beni affeder mi düşüncesiyle ya da aileme bakamam utancimdan gerçekten kirlenmiş mi oldum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk adı altında ilişkilerini bel altı yaşayıp iki günde zevk heveslerini alan insanları gördükten sonra bu soruyu görünce aşkın nasıl bir hal aldığını daha iyi görüyorum. Bu hareketleri sen istemedin, ona güvendin insan yerine koyup dinledin ama o bir anlık hareketle sana tensel olarak yakınlaşmak istedi. Eğer içini rahatlatacaksa abdest alıp iki rekat namaz kılarak Allah'a dua edebilirsin, o senin içini bilir ama ona gitmeni bekler. Umarım karşına senin kalbin gibi temiz biri çıkar.
03 Yorumla
Soran1 yılGerçekten böyle olsun istemezdim 2 yıl geçmesine rağmen çok üzülüyorum her hatırladığımda ben gerçekten çok sevdim öyle sevdimki ailesinden bile çok artık insanlar annesinden bile çok seviyorsundur dedi bilmiyorum belkide bunlari hakketmişimdir sevmiyordur zaten
Soran1 yılUmarım Allah affeder
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılburada kötü kalpli insan çok bunlara sorma. Allah tabii ki affeder. Tövbe eden 40 yıllık hayat kadınını bile affeder. Sen sonuçta kimseye zarar vermedin kul hakkına girmedin. Sadece bedenine haram el değmiş oldu üstelik kandırıldın. İsteyerek yapmış olsaydın bile affederdi çünkü pişmansın dert etmişsin. Zaten bunu dert etmen senin temiz kalpli olduğunu gösteriyor. Sorunun cevabını verdiğimi düşünüyorum. Yalnız sana tavsiyem kimseye ısınıp güvenip de bu sırrını anlatma. Allah Settardır. Hataları örtendir. Ona sığın. Kimse bilmek zorunda değil. Bunu da sürekli düşünme psikolojin bozulur akıl hastası olursun Allah korusun. Sakin ol hayatına bak, bu konuyu unutup yapman gereken işlere odaklan.
23 Yorumla
Soran1 yılGerçekten çok teşekkür ederimmmm bazen o kadar düşünüyorum ki kafayi yiycek gibi oluyorum aglamaktan nefessiz kaldığım anlar cidden çok acı zaten bir daha ne asla kimseye güvenmem sadece üzücü ben onu o kadar çok sevdim ki anlatamam..
Cevap sahibi1 yılDüşünme artık lütfen. Okulun varsa onu oku, iş hayatın varsa işine çalışmana bak. Sakin ol. Bunu hiç kimselere anlatma. Allah örter hataları. İstiğfar çek, İçin daraldığında 1 tesbih veya ne kadar istersen Elhamdülillahi rabbil alemin de. Bu içine ferahlık verir 🌺
Soran1 yılYa çok teşekkür ederimmmm gerçekten çok iyisiniz sağolun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, öncelikle hissettiklerini anlıyorum ve sarılmak istiyorum. İnsan bazen kalbini çok fazla açıyor ve bu durumda da biraz incinebiliyor. 🥺 Ama hayır, kirlenmiş falan değilsin, bunu asla düşünme! Sevgi dolu bir kalbin var ve bu da seni özel kılıyor. Her ilişki bir tecrübe, her duygu bir ders getirir kesinlikle. Aile, sevgiden doğan bir durum için seni yargılamaz çünkü anlayış gösterecektir. Geçmişi bırak geride ve kendine yeni bir sayfa aç.
Bu arada, yeni yıl geliyor! Hadi güzel dilekler dileyip biraz keyfimizi yerine getirelim. Belki de o yeni yılda seni gerçekten hak eden biriyle tanışırsın! 💖✨ Kucak dolusu sevgiyle! Ne düşünüyorsun, parlak bir gelecek planlıyor musun?03 Yorumla
Soran1 yılKeşke bende böyle düşünebilseydum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh canım ya, sarılabilsem hemen sarılırdım! 🫂 Böyle hissetmen çok normal, yaşadıkların gerçekten yıpratıcı olabilir. Ama unutma, kendine duyduğun sevgi her şeyden önce gelir. Sana bunu yaşatan biri değerini hiç bilemez zaten, yani sorun sende asla değil. 🩷 Zorlandığında hep hatırla, sen başlı başına bir değersin ve bunu fark eden biri mutlaka karşına çıkacak. 💫 Bence kendine biraz zaman ver, enerjini toparla. Belki bir yeni hobi veya arkadaşlarla kaliteli vakit geçirme ruhuna iyi gelebilir. Ne dersin? 🌈
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır tabi ki de
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyledir..
Cinsellik gayet normal bişey herkes sevilecegini sanıp hata yapabilir önemli değil kirli değilsin kendine böyle davranma öncelikle ve ders çıkar sana dokunmaya çalışan biri senden hoşlanmaz sen izin verirsende kullanır atar erkekler zoru seviyor gözlerinde basit olma
25 Yorumla
Soran1 yılBirdaha zaten kimseyi sevicegimi ya da guvenecegimi zannetmiyorum..
Soran1 yılSanmıyorum artık umudum kalmadi zatende istemiyorum sadece canim aciyor tabi üzülecek bu acı dünyada daha çok şey var o ayrı da geçer ya
Soran1 yılAlinmicak gibi değil ki
Hayır tabii ki. Tövbe et, Allah affeder, kimler neler yapıyor. Kimse günahsız değil. İçten bi tövbe et ve bu konuyu dillendirme bitsin gitsin
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah dediğiniz gibidir dillendirmiyirum ama düşünmekten kafayi yiycem
Samimi tevbe edersen birdaha işlememeye Allah cc affeder
117 Yorumla
Soran1 yılİnşallah dediğin gibi olur sevdiğim ilk ve son erkektu ztn
Soran1 yılTeşekkür ederimmmm umarım gerçekten dediğin gibidir çünkü ne yazıki herkes öyle düşünmüyor
Soran1 yılGerçekten bu dünya o kadar zalimki benim durumum hiç yani öyle insanlar varki ya yazık ya cidden şu insanlara yapilan kadin tecavüzü ya hayvana bile ya gerçekten empati kurmaktan insanın canı yerinden çikiyor ya adam tecavüz ediyor kadin kendinden utanio intihar ediyor küçücuk çocuğa bile yani bilmiyorum.. yazık ya gerçekten Allah yardım etsin
Soran1 yılAy çok sevindimmm gerçekten bu dünya çok acımasız çok adaletsiz yani yazık ya ciddiyim. Asıl yapabiliyor insanlar anlamıyorum
- 1 yıl
O kadin öyle bagiriyordu ki benim suanda psikolojim hafif bozuk hala o sesi aklimdan çıkmıyor ama Şu an kendisi ne kadar kötü durumdadir unutamaz o Korkuyu ömür boyu kaldi travma hic gece disari cikmaz ondada suc tenha yerde ne isin var kadin başına ben bile oraya giremem erkek başıma hapcisi zinacisi herseyi var parkta
Soran1 yılEver doğru ama bu kadari çok ağır dünyadaki suçsuz iyi insanlar için ciddi çok ağır
Soran1 yılHâşâ zaten bir sadece insan üzülüyor ve o kadin için çok üzüldüm Allah herkese yarım etsin
Soran1 yılİnşallah..
Soran1 yılTeşekkür ederim bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBişey sorucam Allah beni affeder mi düşüncesinde olan birisi olarak neden bir erkekle öyle bir pozisyon içine girdin acaba? Sadece merak ediyorum
13 Yorumla
Soran1 yılYa ben soruda yattim. Mi yazdım anlamıyorum çocuğu 6 yıldır karşılıksız seviyorum çok zorladim en azından arkadaş olalim istedim benim ilk aşkım sonra tamam dedi gel buluşalım dedi belki sana şans veririm dedi bende tamam dedim ama beni öpmezsin sarılmayız vbdedim oda tamam dedi söz veriyorum yemin ederim sadece 2 dk konusucaz böylece bana güvendiğin anlicam dedi sonra gittigim gibi öptü sarildi.
- 1 yıl
Bir erkeğin peşinden çok koşunca erkekler sizi çantada keklik sanıyorlar ve sizi kullanmak için ilk fırsatta şansını dener
Soran1 yıl...
Gizli Üye(25-29)1 yılTövbe et, olan olmuş birkere bir şey olmaz kimse günahsız değil
14 Yorumla
Soran1 yılİnşallah affeder
Cevap sahibi1 yılAllah affedendir
Soran1 yılTeşekkür ederimmmm 🤍🥺
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAllah'tan ucuz kurtulmusun daha ileri gotmefiniz ilk sevgilinde de bunu yaşaman çok kötü olmuş yaş kac
022 Yorumla
Soran1 yılBen sevgili yapmam zaten ama ilk askimdi.. 6 yildir karşılıksız sevdik gek buluşalım belki şans veririm deyince..
- 1 yıl
6 yıldır bu kişiyi mi seviyorsun tek tarafli
Soran1 yılEvet..
- 1 yıl
Merak ettim ilişkinizi yaa anlatmak istermisin baştan müsaitseniz dm
Soran1 yılİlişki falan yok çocuk sevmedi bende arkadaş olmak istedim izin vermedi en sonda gek buluşalım dedi belki şans veririm dedi yok dedim ee sen bana guvenmiyorsun bilmem ne dedim güveniyorum o zaman buluşalım dedi sadece 2 dk dedi hende gittim öyle..
- 1 yıl
Nerden tanıyorsun çocuğu okul falan mı
Soran1 yılEvet okuldan
- 1 yıl
Okulda nasıl şimdi görmezden mi geliyor
Soran1 yılOkul bitti bittiği yilda çağırdı okul dışına
- 1 yıl
Anladım yazık olmuş önce sene aşkına benim de başıma geldi senin olaya benzer 4 yıl sevdim ben de
Soran1 yılÇok zor gerçekten karşılıksız çok zor onu başkasıyla girmek sürekli güzellik algıları kendini sevgilleriyle kiyaslama kiskaip hiç bir şey yapamamak..
Soran1 yılKusura bakmayın ama ben kimseyle konuşmuyorum dmdeb
- 1 yıl
tamam siz bilirsiniz cizginiz var demek ki saygı duyuyorum
Soran1 yılÇok sağolun
- 1 yıl
Rica ederim ne demek insallh düzelir ama zor yaa yaptığı hoş degil
Soran1 yılİçimde bitirmeye çalışıyorum artık ne kadar istediysemde olmuyor çünkü tek acı çekiyorum sizinkide inşallah düzelir
- 1 yıl
Düzelme sansin yok ikimiz de evlendik ama arada aklıma geliyor çok kötü bı durum yaa anlatamam gerçekten
- 1 yıl
İçimi doksem iyi size iyi gelirdi bekli aynı kaderi yaşıyoruz ama konuşamadık sizinle
Soran1 yılÇok üzüldüm ama eminim ki kariniz sizi çok seviyordur
- 1 yıl
Ben de onu seviyorum ama ilk işte aklıma geliyor şimdi daha az geliyor ama eskiden biraz daha fazla geliyordu aklıma
Soran1 yılİnşallah unutursunuz tamamen o insani ve hayatinizda mutlu olursunuz
- 1 yıl
İnsallh siz de unutursunuz kalbiniz temiz gibi sizin de kinusmaniza göre iyi insansiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılKirlendin tabi ki umarım ilerde evleneceğin kisi de aynı ssnin gibi olur dengini bulursun... temiz kalmış bir adama kendini yamama sakın
07 Yorumla
Soran1 yılNe ben çocuğu 6 yıldır sevdim bana buluşalım belki şans veririm dedi yemin etti söz verdi sonra gidince öptü
- 1 yıl
Sen canım mıssın bacım cok kolay tavlar ssni erkekler... ne kızlar var sevgili hayatı yasamayıp kendini alletmeyen öptürmeyen erkekten daha erkek kızlar var sıkıysa onlara yaklaş kan alırlar kız var kız var iste😏
Soran1 yılBende hiç sevgili yaomadim. ama ilk defa birini sevdim ve bu kadar bağlandım..
- 1 yıl
Bağlanmayacaktın allah sana akıl fikir vermiş evlenmeden o tarz hareketlerin günah oldugunu caiz olmadigini bilmen gerekirdi...
Soran1 yılBiliyordum ztn söz verdi hiç bir şey yapmicam dedi 2 dk konusucaz dedi
- 1 yıl
Offf neyse sana hayatta başarılar
Soran1 yılSagllun
Hiçbirimiz kusursuz değiliz, samimi bi pişmanlıktan fazlasını yapamazsın.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılSeni kullanmış terbiyesiz ama sen iyi olmaya bak umarım böyle bi duruma düşmezsin bir daha
08 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim ilk ve son çocuk.. ona güvendim dedim kesin görünce fikri fakan değişir...
- 1 yıl
Hıı değişir avut kendini
Soran1 yılO zamanlar buluşmaya gitmeden önce böyle düşünüyordum beklemiyordum çünkü
- 1 yıl
Senin için üzüldüm
Soran1 yılÜzülmeyin yaa bu dünyada üzülecek daha önemli ve daha acı şeyler var maalesef...
- 1 yıl
Evet elimden keşke bir şey gelse
Soran1 yılKeşke benimde..
- 1 yıl
Hallederiz ya ulaş
1 yılkirlenmek diye bişi yok pişman olcaksan yapma yaptıysan pişman olsa yeni bi sayfa aç kendine değer ver yane
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimmmm.. ama bunu yapmak çok zor..
1 yılYapma ya offff neden böyleleri değer görüyor ki
08 Yorumla
Soran1 yılİlk askimdi benim hiç sevgilim dahi olmadi acikcasida olmicak gerçekten çok sevdim güvendim
- 1 yıl
Siz kadınlar çok duygusalsınız cidden
Soran1 yıl6 yıldır karşılıksız sevdim
- 1 yıl
Merak ettiklerimi sorma şansım var mı?
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Burdan değil ama
Soran1 yılKusura bakmayın ama ben kimseyle konuşmuyorum dmdeb
- 1 yıl
Peki nasıl istersen 🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılYani yaşanmış artık ah vah etme bence
02 Yorumla
Soran1 yılAllah beni affeder mi..
Cevap sahibi1 yılNasip inşallah
Gizli Üye(30-35)1 yılYattın mı yani onunla
02 Yorumla
Soran1 yılHayır yaa sadece öptü ve sarildi falan
Cevap sahibi1 yılKullanmış seni
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni çok iyi anlıyorum 🥺
04 Yorumla
Soran1 yılO kadar kötü ki
Cevap sahibi1 yılİstersen dm yaz dertleşiriz
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim
Soran1 yılBen kimseyle dm konuşmuyorum yani uzulmezsiniz değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKafa yok ki
24 Yorumla
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Kafan yok diom aq ergen gibi birinin pesinden kosarsan peçete olursun
Soran1 yılBana söz verdi yemin etti bende böyle olsun istemedim
- 1 yıl
Aynen knk
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
1 yılHayır ne ilgisi var.
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyledir
1 yılOlur oyle seyler
01 Yorumla
Soran1 yıl(
Gizli Üye(18-24)1 yılGünah müslüman isen
08 Yorumla
Soran1 yılEvet ama Allah beni affeder mi
Soran1 yılBen çocuğu güvendim
Cevap sahibi1 yılTövbe edersen Allah affeder en merhametlisi Allah'tır
Cevap sahibi1 yılGüvenme.
Cevap sahibi1 yılBen düzgün yazdım bile bile yapmışsa kendi sorunu
Soran1 yılİnşallah dediğin gibi olur
Cevap sahibi1 yılTövbe et Allah'a sığını
Gizli Üye(25-29)1 yılGirmediyse korkma
019 Yorumla
Soran1 yılYa ne girmesi ya daha beler gerçekten
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun yok
Soran1 yılSenin için..
Cevap sahibi1 yılSenin için sorun ne?
Soran1 yılBilmiyorum aileme bunu nasıl yapabildim ya da Allah beni affedicek mi ben artik kirlendim mi illerdeki evleneceğim insan bir türlü düşünce kafamdan cikmiyor asla
Cevap sahibi1 yılO zaman buluşmayacaktın? Ne yaptı detaylı anlat
Soran1 yılÖptü sarildik bu
Cevap sahibi1 yılTutturdu mu peki?
Soran1 yılNE
Cevap sahibi1 yılEline aldın mı?
Soran1 yılCiddi mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBen olsam eline verir, arka kapıyı zorlardım
Soran1 yılNe 6 yildir sana karşılıksız seven birini zorla tecavüz mu ederdin?
Cevap sahibi1 yıl6 yıldır bi zahmet versin
Soran1 yılSevmiyorsun ya sevgi sadece cinsellik mi
Soran1 yılYa kız kendini evleneceği adama sakliyorsa
Cevap sahibi1 yılO zaman öpüşmemeli de. Elinden de tutmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKirlendin
06 Yorumla
Soran1 yılPeki Allah affeder mi
- 1 yıl
Yüce yaradan akıl vermiş kullanın diye ben bilemem o sizin yaradanla aranızda olan bir şey
Soran1 yılPeki tövbe etsem ben böyle olsun istemedimki yemin etti söz verdi bana
- 1 yıl
Güvenmeseydin adam kullanıp gitmiş beni ilgilendirmez
Soran1 yılAma onu çok sevdim hemde çok
- 1 yıl
Beni ilgilendirmez
1 yılYalniz elledimi yani
01 Yorumla
Soran1 yılÖptüde sarildida
1 yılSadece elledi mi
05 Yorumla
Soran1 yılYani öptü sadece
- 1 yıl
Şeyine dokundu mu
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Anla işte
Soran1 yılNee
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahahjah ağla
017 Yorumla
Soran1 yılYas kaç
Cevap sahibi1 yılNapcan
Soran1 yılYani cvp bir tık saçma geldide yaşını meraj ettim
Cevap sahibi1 yılNasıl insanlarsiniz ya birlikte olup sonra istemedim ki
Cevap sahibi1 yılYaşım yazıyor orada güzellik
Soran1 yılBurlikte falan olmadık ya ne diyorsun Allah için dedimki beb 6 yıldır çocuğu karşılıksız sevdim çok çabaladim onu o kadar sevdimki bende belki konuşunca gerçekten onu ne kadar saf bir şekilde sevdiğimi anlar dedim soz verdi yemin etti sonra gidince sarıldı öptü yani bilmiyorum insanlari bu kadar hızlı yargilaman normal mi
Cevap sahibi1 yılKızım ben yakışıklı biriyim dolayısıyla çok kız görüyorum kimin ne olduğunu anlayabiliyorum
Soran1 yılNe akaka şu an
Cevap sahibi1 yılYani ne demek istiyorsun ne hissettin hangi duyguları kabul ettin falan
Soran1 yılNasıl benim sorumla şu an söylediğin çok farkli
Soran1 yılGerek yok sağolun
Cevap sahibi1 yılKullanilmaya devam et
Soran1 yılNe
Cevap sahibi1 yılSenin yaş kaç.
Soran1 yıl18
Cevap sahibi1 yılKüçükmussun sen ya
Soran1 yıl👍🏻
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı